שלום ילדים! ומה שלומכם היום? מסר מברני להיום תאמינו בחלום! כי בסוף יהיה שלום וגם שאול יהלום
ב ב ר נ י New member 18/10/03 #1 שלום ילדים! ומה שלומכם היום? מסר מברני להיום תאמינו בחלום! כי בסוף יהיה שלום וגם שאול יהלום
S S.Riddle New member 18/10/03 #2 כאילו, תמות o_o; מישהו בכיתה שלי ביסודי השתתף בזה פעם X_x אני שונאת להפסיד ללכת לקולנוע בגלל כאבי שיניים. אמאשלהרופאשיניים2#%*!%*!
כאילו, תמות o_o; מישהו בכיתה שלי ביסודי השתתף בזה פעם X_x אני שונאת להפסיד ללכת לקולנוע בגלל כאבי שיניים. אמאשלהרופאשיניים2#%*!%*!
C Charmed Gal New member 18/10/03 #7 יש לך משו נגד באפי?!../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif
M Marsha Figg New member 18/10/03 #8 זה ברני, הוא מתכחש לבאפי... אומר שהמסרים שלו עמוקים יותר...תיפש! רחלי
K Kryptonite New member 18/10/03 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif לא מספיק שהם מדברים כל היום על באפי...
K Kryptonite New member 19/10/03 #83 צחי זו הפניה,../images/Emo168.gif היגיון פשוט אומר שהתכוונתי אל "שתוק."
K Kryptonite New member 19/10/03 #95 "לשם שינוי../images/Emo168.gif "אמרתם מילה של קשורה לבאפי". אני לא אמרתי משפט, אמרתי מילה.
ב ב ר נ י New member 19/10/03 #96 אז זהו.. שאמרנו הרבה מילים יחידות שלא קשורות לבאפי.. גם ב-"באפי זו סדרה" יש מילה שלא קשורה לבאפי. היגיון פשוט אומר שהתכוונת לכל המשפט.
אז זהו.. שאמרנו הרבה מילים יחידות שלא קשורות לבאפי.. גם ב-"באפי זו סדרה" יש מילה שלא קשורה לבאפי. היגיון פשוט אומר שהתכוונת לכל המשפט.
ב ב ר נ י New member 18/10/03 #12 אני מתנצל..../images/Emo9.gif לא התכוונתי לקלל! באפי היא סידרה מאוד חכמה.. אבל המסרים שלה פשוט לא מצליחים להשתוות למסרים שלי..
אני מתנצל..../images/Emo9.gif לא התכוונתי לקלל! באפי היא סידרה מאוד חכמה.. אבל המסרים שלה פשוט לא מצליחים להשתוות למסרים שלי..
א אישתו של ברני New member 18/10/03 #13 ברני, בן בליעל שכמותך! חזור הביתה ודיי לקלקל את הילדים עם המסרים הבוטים שלך
M Me 4eVer New member 18/10/03 #16 את בעצמך בוטה../images/Emo46.gif תפסיקי להפריע לי בעבודה.. אם אני ספה אז את טלוויזיה!!!