שלום חדשה

Smash my face

New member
שלום חדשה ../images/Emo140.gif

אני בתקופה בחיים שלי בה שומדבר לא ברור.. אני כבר יותר מחצי שנה בצבא,היחידה מבין החברים שלי שעושה יומיות והתרגלתי לתחושת הבדידות שאופפת אותי כול השבוע בבית. אני לא כ"כ מתחברת לאנשים בבסיס שלי כי אני לא אמיתית איתם,אני מרגישה שאני מסתירה מהם חלק גדול ממי שאני ומהזהות שלי אבל אני לא יכוהל להיפתח יותר. כבר התרגלתי לתחושת הזיוף והחיוכים הריקניים האלה בבוקר. אני לא רגילה לתחושת חוסר הכסף הזאת.. לנפי הצבא עבדתי וקרעתי ת'תחת,הרווחתי כסף ועכשיו אני חייה על משכורת צבאית. אפילו לחפש עבודה אין לי כוח.. זה מין ריקון נפשי כזה שלא עוזב. אני רוצה לעזור,לשנות.. כמה שזה נשמע פלצני אני רוצה לעשות משהו בשביל העולם הזה,בשביל האנשים שזקוקים לעזרה ולדעת שאני יכולה לשנות. אני צריכה לדחוף את עצמי כי האפשרויות לא יבואו לבד.. החלטתי לנסות להתמודד עם החיים האלה,להצטרף לשתף אתכם עם מחשבות והרהורים ולעזור פה גם לאנשים,כמו שאני רוצה שיעזרו לי ושיהיה לי עם מי לדבר.. טוב,חפרתי
אז נעים מאוד,אני הגר בת 19 מבאר שבע.. מתחילה להבין שהחיים הם לא בועה ואם אני לא אפעל אף אחד אחר לא ידחוף אותי לממש וללכת לפי התשוקות האמת שלי.. שתהיה שבת שלום

חיזקי ואימצי.

היי הגר, זהו תחילתו של תהליך נפלא , בו את רוצה יותר מהחיים מעצמך. המשפט הכי חשוב שאמרת (כתבת): " ..אם אני לא אפעל אף אחד לא ידחוף אותי....." זהו בדיוק כל העניין על קצה המזלג. יש בך את הכוח למצוא את הכוח היוצר שבתוכך ובאמצעותו להגשים את חלומותייך. אני כאן לעזרתך. התחילי בלדמיין אילו חיים את רוצה לחיות עוד 10 שנים. ומשם נתקדם, שבוע טוב,

isaacm

New member
אהבתי

אהבתי את האתגשים שבחרת לך. אהבתי את הצורה בה בחרת לשתף אותנו בבחירות שלך. רוצה לשתף אותך - התחושה הזו של חוסר כסף - על הפנים גם לי. התחושה של ריקנות זה הדבר שמניע אותנו קדימה. הרבה הצלחה (מחכה בסבלנות לראות איך את מממשת את הרצונוצ שלך
) איציק

ברוכה הבאה לפורום הגר ../images/Emo39.gif

למה את לא אמיתית עם האנשים בצבא? זוהי הבחירה שלך, אולי תתחברי יותר אליהם אם תהיי אמיתית עימם
ולגבי כסף וצבא- אני עשיתי השלמת הכנסה עם ביביסייטרים בסופי שבוע ובאמצע השבוע בערבים וזה הוסיף לי די הרבה כסף.

למעלה