שלום , חבר.

• פותח הנושא dhtu
  • פורסם בתאריך

dhtu

New member
תשמעו,

דבר ראשון תודה רבה לכל מי שהגיב זה עשה לי ממש טוב בלב.
תשמעו, הפורום בשנה האחרונה היה לי כמו בית שני , כמו החבר הכי טוב, כמו אמא כמו לא יודע מה. זה היו אחד השנים הטובות בחיי. גבי התמורה אני יסביר למ התכוונתי כי ניסחתי את זה לא כל כך נכון ( כרגיל
): התכוונתי שיש כאלה שמשקיעים את כל החים שלהם בישביל זה ולפעמים מתאכזבים ומשתגעים מזה. ולפי דעתי הערצה כזאת לא שווה את זה. אני כמובן עדין אוהב את רוני ( איך מישהו לא יכול לאהוב בלונדה אם עינים כחולות?
) ויש לי את הספר רוני הראשן ועכשיו הגעתי לעמוד 100 בשני!!! בקיצור היה לי ממש כיף איתכם בכל השנה האחרונה.

אתה לא מצפה לתמורה, נכון?

אחרי הכל, אתה לא עובד פה... אף אחד לא הבטיח לך 'משכורת'... אתה עושה את זה בשביל הכייף, ואני מניחה שכל מי שפה נהנה מזה וזו התמורה בעצם... "תמורה" מה אתה כבר רוצה לקבל?... זה באמת מעניין.

Titush Black

New member
הבנתי אותך,

אתה מתכוון לזה שאנשים באמת משקיעים מעצמם הרבה ובגלל זה מצפים למשהו שממש קשה להעביר בהערצה. אחרי הכל, רוני לא יכולה להעדיף מעריצים על אחרים, לא משנה מה רמת ההשקעה שכל אחד מהם נותן וזה מתסכל. אבל יש דברים מעבר להערצה. לא כל מי שפה הוא מעריץ הדוק של רוני. יש הרבה שעברו את השלב, התבגרו, ונשארו בפורום לאנשים, לשירים, להדעכן על רוני למרות הכל. לא רצים לקנות כל דבר שרוני מפרסמת או מוציאה, לא רצים לכל הופעה, אבל לפעמים באים למפגשים. כמו שאדווה אמרה, אין הרבה הבדל בין לנהל פורום ללהיות בו. כל אחד תורם מעצמו ונותן לפורום הזה להיות מעולה. אבל אני נשארת במה שכתבתי למטה, שאני ואני בטוחה שכל השאר מכבדים את הדעה שלך ונשמח תמיד אם תתחרט ותחזור.

Titush Black

New member
גיאצ'וק!

אני די מבינה אותך, בגלל שאני עצמי עברתי כבר את הקטע הזה של הערצה. אבל זה לא סיבה לעזוב! אתה לא חייב להגיע לכל אירוע, או לקנות כל דבר. הפורום הזה מיוחד הרבה יותר מהעובדה שהוא על רוני. פה יש ילידם מקסימים. וגם אם אתה מרגיש שעברת את הערצה, עדיין כיף להישאר פה לדבר ולהתעדכן לכיף. בכל מקרה, מה שלא תחליט- בהצלחה. אתה תמיד מוזמן לפה:)!

x Marina x

New member
כתבו כבר כל מה שרציתי להגיד.

אתה עושה את כל זה בשביל ההנאה,לא בשביל לקבל משהו.
אבל איך שאתה רוצה,בהצלחה בהמשך.

XkookiX

New member
שחכתי להזכיר משהו חשוב

אתה כן מקבל תמורה. התמורה בהערצה היא ההנאה. אם אתה נהנה אתה לא צריך לצפות לתמורה. אם אתה לא נהנה זה כבר משהו אחר. אף פעם אל תצפה לתמורה. גם לא תמיד זה מנומס

X SapSap X

New member
ממ.. תראה.

אני לא ממש קראתי את ההודעות של כולם במלואן ככה שאני לא ממש יודעת מה נאמר ומה לא, אז אני פשוט אומר את מה שאני חושבת. בקשר לזה ש"מה הערצה עוזרת לנו בחיים?" צודק... אולי זה לא עוזר. זה לא בדיוק מה שיקדם אותך בחיים, אבל הערצה זה גם לא משהו שאתה ממש מחליט. כשאתה מעריץ מישהו, אתה מעריץ אותו - ואם כבר אז שווה לעשות את זה עד הסוף, כי זה לא משהו שאפשר לקום יום בהיר אחד ולהגיד "אני מהיום לא מעריץ אותו". אף אחד לא אמר שאתה חייב להיות כל היום בפורום, ללכת לכל הופעה... זה שאתה מעריץ לא אומר שצריך להיות אובססיבי עד כדי כך. אבל אם יש לך הופעה קרובה ליד הבית, אז לא שווה לך ללכת? בשביל ללכת להופעה קרובה לא צריך להיות המעריץ הכי גדול שבעולם, וזה שאתה לא אוהב אותה כבר כמו שאהבת פעם לא אומר שאתה צריך להפסיק לגמרי. חבל שתעזוב. גם אם אתה לא ממש אוהב אותה כמו שאהבת בעבר, אז לא נורא. עדיין יש לך מקום בלב בשבילה, לא? חבל שתעזוב את הפורום. אבל בעיקרון... בחירה שלך.

X SapSap X

New member
וואלה? לא ידעתי.../images/Emo3.gif

אצלי הערצה זה משהו בלתי נשלט. אני לא מחליטה את מי להעריץ, זה פשוט בא לי טבעי. נגד אני לא יכולה לקום מחר ולהגיד לי "זהו! מהיום אני לא מעריצה את רוני יותר". אבל לא יודעת... אולי זה רק אצלי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo45.gifמבינה את ההרגשה..

זה לא משהו ששולטים בו..זה טבעי כזה..XD מסובך להסביר.

גם לי הייתה את התקופה הזו../images/Emo6.gif

של הערצות שחלקן קצרות טווח,אבל קורות,ככה,יש מאין והמון. פתאום התווסף עוד מישהו ועוד מישהו לרשימה ונוצרה רשימה באורך של טיול מאורגן
עם הזמן אתם מבינים איפה אתם באמת רוצים להתמיד ואת מי באמת אתם רואים כמודל להערצה שלכם. ומי שלא אבל הייתם בטוחים שאתם מעריצים,לאט לאט תשימו לב שהוא פחות מעניין אתכם. בהתחלה לא תודו בזה,אבל זה יקרה,לגמרי מעצמו בדיוק כמו שזה התחיל

XkookiX

New member
זה דווקא כן עוזר לנו בחיים../images/Emo13.gif

זה תעסוקה שבה אנחנו כן עוסקים זמן כלשהו, זה מעניק לנו שמחה ברגעים שקצת עצובים.. ולשמוח זה חלק גדול החיים. אבל זו דעתי האישית

למעלה