שלום, יש לי כמה שאלות

מלשב17

New member
שלום, יש לי כמה שאלות

1. האם לאוניברסיטאות יש מדד אחר חוץ מהחלק של האנגלית בפסיכומטרי כדי לסווג את התלמידים-אולי רק הציון של הבגרות באנגלית? 2. אם המדד היחידי הוא הפסיכומטרי איך אוניברסיטה מסוימת מסווגת את התלמידים שהתקבלו על סמך ציוני המצרף- כלומר שולחת אותם לאיזה רמה של קורס באנגלית? 3. מהו הציון בחלק של האנגלית בפסיכומטרי כדי לקבל פטור מלא מאנגלית בטכניון? תודה רבה

arik 18

New member
אז ככה..

1. לא, לאוניברסיטאות אין מדד אחר חוץ מהחלק של האנגלית בפסיכומטרי כדי לסווג את התלמידים. האוניברסיטאות לא משתמשות בציון הבגרות האנגלית לצורך זה. 2. אלו שהתקבלו על סמך ציוני מצרף חייבים להיבחן בבחינת אמי"ר (שזה החלק של האנגלית בפסיכומטרי)ועל סמך ציוני בחינה מסווגים אותם לרמות באנגלית. 3. על מנת לקבל פטור מלא מאנגלית בטכניון עלייך לקבל מינימום 134 בחלק האנגלית בפסיכומטרי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif שאלה-

כמה טעויות מותר בחלק של האנגלית בשביל להוציא 134 ?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אין לי סיכוי ../images/Emo7.gif

Kiru

New member
כמעט 15 אחוז מהמבחן?

הלוואי... אבל זה לא מה שאני יודע, וגם לא מה שהמדריכה שלי בקורס אמרה.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ממממ וכמה-

טעויות מותר בחלק של חשיבה מילולית, בהנחה שבחשיבה כמותית יש טעות-2 לפרק, ובאנגלית 3-4 טעויות לפרק, והציון הדרוש הוא נגיד 600 ?

ofcourse

New member
חוברת הרשמה

יש בה כל מה שאתה צריך לגבי חישוב כל האופציות הללו ... או באחד ממבחני הדמה של המכון הארצי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אני בת, ו-

בדקתי.. אפשר לטעות הרבה דווקא.. מגניב..

ofcourse

New member
זה תמיד נראה טוב בהתחלה

אבל בתחלס, לא קל להגיע למספר הטעויות שאת מדברת עליו. המון בהצלחה...

נוסחאון במתמטיקה

יש אותו (בדיוק את הדף הזה) בסוף כל פרק כמותי - אבל אתם לא אמורים להסתכל בו באמת - צריך לדעת הכל בעל פה

למעלה