שלום חדשה בפורום

שלום חדשה בפורום../images/Emo140.gif

וכן......
,אני חושבת שיש אלוהים. ולמרות שאני ממש רחוקה מהדת,אני מאמינה בו. מוזר קצת נכון? אבל זה כך
אז תספרו לי מה קורה פה בפורום?

שלום גם אני חדש למרות שאני לא../images/Emo6.gif

גם אני מאמין באלוהים, ואין קשר לדת בחיי, ועם זאת אני מכבד אותה. ברוכים הבאים/הנמצאים

seeyou

New member
זה לא מוזר בכלל!../images/Emo153.gif

ישנם אנשים אשר מאמינים "בגורם על" אשר יצר עולם כול כך מורכב, במקרו ובמיקרו קוסמוס! עבור "גורם" הזה נלחמים האנשים הדתים-בכול הדתות בטענה שזה האלוהים שלהם ולא של אחרים!! "אלוהים בחר בנו מכול העמים"... אם כך למה ישנם עדיין יתר העמים?

אלוהים אכן בחר בנו מכל העמים.

אם לא היו קיימים שאר העמים לא היה קיים המשפט הזה. הוא בחר בנו. שמתוך העם שלנו יופץ אורו לגויים, ואכן אורו הופץ... עובדה היא שהתנ"ך הוא הספר הנמכר ביותר בכל הזמנים. הדת אינה יכולה לטעון שאלוהים שלהם ולא של אחרים.. היא כן יכולה לטעון שאי אפשר לעבוד את האלוהים ללא תרי"ג מצוות. ואכן כך הם טוענים ובזה הם טועים. אלוהים ציווה עלינו מצווה אחת. לאהוב. כשאנחנו אוהבים, כשאנחנו יוצרים, כשאנחנו מקשיבים ללב, אנחנו עובדים את אלוהים, אותו האלוהים שהדת החליטה על דעת עצמה שהדרך אליו היא דרך תרי"ג מצוות. בעוד שהאהבה היא הדרך האמיתית אליו.

seeyou

New member
כול מילה שלך - "סלע"!../images/Emo47.gif

..."אלוהים אכן בחר בנו מכל העמים. "??? במציאות היום יומי כאשר יש בחירות-לא חשוב למה,ממשלה-יופי-תחרות... המנצח לוקח את כול הקופה!!! המפסיד הולך הביתה!! אם הוא בחר בנו-סימן ש"האחרים" יכולים ללכת עם המבול... הרי גם אנו לא מושלמים וחייבים "להשתפר"...אחד הסברות של גילגול נשמות... אז למה אור לגוים? לא מצליחים לתת "אור" ליהודים שלנו אשר חסר להם אוכל-בית-אז צריך להתפנות לתת לגוים? למה? רוצים אותם בשורותינו?

הוא בחר בנו לא למען נצחון שלנו

או הפסד שלהם. הוא בחר בנו למען נצחונו שלו. קיומנו הנצחי הוא נצחונו, קיומו הנצחי של בנו הוא נצחונו. לאורו של המשיח, הגויים המאמינים בו באמת, רואים את האור שלנו. ויודעים את האמת אודות האלוהים הודות לו.

רז89

New member
התנ"ך הוא הספר הנמכר בכל הזמנים?

לדעתי אם לא היינו חייבים לקנות אותו לבית ספר הוא לא היה הספר הנמכר ביותר. פשוט אין לנו ברירה. אני הולכת להגיד משהו שעלול להרגיז הרבה אנשים אבל אני חושבת שזה נכון: כל האנטישמיות והשנאה כלפינו בעולם היא לא מוצדקת, אני לא מצדיקה אותה, אבל אני כן מבינה מאיפה היא נולדה ולמה. אתה לא יכול להסתובב כל היום עם האף בעננים, להגיד שאתה הטוב ביותר, שכולם חארות ורק אתה מושלם, אתה לא יכול לטעון בפני כולם שאלוהים אוהב רק אותך ובחר בך כי אתה איש מיוחד ויקר. ולצפות שכולם ישתחוו לך. זה לא עובד ככה. אנשים פשוט ירצחו אותך. וזה מה שקרה לעם היהודי.

seeyou

New member
דברי אמת!../images/Emo24.gif

כולם טוענים אותו דבר! גם היפנים גם הגרמנים .... כאשר הערבים כבשו את עיר אלקסנדריה שבמצרים-הם סרפו את הספריה האטיקה ביותר בעולם! כאשר נשאלו למה? הם ענו: אם בספרים כתוב מה שכתוב בקוראן אז הספרים הם מיותרים אם כתוב דברים שלא כתובים בקוראן אז הם אסורים!

אכן כן.

התנ"ך הוא הספר הנמכר ביותר בכל העולם ובכל הזמנים. אני לא מסתובב עם האף בעננים ואני לא אומר שאני הטוב ביותר או שהעם שלי הוא העם הטוב והנעלה מכל העמים. אני אומר שאלוהים בחר בנו מכל העמים מסיבתו הוא. אני גם לא בעד הפרדה, ואני לא רואה בבחירתו של האלוהים דבר מה שמפריד אותי ממי שאינו יהודי, או עושה אותי יותר טוב. נביאנו הבטיחו שמאיתנו תצא הגאולה, ואכן כך היה מאיתנו יצאה הגאולה והאור לגויים הופץ ומופץ גם היום בזכות אחד שנבחר ע"י האלוהים מתוך העם הנבחר. להיות עם נבחר זה לא אומר שאנחנו יותר טובים ממישהו אחר. זה אומר שיש לנו אחריות בהפצת אורו של הבורא יותר מכל אחד אחר. עלינו לשמש דוגמא לגויים איך האדם יכול לחיות חיים יותר מלאים ושמחים בשלום האלוהים. בנתיים זה ההפך. הגויים מראים לנו היהודים ע"י קבלתם את המשיח שלנו, איך לנהוג אחד עם השני, ועם האלוהים. כמובן שמעטים הם הגויים המאמינים במשיחנו באמת. וכמובן שמעטים עוד יותר הם היהודים המאמינים במשיחם באמת. אלוהים אוהב את כל ברואיו מהגדול ועד הקטן. ועם זאת, בחירתו בעמנו, אינה מקרית, אני בטוח שיש אנשים שמבינים יותר טוב ממני בנושא הזה והם יוכלו להרחיב, ואני בטוח שלאלוהינו ישנה סיבה, מדוע הוא בחר דווקא בנו. אנחנו לא יכולים להבין הכל, אנחנו רק חלקים מהשלם.

רז89

New member
ומי קבע שטות כזו?

מאיפה הוצאת שאלוהים בחר בך למשהו? מאיפה הבאת את זה? מהתנ"ך? אבל את התנ"ך כתבו אנשים... אני מניחה שלא קראת את שיחות עם אלוהים... חבל... יש שם דברים מדהימים שהוא אומר על "התנ"ך" שלך יהודים, נוצרים, מוסלמים שחורים, לבנים, צהובים גברים, נשים הומוסקסואלים, לסביות, הטרוסקסואלים מבוגרים וילדים כולנו אחד! וכולנו חלק מהשלם

אלוהים בחר בי למשהו.

אלוהים בחר גם בך למשהו. לכל אחד מאיתנו יש כאן יעוד מסויים שעליו למלא - תפקיד- תיקון. 'אבל את התנ"ך כתבו אנשים...' אז? ואת שיחות עם אלוהים וכל הסדרה כתב אדם אחד. סדרה שיש בה הרבה מהאמת, אך ספק אם השיחות שדונאלד וולש ניהל היו עם אלוהים. האנשים שכתבו את התנ"ך כתבו אותו מתוך קדושה, ללא אגו, הם מילאו את תפקידם בעולם. לצערי בני אדם חושבים שהם מבינים את מה שכתוב בתנ"ך, והם לא. התנ"ך הוא מעבר למערכת חוקים של עשה ואל תעשה. התנ"ך צופן בחובו את האמת, וחבל שאנשים ממהרים לשפוט פסוקים מהתנ"ך על פי הפשט, ומנסים להבין את אלוהים כאילו יש לו תכונות אנושיות של כעס, או קינאה, שכידוע אין לתכונות אלו דבר עם האהבה, ומהותו של אלוהים היא האהבה. שימי לב! את ואני חתמנו עם אותן המילים. כולנו חלק מהשלם. חבל שאת מניחה הנחות לגביי דעותיי, גם אני חושב שכולנו אחד. יש הרי אלוהים אחד, והאנושות מחוברת.

רז89

New member
לגבי החתימה

לפני שקראתי את ההודעה האחרונה שלך, קראתי קודם את ההודעה שלי שוב. ופתאום שמתי לב שחמתי בטעות את מה שאתה חתמת הכוונה הייתה רק למשפט הראשון: כולנו אחד למשפט השני אני לא התכוונתי (כתבתי אותו כי קראתי אותו אצלך שנייה קודם) אני מאמינה שאנחנו לא חלק מהשלם אלא אנחנו השלם אתה הוא אלוהים אני הוא אלוהים אני זה אתה ואתה זה אני אנחנו כלל לא נפרדים לא זה מזה ולא מאלוהים כי אנחנו אלוהים

רז יקירתי

מסכים עם כל מילה שלך. אך עדיין המשפט 'אנחנו חלק מהשלם' אינו סותר את היותנו שלמים באלוהים. אפשר להמשיל זאת לגוף האדם. יד שמאל ויד ימין הם חלקים מהשלם, והם משלמים אחד את השני בשלמותם.

למעלה