שלום,חדשה פה בת 21 מהמרכז
פ פרפרי אהבה New member 14/1/11 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif מה עוד תוכלי לספר לנו על עצמך? אני פרפרית,כמעט בת 27,גננת מאיזור המרכז.
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif מה עוד תוכלי לספר לנו על עצמך? אני פרפרית,כמעט בת 27,גננת מאיזור המרכז.
F funky n New member 14/1/11 #3 נעים מאוד כמה שזה נשמע עלוב,אין לי כל כך מה לספר על עצמי. בזמן האחרון מרגישה דאון,לא מצליחה להנות מהחיים. מקווה שזאת תקופה שתעבור מהר.
נעים מאוד כמה שזה נשמע עלוב,אין לי כל כך מה לספר על עצמי. בזמן האחרון מרגישה דאון,לא מצליחה להנות מהחיים. מקווה שזאת תקופה שתעבור מהר.
פ פרפרי אהבה New member 15/1/11 #4 בטוחה שזה יעבור-כמו כל תקופה ../images/Emo13.gif וזה לא עלוב שאת לא יודעת מה לספר על עצמך,זה רק אומר שיש הרבה ואת לא יודעת מאיפה להתחיל
בטוחה שזה יעבור-כמו כל תקופה ../images/Emo13.gif וזה לא עלוב שאת לא יודעת מה לספר על עצמך,זה רק אומר שיש הרבה ואת לא יודעת מאיפה להתחיל
מ מלכת הלבבות 8 New member 16/1/11 #5 הייfunky n ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif וואי המון זמן היינו יחד בפורום שהיה בניהולי יתומים עם זוכרת? שמחה שאת כאן בית חמים ונעים ועם פרפרית המדהימה
הייfunky n ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif וואי המון זמן היינו יחד בפורום שהיה בניהולי יתומים עם זוכרת? שמחה שאת כאן בית חמים ונעים ועם פרפרית המדהימה