אכן כן.
התנ"ך הוא הספר הנמכר ביותר בכל העולם ובכל הזמנים. אני לא מסתובב עם האף בעננים ואני לא אומר שאני הטוב ביותר או שהעם שלי הוא העם הטוב והנעלה מכל העמים. אני אומר שאלוהים בחר בנו מכל העמים מסיבתו הוא. אני גם לא בעד הפרדה, ואני לא רואה בבחירתו של האלוהים דבר מה שמפריד אותי ממי שאינו יהודי, או עושה אותי יותר טוב. נביאנו הבטיחו שמאיתנו תצא הגאולה, ואכן כך היה מאיתנו יצאה הגאולה והאור לגויים הופץ ומופץ גם היום בזכות אחד שנבחר ע"י האלוהים מתוך העם הנבחר. להיות עם נבחר זה לא אומר שאנחנו יותר טובים ממישהו אחר. זה אומר שיש לנו אחריות בהפצת אורו של הבורא יותר מכל אחד אחר. עלינו לשמש דוגמא לגויים איך האדם יכול לחיות חיים יותר מלאים ושמחים בשלום האלוהים. בנתיים זה ההפך. הגויים מראים לנו היהודים ע"י קבלתם את המשיח שלנו, איך לנהוג אחד עם השני, ועם האלוהים. כמובן שמעטים הם הגויים המאמינים במשיחנו באמת. וכמובן שמעטים עוד יותר הם היהודים המאמינים במשיחם באמת. אלוהים אוהב את כל ברואיו מהגדול ועד הקטן. ועם זאת, בחירתו בעמנו, אינה מקרית, אני בטוח שיש אנשים שמבינים יותר טוב ממני בנושא הזה והם יוכלו להרחיב, ואני בטוח שלאלוהינו ישנה סיבה, מדוע הוא בחר דווקא בנו. אנחנו לא יכולים להבין הכל, אנחנו רק חלקים מהשלם.