שלום, חדש/ישן

MadManIII

New member
שלום, חדש/ישן

שיחקתי מייפל לפני כמה שנים, ומאז לא נגעתי. כרגע אני מוריד את המשחק ואתחיל דמות חדשה (מאג). האם יש לכם טיפים בשבילי, הארות/הערות?

JackyE

New member
הטיפ הראשון שלי נתנו

הוא לפתוח דמות בברה, רוב הפורום שם גם ככה. אם באמת לא נגעת במשחק כמה שנים כמוני אז שתדע שיש גם המון דמויות חדשות, אבל תשים לב שחלק מהן מגיעות רק עד 120. בהצלחה!

JackyE

New member
זה תלוי איזה מאג

אתה תראה כשתיכנס זה יראה לך קבוצות של סוגי שחקנים . יש לך את הרגילים מפעם שנקראים אקפלוררס ויש לך איוואן שזה קוסם שמשתמש בדרקון ויש את הסיגנוס שיש שם גם קוסם כלשהו והוא רק עד 120.

btekx

New member
ואת הקוסם קרב בהתנגדות

הערה- את אוון (קוסם עם דרקון) לא כדאי לפתוח דמות זה דורש NX כלומר כסף אמיתי על כמה סקילים (התקפה שלהם) חשובים...

JackyE

New member
ידעתי ששכחתי מישהו!../images/Emo98.gif

אגב לגבי האיוואן, על מה הוא דורש NX חוץ ממג'יק גארד?

אתה יכול לראות את זה

כשפותחים דמות חדשה, יש אפשרות לבחור בין "לג'נדס", "אקספלוררס", "רזיסטנס" ועוד. על כל סוג יש מידע בצד, ובנוסף-כמה רמות אפשר לעלות.

מ י ל ר

New member
למה בברה?

יש מלא שרתים אז הוא יהיה בברה אבל עם אנשים שלא עושים כלום..

אני צריך להזהיר אותך..

מייפל לא מזמן עבר שינויים עצומים, בפאצ' הביג באנג. אני חזרתי לשחק אחריו, ולא זיהיתי את המשחק בכלל. אני אומר לך מעכשיו - המון מפות נעלמו מוויקטוריה, יש המון PQs חדשים ( שעכשיו תוכל לעשות אותם בכל הרמות.. כמו KPQ שעכשיו אפשר עד 200 ) התחנת תעבורה שהייתה פעם באליניה עברה למרכז של וויקטוריה. יש מלא ערים חדשות ועבודות חדשות והמון חפצים חדשים.

שלום לך

קודם כל יש מלא דמויות במייפל עכשיו. למה דווקא קוסם? שנית. אתה יכול לפתוח דמות באיזה סרבר שבא לך.... אלא אם כן אתה חייב , אבל ממש חייב גם לשחק מייפל וגם להתכתב בפורום עם אותם אנשים. אני משחקת בסקניה בהרואית דרגה 200 וקוסמת אש רעל דרגה 180. אני אוהבת את הלוחמת שלי בעשרות מונים יותר מאת הקוסמת.

MadManIII

New member
איזה שוק

כאוס! זה ההרגשה כאשר אני מתחיל את המשחק, בכל עיר יש עשרות NPC כל מיני גומוחות שאפשר להכנס אליהם, זה ממש SYSTEM OVERLOAD! אני קוסם בשלב 11, קצת הלכתי לאיבוד, לא יודע בדיוק מה צריך לעשות. ומשהו חשוב, אני זוכר שהיה סקיל שהעלה את רמת הMANA REGENERATE. ומשום מה אין לי אותו והוא לא מופיע לי בקשימת סקילים.

Guid

New member
היו שינויים בסקילים,

הסקיל הזה כבר לא קיים, אבל יש סקיל אחר במקומו שעושה אותה פעולה... האמת שאני לא זוכר מה השם שלו. אולי אחד הקוסמים פה זוכר איך הוא נקרא?

למעלה