שלום טליה

Dragons Birth

New member
שלום טליה

אני לא בטוח שאת זוכרת אותי שמי אלדר והייתי כאן לפני 4-5-6 שנים וקפצתי לבקר אחרי המון זמן להגיד שלום ולשאול עם הכל טוב בחיים ומה קורה איתך?....

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif בטח שאני זוכרתTKSR

מה שלומך? מקווה שהכל טוב בפעם האחרונה שהיית כאן היו כל מיני עניינים של גיל ההתבגרות. בטוחה שהתגברת עליהם זה מכבר. אז מה קורה אתך עכשיו? L&L TALYA

Dragons Birth

New member
אלדר שמי אלדר אחרי הכל

לא הייתי בטוח שאת זוכרת אותי אחרי המון זמן אצלי?... עזבתי את הקיבוץ (כבר שנתיים) אני גר בבאר שבע השכרתי בית 3 חדרים באזור מקסים באורך חיים טוב ודי עשיר חזרתי לחברה שלי שנפרדתי מימנה לפני 3 שנים (היינו בשנה ניתוק ואז בזכות הפיגוע הכפול בבאר שבע חזרנו) עברנו לגור ביחד פה בבאר שבע אצלי אני עובד בקייטרינג בבית החייל כטבח אני בכלל לא בקשר עם אמא שלי היא נדבקה באיזה פראנויות והיא ממש דפוקה במלוא מובן המילה ואי אפשר לדבר איתה עם אבא שלי די בסדר אפשר להסתדר כרגע אולי אהיה טוב יותר בהמשך החיים שלי מלאים ומאושרים כרגע וממש טוב לי את גיל ההתבגרות השארתי מאחורי לתמיד אני מודע לעומק שיש לי בעיות רבות באופי ובעצמי כרגע ואני ממש מנסה לתקן את האופי המגעיל שיש לי כבר שנים ולעבוד על עצמי עד שאהיה מושלם בשביל לחברה שלי.... זה פחות או יותר מה שקורה כרגע בחיים שלי ומה שקרה יש הרבה מה להמשיך אבל בפרטי מה איתך? מה קורה? מה עם הבעל? ספרי עליך מה קרה והיה ב4 שנים הללו... אור ואהבה

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo13.gifאלדר../images/Emo140.gifכמובן רק רציתי להבהיר

שאני זוכרת
אז א. אני שמחה לשמוע שאתה מאושר ואף על פי שאתה מתיחס אל האופי שלך כ'מגעיל', אני יודעת שאתה עושה כל הזמן ותעשה עבודה על עצמך. חלק מזה יהיה גם לראות מה אמא שלך משקפת לך ולסלוח לה. כי סליחה לה, היא סליחה לעצמך וקבלה עצמית. ב.זה מעניין. אתה בודאי זוכר שיש לי בן בגילך. אז הוא לומד כעת SOUND במכללת עמק הירדן ועבר לגור ב----
קיבוץ
דגניה ב'(בשנה שעברה הוא גר בדגניה א') ג. אני כשלעצמי, הרחבתי את עיסוקיי לכוון שפת האור ואני גם מלמדת את שפת האור בישראל (ביחד עם מורה נוספת, שתיינו היחידות שמלמדות בארץ). על שפת האור תוכל לקרוא במאמרי הפורום או בקומונה של שפת האור ב
ובכלל, הכל מתנהל על פי התכנית הקוסמית ואני מאד מרוצה
מחיי כעת. גם ה
דיסק מדיטציה בדרך. וגם אני על דרך המלך
ה
ה. ד.אינני מתפלאת איך מצאת את מקומך בכל הנושא של הקייטרינג עם
מרקורי, מרס בסרטן, ונוס וראש דרקון בשור ואופק בבתולה
יפה, אפילו מגניב. עכשיו אתה אמור להתחיל להסתכל יותר על התמונה הגדולה ולא לסחוב על גבך את בעיותיהם של האחרים. זוכר?
אז מה עוד לומר? שמחה ש'קפצת' לבקר ותהיה מאושר
L&L TALYA

Dragons Birth

New member
יש לי כל כך הרבה מה לדבר ולספר

אבל לאט לאט אל להחפז א. רציתי להגיד בכאב שבשנה האחרונה לקחתי הפסקה מהפן הרוחני שבי די עזבתי אותו ירדתי מימנו לא התאים לי לתקופה זאת אומרת קרו דברים שגרמו לי להגיב בצורה אחרת שמרתי על חלק מהדברים ועל חלק אחרים לא היה אפשר לשמור כבר מלא מלא זמן שאני לא נכנס ולא מקשיב לבעיות של אחרים ולא אכפת לי ממש עברתי שינוי רציני מאוד ועמוק מאוד בשנה האחרונה מאז שאני וחברה שלי ביחד לפניה הייתי אטום ועיקש וגאוותן ולא מקשיב וחסר רגישות והרגשה וכיום אני אחרת לגמרי שונה מאוד את הרוב השארתי מאחור לתמיד הבנתי שלכל אחד יש בעיות והבעיות שלי ושל חברה שלי מספיקות לאדם אחד לא צריך עוד בעיות של אחרים ולמי יש כוח? ב. מאז שאני גר לבדי ואחרי עם חברה שלי החיפוש אחר כסף הביא אותי לכמה מקומות שניצלו אותי קשה ודי גרמו לי לא לסמוך ולחשוש ממקומות כאלה אני לא כזה מוצא את עצמי בקייטרינג רק כרגע מחוסר ברירה אלה מקומות שמנצלים ועובדים בצורה גרועה ולרעה בכל באר שבע וזה גורם לי להרגיש רע שאני שותף לזה אבל לצערי צריך כסף וזה מה שיש לי כרגע וזה לא עד כדי כך נורא לבינתיים לצערי קייטרינג זה לא מתאים לי אני רוצה מסעדה משלי! אני רוצה כתור התחלה לחסוך כסף כדי להקים מסעדה שלי החוקים שלי הבישול שלי דרך העבודה שלי על עקרונות נכונים בצורה נכונה וטובה בלי כל ה"ישאלי" שיש בזה כל החוסר כשר וכל הבולשיט שיש כיום ואין קייטרינג אחד שהוא כשר באמת כמו שצריך ג. אני לא כזה מרוצה מהחיים שלי כיום אני מאושר וזאת רק ההתחלה אבל לא מרוצה הדברים קורים לאט מידי לוקח יותר מידי זמן לפי דעתי עד שדברים זזים וצריך כסף וכסף וכסף ורק ככה אפשר לעשות משהו וזה נוגד את עצמי שהחיים זה לא רק כסף ולא רק עבודה שיש יותר מזה שכסף זה רק אמצעי להשיג משהו זמנית לא דרך חיים אלה תוספת חיונית חלקית משהו מפריע לי ממש אני לא יודע בדיוק מה זה אבל משהו מפריע לי ומציק לי וזה משהו גדול אולי אפילו בעיה גדולה אני לא הגעתי להבנה בנושא הזה ד. לגבי אמא שלי... ככל שעובר יותר זמן היא מדרדרת בהתנהגות שלה לא משנה מה עושים זה לא עוזר היא מטופלת אצל פסיכולוג פסיכיאטר משהו כזה אני לא מצליח לדבר איתה אני מתקשר היא ישר עונה "שניה קח את אבא" אי אפשר לדבר איתה סלחתי לה מזמן לה ולאבא שלי על הכל סלחתי ואולי בגלל זה אני חושב שמגיע לי קצת יותר השקעה מצידם על כל השנים האבודות ומה שהם עשו לי בזמן שעבר לא יודע זה נשמע קצת כטינה כלפיהם או כעס או כאילו הם חייבים לי אני סך הכל רוצה קצת עזרה מהם קצת צומת לב אני רק מתחיל לחיות בעיר לחיות על עצמי וניצלו אותי במשך מעל חצי שנה כמה מקומות שונים ולא ראיתי משכור מחלק מהמקומות עדיין ואי אפשר לתבוע וקשה וההורים לא עוזרים ממש ובגלל זה אני מרגיש שמגיע מהם יותר טוב זהו לבינתיים אמשיך יותר מאוחר יש עוד הרבה להוסיף בפעם אחרת

למעלה