שלום,חדשה כאן

Liroy26

New member
מה כל כך מגעיל לא הבנתי?

אם החבר שלך חודר אליך זה בסדר אבל אם אישתך אז זה מגעיל??

xanadu

New member
כאילו... שמעתי על קנאת פין והכל...

אבל זה כבר מוגזם. בוא נגיד, שזה אקססורי שאפשר להסתדר בלעדיו.

Liroy26

New member
אתה סגור על מה שאתה אומר?

כי לפי הדבר שצומח לך בין הרגלים מיותר אם ככה.

דבר ראשון את מטורפת... כן ואני אוהב

אותך גם בגלל הטירוף הזה שלך וכן... גם אני נגנב לנוכח האפשרות להזדיין עם מישהו מולך או אולי איתך יחד, הרבה יותר מהאפשרות להזדיין עם מישהו בנפרד. לא אכחיש שהאפשרות הזו מדליקה אותי גם כן אבל אין מה להשוות את מניחה לדמייונות הללו להשתלט עלייך כי את יכולה, כי יש להם מקום והם מתקבלים באהבה ובליטוף וברצון והתלהבות משותפים כי אנחנו מדברים על זה ונדלקים מזה, בלי מעצורים ובלי מחסומים אין גבולות וחוצמיזה, תנסי את להגדיר "מין קונבנציונלי" ומי מחליט מה קונבנציונלי ומה לא.

איזו הפתעה!

:) החלטתי לא לנסות להגדיר "מין קונבנציונלי" מהסיבה הפשוטה שהבנתי שאין כללים במין כמו גם בחיים. כל עוד עושים מה שטוב לנו באמת ומה שמרגיש לנו נכון וללא פגיעה באפאחד אחר, אזי זה "בסדר".לכן, מה שהוא טוב עבורי ויכול להיות פחות טוב עבור מישהו אחר,עדיין לא הופך את הטוב שלי ללא טוב...המין הקונבנציונלי שלי יכול להפוך לכזה רק אם אתייחס אליו כאל כזה. ויודע מה? אני לא כל כך בטוחה שבא לי שיהיה לי "מין קונבנציונלי"- נהפוך הוא- מאחלת לעצמי מין שיעשה לי בכל פעם ופעם את אותם הריגושים והסערות וההתפעמות, כאילו כל פעם היא הפעם הראשונה... אין ספק שלמצוא מקום ואדם ששותף לריגושים שלי ולהתלהבות שלי ולחשקים שלי ופתוח לראות את התמונה הרחבה בלי להתקבע בגבולות של "מותר", "אסור","לא יפה" או "מה יגידו", הופך את ההתנסות להרבה,אבל הרבה יותר נעימה ופתוחה ומשוחררת ומסעירה. ואותך? אותך אני אוהבת. :)

Liroy26

New member
ברוך הבא ידידי!

ואם כבר בברכות עסקינן - מי יתן והזוגיות הנפלאה שאתם מתארים כאן לא תגמר לעולם!

למעלה