שלום,חדשה כאן

שלום,חדשה כאן

אחרי קריאה ממושכת כאן החלטתי להפוך מפאסיבית..קוראת פאסיבית כלומר,לכותבת אקטיבית... :) נעים מאד. עלמה

S h a m i

New member
שלום ../images/Emo39.gif

המארח הטנטרי יקום אוטוטו אחרי לילה מפרך ויקבל את פנייך כנהוג... בינתיים את יותר ממוזמנת להפוך מפסיבית לאקטיבית, בפורום ובכלל... רק טוב וסופ"ש מהנה!!!

Liroy26

New member
היי מותק!

ברוכה הבאה לביתנו החם!
תרגישי כמו ב-
.

אוקיי..

לוקחת נשימה עמוקה... אז ככה: אני גרושה, סטרייטית ונמצאת במערכת יחסים עם גבר סטרייט שמאד מאד אוהב משחקים אנאליים וגם התנסה בחוויה עם גבר ומאד נהנה. עד לפני כמה זמן הייתי מפנטזת על סקס עם אשה ולשמחתי גם מומשה הפנטזיה הזו עם החברה הכי טובה שלי, חוויה שיצאנו ממנה שתינו מאושרות ומועשרות יותר אך בכך הסתכם העניין. כאילו קיבלנו שתינו תשובה לשאלות שלנו ומכאן הקשר רק הפך לחברי וקרוב יותר. מאז אותה החוויה אני מוצאת עצמי נמשכת בטירוף לכל מה שקשור ליחסים בין גברים: זה מגרה אותי, מסעיר אותי, אני מפנטזת על זה, אני והאיש שאיתי מתכננים אפילו לצרף גבר נוסף, כאשר אני בכלל אהיה הפאסיבית- משמע, צופה בלבד. אני משגעת את כל החברים ההומואים שלי בשאלות, מבקשת לצפות בהם.. בקיצור- יש לי מזל שיש לי בן זוג רחב אופקים שנהנה בעצמו מהמגע הגברי. מה זה אומר עלי? יש בי איזה צד גברי מודחק? אני נשית בהופעה החיצונית,אוהבת להיות מחוזרת על ידי גברים, נמשכת אליהם ואוהבת סקס איתם. אבל הפנטזיות האלו מוציאות אותי מדעתי. אני "הומו-אית"? :) בבקשה לא תשובות ציניות. מאד מאד מבולבלת.

Liroy26

New member
מוכרח להודות שזה דבר

שאף פעם לא שמעתי. תמיד ידעתי שגברים סטרייטים נהנים לראות שתי נשים ביחד אבל לא ידעתי לגבי נשים. אין לך ממה להלחץ זה קודם כל! נהפוך הוא! אני חושב שזה נפלא שיש בך יכולת לאהוב ולפרגן לבעלך כשהוא נמצא עם גבר אחר בכלל ולראות מגע מיני בין שני גברים שמשהו יפה בפרט. זה לא קשור לעד כמה את נשית ואין בך שום צד הומואי מודחק לדעתי. אם תשווי את עצמך לגבר שנהנה לראות שתי נשים האם זה אומר שיש בו צד נשי מאוד מפותח? שהוא לסבית מודחקת? ממש לא. אני אומר שתזרמי עם הפנטזיות שלך, עם מה שעושה לך טוב! שלך,

אני חושב שזה מקסים

הלואי עלי שאשתי תהיה מוכנה לצרף עוד גבר שיענג את שנינו ביחד וגם בודאי ובודאי לצרף עוד מישהי, כמו שזו אחת הפנטזיות הכי מקובלות, כך גם הפנטזיה שלך לא אומרת עליך שאת "פריקית". באמת תיהני מהגבר שלך והיחסים שלך איתו ואל תפחדי גם ללכת הלאה עם הפנטזיות שלך עם נשים או עם עוד גברים. אני יודע שאני הלכתי הלאה עם הפנטזיות שלי ויש לי עוד המון שהייתי מת לממש. בהצלחה.

תודה

מספר הבהרות: האיש שאיתי (הוא לא בעלי), התנסה בחוויה חד פעמית-לעת עתה- עם גבר אחר, עוד קודם להיכרותנו. הוא לא נמצא ביחסים עם גברים אחרים-שנינו מתנגדים לרעיון להפוך את זה למשהו קבוע ולא משנה אם מדובר בגבר או באשה אחרת- זה רעיון שאנחנו משתעשעים בו בעיקר לנוכח ההתלהבות שאני מפגינה בכל פעם שמדברים על האפשרות הזו (של לצרף גבר למיטתנו). השאלה שלי היא איך זה שאני מניחה לדמיונות הללו להשתלט עלי ככה,איך זה שאני נהנית להחדיר לבן זוגי אצבע או דילדו וזה פשוט מעביר אותי על דעתי, איך זה שהמחשבה לראות אותו עם גבר אחר מלהיבה אותי כל כך ואיך זה שאני חושבת ששני גברים ביחד זה אחד הדברים היפים, העדינים, הסקסיים ביותר שקיימים? אני חוששת שלא איהנה יותר מ"סתם" מין קונבנציונלי ואז מה יהיה? אני מטורפת או מה?

ממש לא...

אני יכול להודות על עצמי שאני כל הזמן חושב על מעבר למין קונבנציונלי ואני מאונן המון ומפנטז המון ויש לי עולם פנימי עצום ולצערי אשתי לא חרמנית כמוני. אני לא מרגיש מטורף, אלא שיש לי יתרון מחשבתי על אנשים אחרים וכך אני מקווה שמתישהו זה יצא לפועל. אל תדאגי, את בחברה טובה.

amet

New member
../images/Emo58.gifברוכה הבאה ../images/Emo73.gif

שבת שלום ומבורכת עלמהולמה, יא ח'ביבי איזה שם בחרת...... טוב אני רואה שאת פניך השואלות כבר קיבלו בהרבה אהבה, וברוח נעימה, המשיכי לבקרנו ולקבל את עצמתנו, מניסיון אישי הכל עובד, לא כדאי לברור, לא כדאי לבדוק, כדאי לעשות...... ואת זה את תאשרי לנו. אז שיהיה לך שבת נעימה מלאה בפנטזיות חושניות אירוטיות לוהטות והכי חשוב בסופו של דבר שתהיה לך שבת נעימה, מרגיעה, ונעימה עם הרבה אהבה קבלי תמונה זאת שבת שלום

Liroy26

New member
ממש לא מטורפת

נהפוך הוא. לכל אחד יש את המשהו הזה שמגרה אותו במיטה - יש מי שאוהבים משחקי שליטה, יש בעלי פאטיש לכפות רגלים מיוזעות ויש מי שנהנה להתפלש בהפרשות גוף שונות. את נהנית לחדור לבן זוגך למיטה ולו רק במחשבותיך. מה רע בזה?

זה לא רק במחשבותי

וזה הפך למוטו מרכזי בינינו. אני הדומינה הוא הסאב. אני המחדירה הוא הנחדר. אני מבהילה אפילו את עצמי.

Liroy26

New member
לדעתי זה בהחלט מדליק לאללה!

אני אחפש תמונות של גברים הנחדרים על ידי נשים, ותראי שזה לא כזה מאיים.

למעלה