שלום טליה

מאיהב

New member
שלום טליה

שמעתי שאוכל לפנות אליך בשאלה, ולקבל רעיון לגבי מה שחויתי. אתמול בערב,בלי שקרה משהו חריג- עוד יום רגיל שעבר, ישבתי עם חבר שלי ותוך כדי שיחה התחלתי להרגיש שבכל מגע בינינו הגוף שלי מעביר מין אנרגיה כזאת, כמו חשמל. אחרי ששנינו נהיינו מודעים לזה, הנחתי את היד שלי במרחק סנטימטר ממנו, והשהיתי אותה שם, והרגשתי פשוט גלים שעוברים ממני אליו. לאט לאט התפשט מין חום ביד שלי, היא התחילה לרעוד וקצת להזיע ויותר מאוחר אפילו מין חולשה כזאת לאורך כל היד שלי. הוא אמר שהוא מרגיש בתוך הגוף שלו את המעבר של האנרגיה או החשמל בין שתי הידיים שלי,כשהן במרחק קטן ממנו. בשלב ששוב הרגשתי חולשה כזו הנחתי אותן עליו, באותו מקום, ובאותה שניה הוא הרגיש מעין מכת חשמל. היום בבוקר, היו לי עקצוצים ותחושת רדומה בכפות הידיים. מעולם לא עברתי או עסקתי בטיפול של רייקי או הילינג וכדומה. אין לי ידע בנושא והפניה אליך באה מתוך ההיכרות עם תחושה חדשה לגמרי. השאלה המרכזית בכל הסיפור בעיני היא למה זה קרה, פתאום בתוך השגרה, על מה זה יכול להצביע? תודה רבה (מראש)-

Tal_Ya_Tal

New member
היי מאיהב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

זה באמת נראה כאילו חווית התפרצות של יכולות ריפוי אנרגטי, שכפי הנראה לא היו זרות לך בתקופות חיים אחרות. כי התחושות שתיארת מאד מדוייקות למה שחשים כאשר מעבירים הילינג. (מכל סוג שהו) המדהים הוא, שגם חברך חש בכך. אבל על מנת לדעת למה זה קרה לך דווקא בזמן זה או אחר, כדאי להתבונן במפת הלידה שלך. האמת היא, שיש לי מספר השערות לכך. אחת מהן, היא שאולי, חברך היה זקוק לטיפול אנרגטי כלשהו, שבאופן אינטואיטיבי פעלת דרך קבלת מידע תת הכרתי על כך. כי האנרגיה הועברה אליו. מאידך, לא ברור מהודעתך אם חברך הוא חבר אינטימי או רק ידיד ובכלל האם את/ה יכול/ה לתאר את התקופה האחרונה בחייך? חלומות?! העדפות?!? קשר לאומנות?! לחיות?!? אם נראה לך שיש צורך לחלוק מידע זה ביתר פרטיות, אפשר לשלוח הודעה במייל, או בשירות תיבת המסר. צריך פשוט ללחוץ עם העכבר על שמי, שמופיע ליד ההודעה ותיפתח לך תיבת הכרטיס האישי. שם ניתן לשלוח מסר (על יד ציור המעטפה) מתחת ללוגו ´תפוז מסרים´. כשתתקבל התשובה, תהבהב המעטפה בצד שמאל של הדף שלך ויהיה כתוב שיש לך מסר
נ.ב. על מנת לבדוק למה התעוררה היכולת הזאת שלך דווקא עכשיו, אשמח להסתכל במפתך. לשם כך דרושים לי תאריך הלידה, שעת הלידה ומקום הלידה. L&L TALYA

מאיהב

שלום לך לכל אדם יש אפשרות למרכז את החשמל הסטטי הזורם מידיו ולהפוך אותו לכלי אנרגטי מטפל. בלא כל קשר לטיפול אנרגטי, כמו בחשמל, לעיתים נפגשים באנשים המהווים ´הרקה´ של עודפי אנרגיות. היתה תקופה, לפני שתיעלתי את הזרמים לתדרים פחות דחוסים, שנעזרתי בידידה שלי כדי להריק את עודפי החשמל. למרות שהיה נחמד לראות את מחוג בדיקת המתח, של שכן חשמלאי, נע לא היה זה נחמד לחוות את העודפים. בכל מקרה אף פעם לא חוויתי חולשה. יכול להיות שהחבר/ה שלך מהווה הרקה לאנרגיה שלך אך מאחר ואין לך הגנות או ידיעה כיצד לתעל את האנרגיה הרי כל האנרגיה שלך מורקת ולכן חווית חולשה. נסה זאת על אנשים אחרים ותראה מה קורה. אם תרצה ללמוד לתעל זאת מומלץ לך לפנות בשלב הראשון לביו אנרגיה ולא לרייקי, שכן תהליכי ביו אנרגיה מלמדים אותך יותר ביסודיות, ובהתאמה איתך, את תיעול האנרגיה הקיימת בך וכן מלמדים דרכים להשתחרר מהזבל שעובר דרכך (לא כך רייקי). ברכות אסתיה

למעלה