שלום יש לי שאלה

לורן448

New member
שלום יש לי שאלה

אני חיה עם בן זוג ובקרוב אנחנו מצפים לילד , בן זוגי גרוש עם ילדה שאלתי היא , גרושתו עדיין רשומה בשם משפחתו מה עושים במצב כזה מה יהיה שם משפחתו של ילדי? שלי או של בן זוגי, האם זכותנו לדרוש ולבקש שהיא תשנה את שם משפחתה, אולי זה פשוט אבל אין לי הרבה נסיון בעניין אז אם למישהו יש מושג.....

ואללה ? התחלקת?

ומדוע שגרושתו אם ילדיו..תחליפ שם..עם היא מעוניינת לשמור את שמה מנשואיה? את פשוט תקחי את אותו השם...והנה לך מכנה משותף בינה לבניך-גם אותו בעל..גם אותו שם.. לכי רוצי..תדליקי משואה ובא לציון גואל..

לורן448

New member
לכי רוצי ...ולא בא לציון גואל נשאר ביו אס איי

גרושתו אם ילדיו בגדה בו עם החבר הכי טוב שלו כי היה לו יותר כסף בארנק

נו...

ומה זה עניינך? את רוקמת לנקום בשמו,או משו? יש לך בנזוגה...יש לך ילד בדרך...יש לך עם מה להתעסק,מה את רוצה ממנה?

נו

יש הרבה נמוכים כאלה

א ש לי

New member
יוווו ../images/Emo12.gifעכשיו נפל לי האסימון.

שגם לי ולגרושתו של בעלי שם משפחה זהה. אני חייבת לדבר איתה

רות 2

New member
הוסיפי את שם משפחתך הקודם לשם החדש בת.ז

חשבי מדוע מעסיק אותך עניין פעוט ... אחד התנאים לתחושת אושר בפרק ב שלו וא שלך ..........הוא לא להתעסק בחייו של האקס/ית ובאשר לעברו של הבעל לקבל את העובדות כפי שהם מבלי לנתחם לפרשם ...ואו לשנותם ..

לורן448

New member
למה זה מעסיק אותי

אני מאושרת בחיי מה שמטריד אותי זה שלאישה "החדשה" אסור כביכול שיהיו לה איזה שהן בקשות או מענות היא צריכה לקבל את המצב על עצמה , כי היא ידעה על כך כשהתחתנה עם גרוש למה אני צריכה לקבל על עצמי עובדות מבלי לנתחם או לשנותם? אין לי שאיפות בבניית משפחתי החדשה ? מבחינתי אני מגדלת ומאכילה את ילדתם וביתנו הוא ביתה , ומזונות הם דבר חשוב שהיא מקבלת בזמן ,אבל למה הגרושה לא תשנה את שמה , גם ככה היא רצתה את הגירושים ותרמה המון לפירודם אז שתיתן כבוד לעצמה ולמשפחה חדשה ותשנה את שמה או תוסיף לעצמה את שם משפחתה הקודם למה אני צריכה לעשות שינויים למה אני צריכה לשלם מחירים

אשכרה...

לא הבנתי אותך. איזה מחיר את משלמת כשהיא נשארת עם שם משפחתה שהיה שלה עוד הרבה לפני שהגעת,והוא גם של בתה? לאיזה שינויים את נידרשת בעיקבות כך? מה הבעיה שלך איתה?

לורן448

New member
אז...

זה עינייני כי נכנסתי לתמונה ואני קשורה עכשיו ואני חלק מהחיים של הילדה וחלקה בשלי ובשל הילדים שלי האחים שלה וזה כל הקשר שצריך להיות בינה , גרושתו, לבינינו וזה אולי עיניין פעוט לחלקכם אבל לי זה חשוב ומהותי שתישאר עם שם המשפחה אבל תוסיף את שלה הקודם זה מה שאני הייתי עושה בתור גרושה ולא מתוך כניעה או אות גירוש אלא מתוך כבוד לעצמי ולהיסטוריה המשפחתית יכול להיות שאני טועה ברגשותיי אולי הזמן ילמד אותי שזה עוד דבר לא חשוב ואין לי בעיה ממשית איתה ואין לי צורך לנקום בה או באחר בסה"כ הכל בסדר אני שותקת ומתנהגת יפה כמו כל אישה "חדשה" שאסור לה לנתח או לשנות דברים

אבל...

אמרת שזה מצריך ממך שינויים וגובה ממך מחיר... איך ומה בדיוק? רוב הנשים הגרושות נשארות עם שם המשפחה...ועדיין אין לי צללית של שמץ ירקרק למה זה מפריע לך. היא בטח גם מבשלת עדיין ת'מרק שהם אהבו לאכול...זה בסדר לך?

dmedina

New member
אתה חולה.... לכי מיד לטיפול

בכל מדינות העולם, גרושה נשארת גב' (בעלה לשעבר) כל עוד היא לא נשואה, או אם היא מתעקשת להחליף את שמה. לא מבינה למה זה מפריע לך, זה חולני!!! תרצי או לא, היא אם ילדתו והיתה אשתו לפנייך.

maof

New member
וזה מזכיר לי...

את גרושי הראשונים...מגרושתי השניה
וואלה קרקר נגד קרקר מעוף

למעלה