שלום טליה

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שלום טליה

קראתי בעניין רב את ההסברים שכתבת על כירון והדרקונים בפורום האסטרולוגיה השכן. תוכלי אולי לכתוב כמה מילים על כירון בבית 9 בטלה, ועל ראש דרקון בבית 5 בגדי? (אני חושבת שהדרקונים יוצרים ריבועים לירח בטלה). תודה ג.ב. נ.ב. 24.6.73 שעה 7:50AM י-ם. עוד נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצלת. בכל אופן אשמח לקבל תשובה גם בפורום האסטרולוגיה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי גב, נכון, הפורום הזה, איננו B-)

היי גב, נכון, הפורום הזה, איננו בדיוק המקום המתאים לדיונים אסטרולוגיים. אבל בכל מקרה, אומר לך כאן `כמה מילים`. אבל להבא, באמת הפורום המתאים הוא פורום אסטרולוגיה. ואם אני לא נמצאת שם במקרה, את יכולה להשאיר לי כאן הודעה על ההודעה שהשארת לי שם. כך אולי עוד גולשים שמתעניינים, יגלשו גם לשם. טוב, אז חירון (אני מעדיפה ב-ח`) בבית תשע מדבר על קשר עם העצמי העליון. העצמי העליון, שהוא העצמות המודעת. זוהי אנרגיה של חכמה, המערבת את הכוח הרוחני שבכל ``גלגולי החיים``. כל תקופת חיים, היא מסע של הכלה עצמית. כלומר, הבאת העצמי העליון ליחסים ישירים עם ה``אני האנושי``. והכלת הנוכחות האלוהית. קיימת ההבנה, של האינטואיציה הטבעית, הנמוכה, ויכולת בלתי רגילה לבטא ערכים אוניברסליים בדרך תמציתית. יש לך משיכה טבעית לפילוסופיה ורוחניות. יש לך ידע על אמיתויות קוסמיות ומעברים לממדים אחרים, כמו גם על איתני הטבע. את נמצאת בחיפוש קדחתני אחר משמעות החיים. יש לך חיבה גדולה למסעות וחוויות רוחניות, כמו ביקור במקדשים ומקומות רוחניים ויכולת להורות לאחרים את הדרך אל הרוחניות הגבוהה, דרך מדיטציה והוראה רוחנית, לכוון את האחרים בדרך להארה. אולם קיימת שכחה עצמית, המפריעה לך להגיע אל ההארה בעצמך. שכן, אין לך הערכה עצמית ומקורך נשתכח ממך. יש לך נטייה לדו שיח פסימי עם הפנימיות והתעלמות מן האותות המוצעים דרך התקשורת הקוסמית. אינך מאמינה ביכולתך, או שיש בך ציפייה, שאחרים לא יאמינו ויפרשו זאת כשגעון. יש כאן בעיה, של שניות. (ההתבוננות במראה המצועפת של הנפרדות). המפתח הוא: להסיר את צעיף השכחה, לפתח זכרון עצמי , על ידי מדיטציה של חיבור עם העצמי העליון, על ידי הבנה של מהותן של מערכות יחסים והמתנות שהן מעניקות, על ידי קבלה של תקשורת והדרכה מהיקום באופן חפשי ואיזון באמצעות חברה תומכת.ישנה ביקורת עצמית גדולה מאד, על ביטוי האישיות, כפי שהיא מוקרנת כלפי חוץ. לעתים, הביקורת הזאת לא מודעת ואז, ישנה היתקלות חוזרת ונשנית באנשים, שמגיבים בהקצנה לעצם נוכחותך הפיזית. כאשר אנרגיה זאת, משולבת היטב לנוכח הסביבה, ישנה כאריזמה בלתי נשכחת, מנהיגות אמיתית ויכולת לתאם בין אנשים ואנרגיות. כאשר האנרגיה הזאת חסומה, לנוכח התנאים שבחרה הנשמה לחוות בחיים הללו, התפקוד הוא כשל פקעת עצבים. הפתרון: ללמוד להתקרקע . ללמוד להתחבר אל החוויה הראשונית הבסיסית של הקיום בגוף פיזי. אל ``שער הנשמה``. ללמוד לחוש את הקשר אל האחדות המוחלטת על ידי פעילות והשראה, כפי שהיא מגיעה. אקופונקטורה יכולה לעזור כאן. חירון אצלך דיס הרמוני לונוס אורנוס ונפטון והרמוני לסטורן. (כמובן שלא כאן המקום לפרט) ראש דרקון בבית חמישי ובגדי: בחיים קודמים, מטרת החיים הייתה הגשמת החלומות והשאיפות האישיות. היה זלזול באלו שדאגו, טפחו ופרנסו כטפח פרח נדיר או נסיכה רכה. אמנם, היתה יצירתיות רבה ודמיון עשיר. גם עתה, עקר הפעילות ועקר החיים מתנהלים במישור המחשבתי-דמיוני. יש לך רעיונות פנטסטיים ועיסוק באקרובטיקה מחשבתית. המחשבה יכולה להגיע לאינספור מקומות ולאינסוף הישגים. אולם בחיים הללו, יש צורך להקדיש זמן רב למשפחה, מה שמונע לפתח את האישיות. עתה, יש לקחת אחריות על הפרנסה והדאגה למשפחה. נוסף לכך, אין הערכה למה שנעשה בעמל רב. הנטל כבד מידי וקיימת תחושת מרירות. יתכן ויתור על קריירה או לימודים, למען מצב משפחתי מסוים. משום כך, כל העת נעשה ניתוח של מעשי האחרים ושל כל ההתפתחויות התיאוריות של מעשיהם ומשם גלישה דמיונית אל העתיד ויצירת סיפור דמיוני אישי, שאינו מעוגן ב``מציאות`` היום יומית. גם הידידים נבחרים על פי התאמתם לתסריטים הדמיוניים ששורטטו ולא על פי משיכה נפשית. קיים קושי להפריד בין המציאות לאידיאל או לחלום. על כן, ישנן בעיות בעבודה, עם סמכות וביחסי אנוש. אולם הבעיות המשפחתיות צצות ועולות ללא הרף. ללא אפשרות להשתחרר ולעתים, עולות בעיות לא צפויות המכות בהלם. יש קושי להבין לרגשות המקורבים וצרכיהם. על כן, עשויה להיות תגובה ילדותית לנוכח הדיס הרמוניה המשפחתית. תמיד קיים קונפליקט בין המשפחה לבין השאיפה האישית. כל האנרגיה מתבזבזת על התרת התסבוכות המשפחתיות. את מנסה לקשר בין הרצוי למצוי בכל הכוח. אולם בתהליך הזה, מתבזבזת אנרגיה רבה ונותר תסכול. אך מפני שיש לך חלום, ישנה גם היכולת להגשים את החלום. המטרה כאן, לפתח שליטה בחלומות, לצאת מ``ד` אמות`` ולעשות דברים, שגם אחרים יהנו מהם. במקום לשבת ולייצר חלומות, להנהיג, להוביל, להתחשב בכבוד העצמי ולפתח ``גאווה מקצועית`` בהישגים. להבליט את הייחודיות, בניגוד לנטייה שהייתה בחיים קודמים, להשען על החברה ולהטמע בתוכה. להתעלות מעל הצרכים המתישים של המשפחה, אולם בלי להזניח אותם. (שכן, אחרת, תבוא משפחה אחרת, עם בעיות אחרות.) במשך הזמן, יהיה צורך להתגבר על אי הבגרות הרגשית. יש צורך לחרוג מן הדבקות הרגשית ומהאובססיה ולבנות תחושה של יותר יציבות וסולידיות, להכיר את הבסיס עד לרבדים העמוקים ביותר, בדרך מעשית. לראות את מתן החסות למשפחה ומחוצה לה, כיעוד בחיים. `לצאת מתוך הקונכיה`, מתוך `הביצה המשפחתית` וללכת לכיוון קריירה. אכן, הירח דיס הרמוני לראשי הדרקון, מקשה על המשימה. אך מעיד שעלייך לשנות את ההרגלים דרך טרנספורמציה רגשית (ירח בית VIII דיס הרמוני לפלוטו) ... ויש עוד הרבה, אבל כמובן, לא לפורום. L&L TALYA

גב

New member
טליה, אין מספיק מילים

כדי להודות לך ולתגובה המושקעת ביותר!!! זיהיתי הרבה נקודות אצלי, ומצאתי הרבה נקודות למחשבה. ישנם כמה דברים ששמחתי לראות, כי הייתי מודעת להם ואני עובדת כדי לשפר אותם. נהניתי מאוד לקרוא. הרבה זמן לא קראתי משהו שדיבר אלי כך. תודה רבה מאוד, ג.ב.

למעלה