חחחחח לא יש כבר יותר מידי משתמשים מהניק הזה.
ב ב ר נ י New member 19/10/03 #77 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif../images/Emo1.gif../images/Emo24.gif לא יש כבר יותר מידי משתמשים מהניק הזה.
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif../images/Emo1.gif../images/Emo24.gif לא יש כבר יותר מידי משתמשים מהניק הזה.
ב ב ר נ י New member 19/10/03 #73 חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif
B B a r n e y New member 18/10/03 #4 שלום שלום!../images/Emo132.gif בשבילי, בשבילך, כן, אנחנו משפחה, |נשיקה, חיבוק, וללכת יד ביד, זה את זה נאהב לעד
שלום שלום!../images/Emo132.gif בשבילי, בשבילך, כן, אנחנו משפחה, |נשיקה, חיבוק, וללכת יד ביד, זה את זה נאהב לעד
T Thestral New member 18/10/03 #15 OMGזה ברני הפדופיל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif כמו שהשיר אומר "ברני הוא מין דינוזאור בדמיון שלנו, שהוא גדול אז הוא יכול לגעת בכולנו" וזה ממשיך אבל יש גבול לציטוטים
OMGזה ברני הפדופיל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif כמו שהשיר אומר "ברני הוא מין דינוזאור בדמיון שלנו, שהוא גדול אז הוא יכול לגעת בכולנו" וזה ממשיך אבל יש גבול לציטוטים
ב ב ר נ י New member 19/10/03 #30 ברני הוא ../images/Emo41.gifמין../images/Emo41.gif דינוזאור כאילו, מה, למילה מין אין יותר משמעות בשבילכם?! וזה שאני אוהב ילדים לא אומר שאני פדופיל אני מקיים יחסי מין "בהשגחת הורים"
ברני הוא ../images/Emo41.gifמין../images/Emo41.gif דינוזאור כאילו, מה, למילה מין אין יותר משמעות בשבילכם?! וזה שאני אוהב ילדים לא אומר שאני פדופיל אני מקיים יחסי מין "בהשגחת הורים"
א אישתו של ברני New member 19/10/03 #34 ../images/Emo7.gif מילא הילדים, אבל במה ההורים חטאו *מחכה לברני במטבח עם המחבת החביבה עליה ביד*
M Marsha Figg New member 18/10/03 #17 I hate you, you hate me let's hang Barney on a tree with a M-16 we'll shoot him in his head what we got? Barney is dead!בארני הוא מין פדופיל...לא זוכרת ת'המשך...
I hate you, you hate me let's hang Barney on a tree with a M-16 we'll shoot him in his head what we got? Barney is dead!בארני הוא מין פדופיל...לא זוכרת ת'המשך...