שלום ילדים!

ב ר נ י

New member
ברני לא מופיע בהופ

הופ מופנה לילדים קטנים מידי. וילדים קטנים מידי במיטה זה לא נוח אתה יודעף אני כל כך גדול וסגול, והם קטנים, ואני מועך אותם אתה יודע איזה באסה זה למעוך את הבנזוג שלך לסקס, באמצע הסקס?!?

כבר אמרתי לך!

אם תבקש נגדיל את גיל הצפיה בתוכניות! ורק לידיעתך בהופ דווקא צופים ילדים עד גיל 8.כדוגמת אחות קטנה שלי. אבל אולי זה רק כדי לצחוק עלי... היא המנהלת של ערוץ 10 אז לי יש יותר מה לצחוק עליה
.

ב ר נ י

New member
גם אחי צופה בהופ

והוא בן 13.. אבל עדיין, הופ הוא לרוב לילים קטנים מידי. שימו תוכניות לילדים קצת יותר גדולים ואני אבוא.

De-Panther

New member
ואתה יודע מה אומרים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בקשר לדברים כאלה?? בת 3 אבל מזדיינת כמו בת 8

ברניל'ה מיידעלה שלי!

אמרתי לך להפסיק להפריע לגולשים תמימים ברשת. הם לא ילדים, וממילא הם וירטואלים, אתה לא יכול לאנוס אותם. עכשיו לך הביתה ותעשה כלים.

אח, אח, לא משהו...../images/Emo129.gif

צ צ צ, שלא תדע, ברני שלי, מאז שהפסקת לבקר אותי- מצבי מחמיר מיום ליום! אני מפתחת שיעול קטלני....... האסטמה שלי מתגברת.... יש לי טחורים... חבל, חבל שאתה לא בא לבקר...

גם אני ברני!!!!!

גם אני ברני!!! גם אני ברני!!! גם אני ברני!!! גם אני ברני!!! גם אני ברני!!! גם אני ברני!!! גם אני ברני!!!גם אני ברני!!! גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!!גם אני ברני!!! אז תחבקו אותי, בבקשה.

ברני!

אל תתחיל עם זה שוב! שמע, כולם יודעים שיצאת מאשמות הפדופיליה הקודמות רק בגלל ששכבת עם השופט, אולי השופט הבא לא יהיה כזה סלחני וחרמן חסר תקנה! אם לא תפסיק להיטפל לילדים המסכנים ולטעון שיש לך "מסרים", עוד תמצא את עצמך שוב במשפט בוביק... בוא בוא, חזור לאברבנל ברני'לה...

ב ר נ י

New member
לא חוזר לאברבננננל!

לא רוצהההההההההההההההההההה! לא!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..*נחנק*

למעלה