שלום טליה..

שלום טליה..

איך את?? מחזיקה מעמד עם המצב בארצנו?? מזמן לא הייתי כאן.. כלומר קפצתי מדי פעם אבל לא כתבתי.. אני גם הייתי עסוקה מאד בפורום אחר. עלתה לי שאלה, אז אמרתי, אני פשוט אפנה אותה אליך.. יש אפשרות של שמירה של תבנית התנהגותית לאורך גלגולים? אפשר לחוש בה? כי יש לי הרגשה שאני כאילו מדי פעם חוזרת להתנהגות שהיא כאילו יותר נוחה לי.. אבל לא תמיד הכי מתאימה.. אבל כאילו זה מה שאני מכירה ורגילה לעשות.. אשמח לשמוע ממך. תודה רבה רבה.. אוהבת ניבה

אלדר

New member
ברור שיש כזה דבר!!

אישית גם אני מכיר את התחושה הזו כל יום כמעט זה מגיע אלי אני פשוט עושה וחושב על דברים שנראה לי שעשיתי אותם כל כך הרבה פעמיים ועוד מי שמופיע בהם (במחשבות) לא מהגלגול הזה ככה שאני חושב או זוכר מה שקרה לפני גלגול אחד או שניים ואני נזכר בזה ורואה את זה שוב אז לפי מה שאני עובר יש כזה דבר וזה מוכח עלי לפחות!! ולגבי השאלה שלך אני חושב שעניתי עליה בערך יש כזה דבר וזה מה שרצית לדעת פחות או יותר בשאלה אז בהצלחה ניבה וחיים טובים אור ואהבה לך ולכולם שלך tksr

תודה אלדר..

השאלה שלי היא, עכשיו.. האם מבחינתי, בדברים מסוימים הנפילה כאילו לדרך התנהגות מסוימת היא רעה.. ואולי אני צריכה לתקן, ללמוד להתנהג שונה.. תודה שוב..

אלדר

New member
ניבה לי יש תשובה אחת לשאלה שלך.....

וזה תלוי מאוד מה הנפילה הזו? כאילו אני כבר כתבתי לך את התשובה הזו פעם אחת אבל ממש לפני ששלחתי בשורה האחרונה היה הפסקת חשמל והמחשב נכבה אז לא שלחתי את זה אז אבל עכשיו יש לי זמן ואני יסנה לענות לך הכי טוב שאני יכול..... אז בקשר לנפילה זה מאוד תלוי יש כאלה שהנפילה שלהם ל``עבר`` שלהם זה קשור לפעמיים לרצח ישן ואז יש בך רגש לרצוח ויש כאלה לגנבה ופשיטה על מקום מסויים ויש עוד דברים דומים לזה ויש את הנפילות ה``טובות`` שהם ממש לא כאלה שנתתי בדוגמה הקודמת אלה נפילה לזכרון ``עבר`` הוא משהו ישן לי למשל יש כל כמה זמן נפילה שגורמת לי לעשות מה שעשיתי לפני כמה גלגולים או יותר או פחות והיא לשחק בשער שלי ואני עושה את זה בלי לשים לב לזה רוב הזמן יש בספר אחד שחבר שלי שקרא שהוא על ספת הגוף שבו כתוב שגבר שמשחק בשער הוא הומו! ואני ממש לא כזה (כאילו אני בן 16 הומו! ממש לא אני בטוח שאני לא כזה ואני מאוהב במישהי ב3 שנים האחרונות אז זה לא הגיוני) אז איזה הסבר יש לה? אולי אני רגיל לזה בגלל שבגלגול הקודם שלי וזה שלפניו האיתי ``מישהי`` וזה הגיוני אבל אני לא אשם בזה וזה נפילה ויש את הנפילות הדמיוניות שיש אותם הרבה יותר למשל פתהום את ``חולמת`` בהקיץ ורואה קטע ממש ``חיי`` ואת לא יכולה לפרש אותו אבל לי זה קרה הרבה אבל לגבי העתיד שאני יודע זו נפילה שמשחזרת את הידע שלך מאז או זיכרון שהיה לך מגלגול שעבר והוא חוזר עליך וזה טוב רוב הנפילות האלה אז זה תלוי כפי שאת רואה ניבה באיזה סוג נפילה זו ומה יש בה ואת ההרגלים ``הרעים`` שבא אם זה זה יעבור תוך כמה זמן ואם לא אז כנראה שזה צריך היה לקרות והרגל רע זה דבר שחשוב לכל בן אדם בשביל לא להגיע לשלמות!!! ככה שעוד אחד או פחות אחד לא משנה הרבה.... אני לא יכול להגיד לך הרבה על זה יותר ממה שאמרתי אבל אם אני ידע עליך יותר פרטיים ניבה אני יוכל לעזור יותר כמובן.... ואני עדיין אפילו לא יודע איזה מזל את למרות שיש לי כבר ניחוש על זה..... אבל אם את יכולה לתת יותר פרטיים זה יעזור לי מאוד כדי לענות לך (אני עצמי תאומים ואני עברתי בקטע הזה של נפילות יותר מידי ב16 שנים שלי אז אני יכול לעזור בהרבה גם אם חושבים שאני לא יוכל יש לי הרבה ידע בזה) בכל מקרה בהצלחה שלך tksr אור ואהבה ............

הי לך..

סליחה על שעבר מאז זה זמן.. אבל היה לי קשה להכנס למחשב. לשאלתך .. מן הסתם אני עקרבית. כוונתי היא לחזרה לדפוסי התנהגות שאולי היו בגלגול הקודם.. לטענתי ואני חושבת שטליה תתמוך בי הייתי זכר.. ואני חושבת שיש דרכי התנהגות המוטמעות בי.. כי אחרת אין לי הסבר כל כך.. תודה על התשובה שלך.. בהמון אהבה ניב

Tal_Ya_Tal

New member
ניבה יקירתי, B-)

אין טוב ורע ניבה, קר נוח ולא נוח. אך אם את מתכוונת לתכונות `הרסניות` קראי את ההודעה שהשארתי לשבי לפני מספר ימים : ``סטורן, מרקורי, לילית וכל השאר``. ההודעה שעוסקת בחכמת הצל . H-( אני בטוחה שזה יעזור לך להבין. (תקראי רק את הקטע של הלילית טוב?) ו....לילה טוב, חלומות נעימים..... בעצם.... בוקר טוב B-) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי ניבה, B-) באמת התגעגעתי

היי ניבה, B-) באמת התגעגעתי אלייך שלומי טוב, כמובן ואני שורדת רק המחשב שלי `מקבל` כל פעם איזה `שטוזה` וצריך לארגן אותו עכשיו מחדש :-( אז לכן, אני כרגע לא יכולה להציץ במפה שלך, כך שלא אוכל לענות לך באופן ספציפי א ב ל , בודאי שישנו שימור של תבנית התנהגותית מ`גלגולים` אבל זוהי בדיוק המטרה של עבודת מודעות רוחנית. לצאת מתוך התבניות. ודאי שזה לא קל (בלשון המעטה) זהו הדפוס, שבדרך כלל אנו אמורים ללמוד לקבל בתוכינו על מנת שהוא ישתנה!!! זוהי `חוכמת הצל`, זוהי תיבת הפנדורה. ורק לאחר שאנו לומדים לקבל את התהתנהגויות או הדפוסים הללו בתוכינו ולסלוח לעצמנו, להבין שזהו בעצם משחק שאנו משחקים עם אבטיפוס מסויים למטרות צמיחה רוחנית, אז בא השינוי B-) L&L TALYA

TaKSR

New member
וטליה לפי חוכמת הצל....

גם זה עובד כך אצלי?? כאילו אני די חוזה ולא סתם חולם את זה וזה בא אלי בלי יכולת התנגדות אבל איך את מגדירה את זה???? כאילו את הצורת חלימה הזו? אני רוצה לדעת אם זה אותו הדבר גם אצלי כמו אצל ניבה! כי אני חושב שזה שונה יותר ממה שיש לה......... אבל בכל מקרה אני ישמח לתשובה ממך כי אני לא חושב שזו חוכמת הצל שאת השם הזה לא הבנתי כל כך למה הוא קשור לצל ולחוכמה כאילו אין קשר בין שניהם כל כך אבל לא משנה נדבר כבר מתישהו...... אור ואהבה לכולם

הי טליוש..

תודה רבה, זה אכן לא ממש רע או טוב יותר כאילו התנהגות אוטומטית.. בריחה להתנהגות מוכרת וידוע מראש.. המתקשרת לי עם הצד הזכרי שבאישיותי.. איזה כיף לחזור לכאן כל פעם מחדש.. זה מן בית.. תודה שוב. אני

למעלה