שלום! יש לי שאלה!

or 343

New member
שלום! יש לי שאלה!../images/Emo9.gif

טוב, אני די מלאה ביריכיים (תורשה, לצערי) בפלג גוף העליון אני די רזה ורציתי לשאול- איזה גיזרה של מכנסיים אתם חושבים הכי תתאים לי.... ? עכשיו יש לי בארון בעיקר מכנסיים בגזרה ישרה וזה לא כ"כ מחמיא לי, בזמן האחרון גם די רזיתי אז אני רוצה להבליט יותר את המותניים, אז חשבתי לקנות מכנסיים בגזרת מותן נמוכה שמתרחבות למטה ובירכיים הם לא צמודות, אבל מחמיאות (לא יודעת בדיוק איך להסביר...) אז זה יתאים לפי דעתכם? ואיפה אפשר להשיג? (במידות גדולות, 44 בערך...) תודה מראש!!

DREAM111

New member
שלום לך OR

אני הייתי ממליצה לך לנסות להשתמש בדוגמנית הוירטואלית (קישור בטאגליינס) ואז לראות מה הכי מתאים לך ומה מתחבר אליך אישית. איפה אפשר להשיג בגדים במידות הללו בהמון מקומות את מוזמנת להציץ במאמרים ושם יש כתובות רבות לחנויות רבות. ספרי מה ניסית ומה הצלחת אשמח לדעת.

or 343

New member
תודה, אבל לא מצאתי את הקישור

לדוגמנית הוירטואלית, תוכלי לתת לי קישור??

היי אור!!

המלצתי.. לTNT (כן כן ...זה הם) יש מבחר מכנסיים גדול ביותר במידות 44-46 בגזרה נמוכה, כמו כן רוב הבדים שם עשויים מסטרץ' כך ועם הזמן המכנס מתרחב. אני קניתי בעונה השעברה 2 ג'ינסים בעלי גזרה נמוכה שמתרחבים למטה ואני מרוצה מהם מאוד. אתמול רכשתי ג'ינס חדש על באותה הגזרה של השניים הקודמים, אבל ראיתי שיש להם הרבה מכנסיים מעבר לג'ינסים! המחירים נורמליים לחלוטין (160 שקל לג'ינס ו99 שקלים בסוף עונה). בהצלחה!

or 343

New member
TNT? באמת??

אם זה מידות 44 ו-46 זה אומר שזה רחב בחלק של הירכיים? כי אני לא רוצה שזה יהיה צמוד...

or 343

New member
בסוף קניתי מכנסיים!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

הלכתי לחנות "ציפי סיקסטיז" מי שמכיר... יש את זה בירושלים, ת"א, וכפר סבא. בקיצור , קניתי שני ג'ינסים מתרחבים למטה ממש ממש ממש יפים וממש מחמיאים כל אחד עלה שמונים... בכלל לא יקר! הלכתי לקצר אותם אצל החייט, זה עלה קצת הרבה, אבל שטויות, לפחות יש לי מה ללבוש ליום הראשון...

למעלה