שלום . חדש בפורום איך אני מעלה לינק - קישור בפורום . משהו יפה שיש לשים אותו פה . תודה
D drakkar noir New member 20/3/06 #1 שלום . חדש בפורום איך אני מעלה לינק - קישור בפורום . משהו יפה שיש לשים אותו פה . תודה
ב בשרטי New member 20/3/06 #2 ברוך הבא אלינו../images/Emo140.gif להכנסת קישור פעל כך:לחץ על: הוספת תגובה יפתח חלון התגובה-בתחתית החלון יש אפשרות להכניס קישור. בהצלחה.
ברוך הבא אלינו../images/Emo140.gif להכנסת קישור פעל כך:לחץ על: הוספת תגובה יפתח חלון התגובה-בתחתית החלון יש אפשרות להכניס קישור. בהצלחה.
ב בשרטי New member 20/3/06 #3 ../images/Emo36.gifקבלו טיזרררררררררר../images/Emo26.gif מחר זה הולך לקרות...... דבר שלא היה ולא נברא בתולדות שום פורום עולמי!!! הדבר ששום דיג לא יכול בלעדיו..... אך אך מה מחכה לכם מחר........ רק אצלנו בפורום הדיג בתפוז
../images/Emo36.gifקבלו טיזרררררררררר../images/Emo26.gif מחר זה הולך לקרות...... דבר שלא היה ולא נברא בתולדות שום פורום עולמי!!! הדבר ששום דיג לא יכול בלעדיו..... אך אך מה מחכה לכם מחר........ רק אצלנו בפורום הדיג בתפוז
ח חשמלן 50 New member 20/3/06 #4 על זה נאמר עוד 6 ימים זה קורה??? ראה שאלה קודמת שלי אילך "מה קורה עוד 6 ימים?"
B Big White New member 20/3/06 #12 יותר טוב מזה אני לא יכול לדמיין אההה אולי ישלמו לנו בשביל שניקח סתם נו נחכה למחר
י יהודה הופ New member 20/3/06 #13 המנהלים שלנו.......... דואגים לנו רק לדברים טובים ומשובחים. תבורכו בכל מעשה ידיכם, אתם וכל העוסקים במלאכת הניהול הן בגלוי והן בניסתר. ואיך אומרים במחוזותינו.............נזדיין בסבלנות עד שזה יגיע. ותודה מראש על הכל.
המנהלים שלנו.......... דואגים לנו רק לדברים טובים ומשובחים. תבורכו בכל מעשה ידיכם, אתם וכל העוסקים במלאכת הניהול הן בגלוי והן בניסתר. ואיך אומרים במחוזותינו.............נזדיין בסבלנות עד שזה יגיע. ותודה מראש על הכל.
ב בשרטי New member 20/3/06 #17 ברוך הבא גם לך בפעם השניה!../images/Emo140.gif תתכוננו היטב למחר! יום גדול וחשוב לפורום!!!!!!1