ליווינגסטון
Member
גרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי.
למעונינות נא לפנות לתיבת המסרים.
כאן לא תוכנית שידוכיםגרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי.
פנינה כחולה, אני מתנצל מעומק הלב. ניצלתי את הפורמט לצרכי הפרטיים.כאן לא תוכנית שידוכים![]()
מקרה אבוד לחפש פרטנר/ית בתפוז.גרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי.
שיכפל את תגובתו במס' פורומים בפרדס ובפורומים שממוצע הגילאים שלהם גדול ב-2 עשורים מהגיל שהוא הצהיר עליו.מקרה אבוד לחפש פרטנר/ית בתפוז.
זה לא נכון. יש עשרות גולשות העונות לקריטיריונים הנדרשים. אני צריך רק אחת מתאימהמקרה אבוד לחפש פרטנר/ית בתפוז.
אולי, אך אתה לא עונה לקריטריונים שלהן כפי שבטח לא ענית בטינדר או בכל אפליקציה אחרת, אז פנית לכאןזה לא נכון. יש עשרות גולשות העונות לקריטיריונים הנדרשים. אני צריך רק אחת מתאימה![]()
מנין לך הבטחון הזה שאני לא עונה לקריטיריונים? את מכירה אותי? מי את בכלל?אולי, אך אתה לא עונה לקריטריונים שלהן כפי שבטח לא ענית בטינדר או בכל אפליקציה אחרת, אז פנית לכאן![]()
נראה לך שבעידן של היום, מישהי תפנה אליך מבלי שצירפת תמונה?גרוש בן 46 מחפש פרטנרית בת גילי ומטה לקשר זוגי.
ליווינגסטון, עושה רושם שמישהי מעוניינת. לך על זה!נראה לך שבעידן של היום, מישהי תפנה אליך מבלי שצירפת תמונה?
אתה עד כדי כך חסר ביטחון עצמי שאתה מפחד שיראו את התמונה שלך?
לא נראה לי שהוא רוצה כמוך, אבל מי יודע?ליווינגסטון, עושה רושם שמישהי מעוניינת. לך על זה!
אההה... אני לא ביקשתי תמונהלא נראה לי שהוא רוצה כמוך, אבל מי יודע?
נסה, אחרת לא תדע!
גם אני לא, זה שאתה לא מבין כהרגלך את הנקרא, זאת בעיה שלך.אההה... אני לא ביקשתי תמונה.
יעני התייחסת אליו. כך זה נקרא בעברית בכל אופןגם אני לא, זה שאתה לא מבין כהרגלך את הנקרא, זאת בעיה שלך.
כתבתי לו באופן כללי שללא תמונה, אף אחת לא תתייחס אליו.
אני גם מתייחסת אליך למרות מוגבלותך, מה זה אומר?יעני התייחסת אליו. כך זה נקרא בעברית בכל אופן.
לא עקרוני. אולי יבוא יום תביני את הקטע.
במונחים של הקהילה שלי את... טוב, בעצם לא אומר את זה. ממילא זה די מובן מאליו לכל צופה.אני גם מתייחסת אליך למרות מוגבלותך, מה זה אומר?
במונחים של הקהילה שלך, אני שקולה לצדיקה![]()
שימי לב שאת מדברת לגופו של כותב, תלנדי מהרינגטון איך מדברים.לא נראה לי שהוא רוצה קוקסינל כמוך, אבל מי יודע?
נסה, אחרת לא תדע!
האחרון שאלמד ממנו, זה הרינגטון.שימי לב שאת מדברת לגופו של כותב, תלנדי מהרינגטון איך מדברים.
למה ללמוד דברים לא ראויים?שימי לב שאת מדברת לגופו של כותב, תלנדי מהרינגטון איך מדברים.
נוסטלגיה, הרינגטון אונו סבא של כיפה אדומה. את מקרצצת, לא פחות ממרי רקב.לא נראה לי שהוא רוצה קוקסינל כמוך, אבל מי יודע?
נסה, אחרת לא תדע!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.