שלום , חבר.

• פותח הנושא dhtu
  • פורסם בתאריך

dhtu

New member
שלום , חבר.

לא יודע אם זה היה כותרת טובה אבל זה מה שעלה לי בראש .
אז אני עוזב , בגלל שתי סיבות הראשונה היא שאין לי כוח לכל זה
אין לי כוח לכל ההערצה הזאת, להיות בפורום , ללכת להופעות וכל הדברים האלה. מה זה עוזר לנו בחיים? יש כאלה שמשקיעים את כל היום , את כל הלילה ואת כל הדיכאון שבעולם בישביל "להעריץ ". והסיבה השניה היא שאיך אני יסביר את זה... אני כבר לא כל כך אוהב את רוני ברמות של הערצה זאת אומרתת אני אוהב אותה אבל לא ברמות כמו פעם שאז רוני היתה בישבילי כמו שהיא עכשיו כמו כל אחד בפורום ( מלכה
). אם פגעתי במישהו אני ממש מצטער כי זאת לא היתה הכוונה שלי. אוהב אותכם הכי בעולם, הילד עם החיוך המוזר ביותר בעולם
, גיא.

../images/Emo2.gif לא, גיאצ'וק!

תראה, אני מסכימה איתך שלא תמיד זה "משתלם"... בתור אחת ששקועה בזה הרבה פעמים ביום יום, אני מסכימה איתך שזה כואב ולא נעים לראות שאתה לא מקבל 'תמורה'... אבל תחשוב על זה, למה אתה אוהב אותה? למה אתה נמצא כאן? בשביל לקבל תמורה? נכון, זה כייף שיש תמורה, אבל אחרי הכל.. אתה פה בשביל לתמוך ולאהוב, ואני לפחות לא עושה את זה כדי לקבל על זה משהו, אלא בשביל ההנאה האישית שלי. הייתי מציעה לך לשקול שנית כי ממש חבל לי שתעלם... אתה חלק חשוב מהפורום, חבל. אוהבת

dhtu

New member
אדווה,

את ראית בעצמך לאיזה תקופה של עצבים וכאב זה הכניס אותך.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהיא לא מלכה בשבילי.../images/Emo4.gif

טוב , אם בחרת את זה , אז שיהיה לך בהצלחה.

x טלטול x

New member
גיא...

הדברים שאמרת לפי דעתי בכלל לא נכונים!!!! תעשה מה שבא לך שיהיה לך בהצלחה בהמשך

XkookiX

New member
ואו,תראה-

הערצה זה משהו בשביל הכיף בלבד. אתה לא צריך לחפש את החסרונות בזה. אתה יכול להתעסק בזה בכול זמן שתרצה. זה לא חייב ליהיות דווקא כול שעה וכול מקום. אבל אם אתה מציג את זה ככה שאין לך כבר כוח וכו' אתה יודע מה טוב לך ועושה מה שנראה לך לנכון. אתה עדיין ילד. יש לך כול כך הרבה זמן להנות מההערצה הזאת כלפי כול אחד. הערצה היא תקופה של התבגרות נפשית וגם פיזית. ואם אתה מחליט לעזוב את זה בגיל כזה חבל. בכול מקרה, גיא, שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך
ותחשוב על זה עוד קצת נשמח לקבל אותך אלינו בחזרה

גיאצ'וק.

אם אתה מתחיל לראות חסרונות בהערצה שלך כלפי רוני,אולי הפתרון הטוב ביותר הוא לעזוב. אתה אמור להעריץ בשביל הכיף וההרגשה הטובה שלך ואם כבר לא כיף לך,זה באמת לא שווה ומיותר. שיהיה לך בהצלחה עם מה שלא תחליט!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifזו ההחלטה שלך.

כל עוד ירד לך מכל הרעיון הזה, של הפורום, אתה לא צריך להתקע תעשה מה שהלב שלך מרגיש. אם אתה מרגיש שפה המקום שלך, תשאר. אם אתה חושב שיהיה לך טוב יותר במקום אחר, בבקשה. רק אגיד בהצלחה איפה שלא תהיה. כאן תהיה חסר לנו.

גיאוש..../images/Emo201.gif

אני יודעת שזה קשה אם לא מקבלים תמורה אבל זו לא המטרה... המטרה שלנו היא לתמוך ברוני ולעמוד תמיד מאחוריה לפעמים מקבלים תמורה ולפעמים לא... וגם אם לא זה לא נורא כי היא בטוח תבוא בהמשך
גם לי זה קרה עם מישו אחר שאני מנהלת תקומונה שלו אבל לא יכולתי לעזוב אותה כי היו שם הרבה בנות שהיו צריכות אותי את העידכונים שלי וכל זה הפסקתי להעריץ אותו אבל המשכתי לנהל תקומונה ולא בשבילו אלא בשביל הבנות תעשה מה שטוב לך אתה תמיד מוזמן לחזור אלינו

מה ההבדל בלנהל?

הייתי "שחורה" עד לא מזמן, והאמינו לי - אין הבדל.. חוץ מזה שאתה זה שמשרשר דברים ומוחק ועושה כל מיני דברים שאתם לא יכולים לעשות.. בסה"כ, אין הבדל. כולנו שווים וכולנו חלק מהפורום.

dhtu

New member
היא אמרה שהיא היתה מנהלת פורום

ומנהל פורום זה תפקיד חשוב ומי שעוזב זה דרמה ואם היו לי את הסיבות האלה שהיתי מנהל לא היתי עוזב.

חשוב.. נכון,

הרי אם אני לא אהיה פה יומים תראו מה יילך פה..
סתם סתם.. אבל זה לא חשוב יותר מדברים שחברי הפורום עושים, לכולנו יש חלק בפאזל הזה, כל אחד בגודל של ההשקעה שלו, אבל זה לא לא משנה מה הגודל, כי כל חלק שייחסר תמיד יישאר ריק המקום שלו... אם אתה מבין את המטאפורה שלי.

למעלה