שלום יש לי כמה שאלות...

deni

New member
שלום יש לי כמה שאלות...

קראתי באתר אחד שניתן לעשות לחש כש אתה מרגיש עיף או חולה וקוראים לזה לחש להתאוששות פיזית אז הלחש הוא כזה:השתמשו בלחש הזה כול פעם שאתם חולים או מרגישים חולשה. אתם צריכים ללחש הבא נר כחול. שבו ברוגע במקום שקט ונוח ושימו את הנר הכחול לפניכם. תחשבו על זה שאתם הופחים להיות מאוששים ועשו מדיטציה לאור הנר. כשאת מרגישים מוכנים אמרו:_______________________________________. המשיכו במדיטציה עד שהנר נגמר. רציתי לשאול ללחש הזה אני לא צריך להטיל מעגל ולשים מיזבח וכול מני מרכיבים לכישוף? בבקשה זה חשוב לי דני

TheBlueOne

New member
ובכן-

מעגל הוא אינו "כלי" שצריכים אותו בכל פעולה מאגית. הוא בד"כ תלוי בקונטקסט של הפעולה אותה מבקש המאג לבצע- במקרה שלך תלוי איך אתה מרגיש. אם זהו אכן לחש "יומיומי" (למרות שאני נגד ההגדרה הזאת) ובו אתה משתמש במדיטציה וצובר אנרגיות על מנת לחוש יותר טוב, אני לא חושב שיש צורך בהטלת מעגל שכן לא מעורבים באקט כוחות חיצוניים כלשהם. כפי שכבר נכתב בעבר על שימושיו השונים של המעגל- בין תפקידיו גם הצורך להגן ולשמור אנרגיות שליליות מחוץ לתחום בו נערך הטקס, ובכך ליצור אזור מוגן בעל אנגיות טובות אשר בו תוכל גם לזמן את היסודות/שומרי המגדלים השונים ויישויות אחרות. ומכיוון שלא מדובר במשהו דומה לכך בלחש בו אתה מעוניין- אני מתאר לעצמי שאין צורך.. אבל שוב- זה תלוי רק בך. כמו כן- אני ממליץ לקרוא את המאמרים על הטלת המעגל ושימושיו, אולי תמצא שם מידע נוסף שיכול לעזור לך להחליט בנוגע להטלת מעגל במעשייך המאגים. בהצלחה! :)

holy_sheep

New member
דני...

למרות שאני לא כותבת הרבה, אני מרגישה שעכשיו יש לי משהו לתרום לפורום... ה"כישוף" (אין לי מושג איך ´אתה´ רוצה לקרוא לזה) שאתה מציע כאן לא דורש הרבה יותר ממדיטאציה באור עמום לפי דעתי. צריך נר כחול או לא, זה תלוי באיך אתה מרגיש אם זה (וכמובן- אם משהו שאתה מאמין לו אמר לך שזה מה שצריך- אז בזה תאמין. כמו שמשהו יאמר לך ששוקולד יעשה אותך ערני. אם תאכל שוקולד=> תהיה ערני. פסיכולוגי) ואם אתה רוצה לבצע "כישוף טקסי" (לפי כללים מאוד מסויימים). בקשר לשאלה שלך, יש לך שני אופציות וזה תלוי במה אתה רוצה לעשות: א. מדיטאציה ורוגע- שימוש באנרגיות פנימיות. אין צורך בסירקיל או בהגנה כלשהי (אלא אם אתה חושב שיש אנשים/ישויות שיש להם אינטרס לפגוע בך כשאתה פתוח אנרגטית או לא "על המשמר"), אתה פשוט צריך לשבת ולהרגע, ואט אט לדמיין (דמיון מודרך הוא אחד הכלים היותר טובים [מבחינת הצלחה] בריפוי עצמי בדרך הזאת) אנרגיה נכנסת לגוף (או יוצאת מתוך הגוף) ושוטפת את כל כולך, או לחילופין אתה מרגיש שהמקום בו אתה מרגיש חלש מתמלא באנרגיה, וכו´. ב. טקס- שימוש באנרגיות חיצוניות. אם אתה רואה את זה כך, אתה מוזמן לעשות סירקיל, להדליק כמה נרות סימבולים (צבע 1- אומר ש...), לעשות פנטגרם אפילו, וכל דבר שאתה מחשיב טיקסי וכדאי. אתה יכול לשבת בתוך הסירקיל ולהזמין אנרגיות מבחוץ (מהקורנרס, פשוט מהאלמנטים, מאל מסויים, מישות חביבה עליך, מאלוהים וכו´). האנרגיה שתקבל מלא-משנה-מאיפה תמלא את גופך ותרגיש הרבה יותר טוב. *כמובן שאפשר גם לשאוב אנרגיה מהירח, מהאדמה, מכל חפץ באשר הוא וגם מבני אדם (לא באופן קבוע כמובן, כי זה מזיק להם טיפ-טיפה). זה תלוי במה אתה רוצה לעשות=> ואיך אתה רוצה לעשות את זה. אם אתה מאמין שאתה יכול להכניס לגוף שלך אנרגיות מבחוץ מבלי כל העניין הטקסי, פשוט לשבת ולדמיין ולשאוב אנרגיות מהירח (High Magick School...) זה גם טוב ויפה. אבל משום ששאלת על דברים טקסים (אני מחשיבה סירקיל ונרות לדבר טיקסי) עניתי בשתי אופציות. דרך צלחה, ריפוי עצמי זה דבר נחמד ביותר. כבשה קדושה

למעלה