שלום - חדשפה !

TheMadKow

New member
שלום - חדשפה !

היי לכם, אני יודע שזהו הדבר הכי צפוי, אבל לא הייתה לי כותרת יותר טוב. שמי אלירן, אני בן 19, אהיה בן 20 בנוב' הזה (גם סמל, הורי לי !) אני גר בחולון (חי-ב"ר). אוהב לשמוע מוזיקה, כמעט מכל הסוגים, מכור לנושא באופן קשה.. מודה. לקרוא ספרים ולכתוב סיפורים, כמו כן אני בפורום הזה של הסיפורים, אם רק הייתי יודע איך קוראים לו. החלטתי יום בהיר אחד (היום, שאגב היה מאד בהיר), להתחבר לתפוז כי משעמם לי מעט בחיים.. אני מקווה שתקבלו אותי כמו שצריך, אם לא אני יודע איפה אתם גרים !!! צ'או צ'או נשיקות :)

ranushh

New member
גם אני וויפיי....אחלה כאן..באמת..|4

תהנההההההההההה...!!! נחמד כאן...אפילו שאני רק כמה שעות פה:)))

SarcaSeriouS

New member
כן...תתחבר לתפוז כי משעמם לך בחיים.

אממ.. חייל בן 20? איפה משרת? אני בחי"ר (הרשו לי להתלהב...). "מכור לנושא באופן קשה"...מה אתה מוכן לעשות בשביל שיר טוב?
אתה יודע איפה אני גר???
. אם כך, אתה מוזמן לקפוץ לביקור!
מה אתה? הו? דו? בי? או במילים אחרות: הודו\דובי. הגעת אלינו ביום בהיר ,הא? רק חבל שחיכית שיחשיך...עכשיו אי אפשר להתכווח על בהירות היום. אוף!
. קרא
טוב ותרגיש כמו ב
.
? ד"ש.

TheMadKow

New member
הדבר הזה

מונע ממני לשלוח תגובה הולמת אליך !!!! (אם זה כן ישלח את זה - יהיה פאדיחות לא ? :) )

TheMadKow

New member
סוף סוף

הוא נותן לי לשלוח. אז תשובות, ובקצר כי רשתי אותן 3-4-5-6 פעמים !!! אני משרת בעורף !!! פקידה במשרה מלאה, הומו בזמני הפנוי ולפעמים גם בעמוס. וזהו :)

TheMadKow

New member
הדבר הזה

מונע ממני לשלוח תגובה הולמת אליך !!!! (אם זה כן ישלח את זה - יהיה פאדיחות לא ? :) )

TheMadKow

New member
שלום שלום

אני משתדל כמה שיותר לכל תחום, אבל מסתבר שאני מתמקד במד"ב ופנטסיה ! נ.ב. קראו את הספרים של ג'ון וארלי ! מומלץ בחום ומוגש עם פטריות בצד ..

TheMadKow

New member
שלום-שלום

שמתי לב שאתה אוהב את אירלנד.. אתה במקרה גם שומע שירים אירים ?! :)

James Hammerton

New member
מי, אני? ../images/Emo12.gif

אממממ לא ממש, אני לא כ"כ מאזין למוסיקה למען האמת...

וולקאם דרלינג

שלום וולקאם אלוהה איואה אהלן היי הלו והפעם, אירוע היסטוריה, אני לא אבקש ממך להתפשט! ואתם יכולים להאשים רק את עצמכם! מד"ב ופנטזיה רולז! אתה בא לפאן.קון? ולאייקון? יום בהיר, בהיר הוא אומר! מה יש לך בעיה עם ימים שחורים?! (נא לקרוא במבטא ערסי כבד) ארון? שידה? מגירת תחתונים? קופסא קטנה ליד המיטה? כוס עם שיניים תותבות (אתם רשאים לבחור לקרוא כוס כרצונכם)? אמ... נגמרו לי השאלות, תרגיש חופשי לשאול את עצמך דברים, וגם לענות. הרי בשביל זה אנחנו כאן, לשמוע אנשים מדברים על עצמם.

TheMadKow

New member
האממ... האממ...

כן כמובן ! אני אהיה באייקון. על פאן קון אני אאלץ לוותר (אני רוצה לשמור את הרגילה שלי). אני מאד מקווה שבאייקון הזה יהיה את מופע הקולנוע של רוקי :) אין כמו מחוך טוב להסדיר את המוח... ולא בארון/שידה/שות'. זהו :)

למעלה