שלום טליה יקרה

בטרפלי

New member
שלום טליה יקרה

חזרתי בערך למסור לך כמה הודעות אחת: מ"נתי" התנתקתי לגמרי כל התקופה האחרונה משנה שעברה לקח לנו להתנתק לפני מספר ימים זה הושלם הנתוק הושלם בגלל זה כל כך כאב לי כל התקופה הזאת אבל מה כן? שנית: למרות הניתוק שום דבר לא השתנה רק הסתבך ונהיה יותר רע אצלי שלישית: נתחלתי טיפול על כדור מסויים לשלושה שבועות לפחות מינימום "ריספרדל" שם הכדור תבליה שלמה כל 24 שעות חייב אסור להפסיד לקחת אותה כל יום כל 24 שעות בערך בדיוק (מסתובב בתוך השעה עצמה) רביעית: אנמי מרגיש הרבה הרבה יותר חרא אם הכדור מבלי הכדור אבל זה רק יום חמישי שלי שאני לוקח אותו חמישית: הרבה הרבה יותר רע לי משנה שעברה שרק התחלנו להכיר אחד את השניה כזה סתם לדיבור וללימוד שלי אני מרגיש ממש חרא עכשיו ועוד יותר את הרצון למות אני מרגיש בי זה מה שהיה בתקופה האחרונה בשבילך טליה באהבה אליך חזקה שלך אלדר..... "אני" סתם אחד לא חשוב

Tal_Ya_Tal

New member
למה ריספרדל?!? ../images/Emo10.gif אלדר, זה אל קצת../images/Emo122.gif

חזק מידיי בשבילך? (´ב-מ-ק-ר-ה´ אני מכירה את הכדור.) הוא ניתן למצבים של חוסר איזון רגשי האם זהו המצב שאתה חש שאתה מצוי בו?!? טוב, ישנה רגישות, אפילו גדולה. אבל בכלזאת... לא הייתי קופצת ישר לריספרדל! מה עם תמציות באך?!? ANYWAY, תרגיש טוב. L&L TALYA

אלדר

New member
טלטל תודה שענית לי

אני לא יודע ממש למה היא ישר רוצה שאני יקח את זה לא מכיר את הכדור הזה הוא באמת נותן לי להרגיש רע מאוד מאוד אבל זה מייצב את הרגשותש לי באמת לנקודה מסויימת אבל עוד לפני הכדור התחלתי לאהוב מישהי לא נתי! מישהי אחרת ויצאתי סופית מנתי לתמיד ההתנתקות הושלמה כמובן ואני נותן את כולי לקשר השני של מי שאני אוהב והיא אותי...... את כולי אני נותן לזה... והרגשות שלי מאורגנים בשביל הקשר הזה.... יצא נחמד לא? בלי קשר טליה.......אם סמים בקושי משפיעים עלי שחבר שלי שעישן הרבה לפני שניסה פעם ראשונה לקח כמוני והקיא אני בקושי הרגשתי את ההשפעה כמעט שלא לא נגעתי בסגריות בכלל פעם ראשונה בגראס ובקושי? אז הכדור לא ישפיע עלי ממש הגוף שלי דוחה את זה מאוד חזק אני מרגיש את זה בתוכי תמיד את הדחיה של הכדור הזה....... לא משנה העיקר שזה עוזר בקצת.... מקווה לדבר איתך שוב פעם....... שלך אני

Tal_Ya_Tal

New member
מי זאת ´היא´../images/Emo35.gif אלדר../images/Emo42.gif

שרוצה שתקח ריספרדל? ואגב, יש לי שאלה: האם אתה סבור שעל מנת להתגבר על רגשות ´אהבה ישנה´ יש צורך למלא את החלל ברגשות ´אהבה חדשה´?!?! L&L TALYA

אלדר

New member
לשאלה שלך אז לא

היא הפסיכיאטרית שלי יש שאומרים שהיא אחת הטובות ביותר בכל הנגב או הכי טובה ככה אומרים לי היא המליצה אבל פסלתי אחרי זה שאני אצלה עכשיו היא גם טובה מאוד בנגב כולו ככה כולם אומרים יש כמה שאני מכיר בחיים שלי בביצפר שנפגשו איתה כבר..... ואומרים שהיא טובה...... אז אני נוטה להאמין להם שהם מכירים אותי......... ולא לאהבה שלי לנתי שאיתה בכלל לא איתה אהבה לזוגיות רק לידידות רציתי שנהיה נשמות תואמות או משהו כזה לא זוג! זאת לא איתה אהבה אמיתית ממש כמו שאת חושבת לא רציתי משהו יותר מדיבור איתה אם אהובה שלי ה"חדשה" אני רוצה הרבה יותר אהבה וזוגיות ויותר מזה אני מרגיש כלפיה הרבה יותר ממה שהרגשתי כלפי נתי בכל השנים האחרונות הרבה יותר עמוק וחזק.......... בגלל זה......... טליה אני התחייבתי שאני לא "יתלה" עליה בכלל אני אוהב אותה מאוד אבל אני לא ישאר תלוי בה בכלל......... לא שאני יפול אחרי זה בגלל זה יש לזה הרבה סיכוי להצליח........ תאחלי לי הצלחה טליה...... בקשה........... אם את חושבת ככה כמובן............ ונדבר.........

למעלה