שלום טליה

פנינה101

New member
שלום טליה ../images/Emo140.gif

שלום טליה חלמתי חלום ומיד אספר אותו בפורום חלומות הציעו לי לשאול אותך כי אולי זה שייך לשפת האור - גרידים הרי החלום אני בחדר של "בית מלון"? בכניסה. יש פתח נוסף לכוון הים. הגלים מאיימים להציף אותנו. הם לא מגיעים אלינו. ואני רואה אותם ומחכה שירטיבו אותי. אוהבת אותם ואת המראה שלהם..ואת הים בכלל. פתאום יש שולחן. על השולחן בין שאר הדברים, יש שתי מסרגות מעץ. (מסרגות זה התרגום שלי עכשיו לשתי המסרגות) העץ הוא חום בהיר. פתאום הם מתחילות לנוע בעצמן. והמראה מאד מיסטי ומפחיד. הן נעות בעצמן...עד שהן "עפות" בעצמן למתחת לאיזה ארון. בצד ימין שלי, המסתכלת. ואז על אותו שולחן איפה שהיו המסרגות נהיה "פיצוץ" קטן, ואור לבן מסנוור בהק פתאום. נפעמתי כולי. אהבתי את המראות. אני מספרת למישהי שראיתי אור לבן, מיוחד. ואני שואלת אותה אם היא יודעת לראות צבעים בעצימת עיניים, כי זה היה אור כזה. לא אור רגיל של יום, או של מציאות. אני שמה לב איכשהו שזה היה בעצמו חלום,, המראה הזה. יש שלב שאני צועקת בחלום, וקול לא יוצא. אני שמה לב שהקול לא יוצא וכאילו מעירה את עצמי. מעירה את עצמי אבל עדיין בחלום. ואז אני כאילו לא חולמת, ולא מבוהלת שאין לי קול. בשלב מסויים של החלום, היה בי פחד מהמיסטיות הזה. איך הם זזו לבד? מה יש באמת "שדים ורוחות". הצטערתי שהבנתי שהמסרגות והאור היה "רק בחלום"...בחלום עצמו. התעוררתי בתחושה מיוחדת אבל הצעקה בחלום מאד לוותה מסתבר במתח. הקטע של "המסרגות" והלהבה שפרצה על השולחן בצבעה הלבן היו מאד מיוחדים. האם יש לך בבקשה הסבר בשבילי?

Tal_Ya_Tal

New member
הי פנינה../images/Emo24.gifמה שלומך?

נשמע מקסים החלום שלך. חלום בתוך חלום. או כמו חלום שקוף.(חלום זוהר) שבו החולם מזהה שהוא חולם. אך אני מקבלת שהחלום שלך לא קשור אל שפת האור, אף על פי שהגרידים הם בעצם מארגים או סריגים של אור. אני חושבת שהיה לך מפגש עם חוצנים, או עם המדריך הפנימי שלך, שמראה לך שאת יכולה ליצור את המציאות שלך כמו בסריגה- ולטוות את האור. את עדיין חוששת לגלות את כל האמת ועל כן היא נחווית אצלך בצורה כל כך סימבולית א-ב-ל מקסימה. בכל אופן, זהו המסר. את טווה את האור של חייך בעזרת המסרגות, שגם הן מחומר 'ידידותי' חמים ואורגני. גם הן יכולות להשתנות. הכל תלוי במוכנות שלך לראות את האמת כפי שהיא. ללא פחד. L&L TALYA זהו ה'כלי' שלך ליצירת המציאות שלך.

פנינה101

New member
טליה טל ../images/Emo24.gif

תודה רבה לך. הפירוש מקסים.. ואני? אני בדרך כל הזמן, לחשיפת האמת, וההגשמה, והשחרור כל כך שמחה על תגובתך. מעודד ביותר. תודה מקרב לב

למעלה