שלום חברים

Trollet

New member
הנה השם של הספר :)

היי שם! אז השם של הספר : تدريس الاخلاقيات في الطب النفسي:حالات تطبيقية المحررون- أ.كارمي د.موسوي خ.ابوليدا-فلوريز נכון שזה קשור יותר לפסיכולוגיה אבל תראי שיש הרבה דילמות משותפות.. לא יודעת איפה תמצאי אותו.. אני השגתי אותו מהספריה של הדודים שלי שעוסקים בתחום.. בכל מקרה גם אם לא תמצאי אשמח לכתוב לך עוד.. ותודה רבה על התגובה בקשר לפקס :) אכן עזרת לי ואני מקווה שאם תיצרי קשר איתם תספקי אותי בעוד אינפורמציה.. מונא

Rulaa

New member
אז יצא בערבית

נראה לי שקצת קשה להשיג אותו אבל אני אנסה :S אני איצור איתך קשר בימים הקרובים ! תודה רבה מונא :)

loxias

New member
אם בהמלצות של ספרים עסקינן

אז יש את 'המילים' של ז'אן-פול סרטר (שהכניס אותי קצת לדיכאון), 'סועד נשרפת חיים' שהוא ממש מצוין, 'שיחות עם השטן' של לשק קולקובסקי שמצחיק מאד, ו'בית האלוהים', שאני בטוח שכולם כאן כבר קראו. ועוד כמה אם תרצו אחר כך. וברוכה הבאה מונא

רכוב סומסום

ואבא עושה בושות ואם את כבר מתקדמת אז פיטר פן אחד הספרים היותר טובים אל תתיחסו אלי אני באמצע חרישה לא מולחת בכלל להיסטוריה מורחב.. מורן אני צריכה אישפוז! מורן אני צריכה נט"ן! אנשי מד"א אני צריכה העברה ללב שרון או ל"נווה הדשה" ועדיף בנסיעה דחופה!!!!

morancho1

New member
מתוקה האם לדאוג?

חחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו!! יא מטורפת. אם את רוצה פינוי, אני מוכנה לעשות את זה בעצמי:) אם את רוצה מישהו מחורפן לפחות כמוך לדבר איתו, יש לך את הטלפון שלי.. רק תפציצי בבחינות כדי שתמלדי (איתנו?) רפואה שנה הבאה!

שנה הבאה לא..

אבל אולי וד שנתיים.. אבל ע ההצעות המפטות של גרמניה גם זה לא בטוח:) אני רק רוצה ללכת לישון עד ה28 ביוני ואז לקום ב29 ולגלות שכל החודשיים האלו היו רק חלום רע... ובעצם רק בסוף השנה יהיו בגרויות!!!

morancho1

New member
יהיה טוב

בסוף מתגעגעים לתקופה הזאת..נראה לך הזוי אבל זה נכון! כמעט כל מי ששאלתי היה מוכן לחזור לתקוםה הזאת עם כל הלחץ של הבגרויות..אני אישית לא הייתי מוכנה- אבל הרוב כן.. איזה הצעות של גרמניה לא הבנתי?

ohad60

New member
וואוו כבר שכחתי איך לימודים

דופקים לך את השכל, איך לעזאזל עוברים 7 שנים כאלה בלי להתאשפז במחלקה סגורה מאוד???!!!!

קודם תגיע אליהם

ואח"כ תדאג להיות רופא טוב בשביל שיהיה לך ממה לשלם לפסיכיאטר או שתבוא אלי ובגרוש אני מסדרת את הכל:) 222222222 שטוזות פלי פלק מאשששששהההה

nitzan111

New member
לפחות את לומדת

אני לא מצליחה אפילו להתקרב לספרים. קוראת תנ"ך עשר דקות וחוזרת למחשב רק "לשנייה" שנמשכת שעתיים.

כן זה ככה היה לי שבועיים

עד שיום לפני הבחינה ני נזכרת ונכנסת ללחץ של לימודים! רציתי להפסיק עם הללמוד יום לפני ולהתחיל כבר היום ללמוד לבגרות במתמטיקה אבל אני בקריז מהמגן שהמורה ה-------- נתנה לי!!!!!!!!1 אז אני בחיים לא נוגעת היום במתמטיקה

אל תצחקי

המספר עצמו לא כל כך נורא אני פשוט מקבלת בד"כ ממש טוב בבגרות ולפני שנה היא גם הגישה אותי על איזה 92 וקיבלתי מאה והשנה על 90 ואני גם מאמינה שאני אקבל מאה ומעצבן אותי שאני משקיעה כל השנה בשביל שיורידו לי 5 נקדות מהבגרות אם אני אקבל מאה. הממוצע ציונים שלי השנה של המבחנים היה איזה 92 הממוצע בחנים מעל 95 והגשתי את כל העבודות שזה 10 נקודות מלאות לממוצע השנתי! ומה שדפק אותי זה המגנים! במגן הראשון קיבלתי 54 (וזה מעל הממוצע הכיתתי!!!!!!!!!!) היא אפילו לא חשבה להוריד את התכונת הזה... בואו נחשוב אשמת מי זה שכיתה שלמה עם ממוצע לא עובר?????? אולי כל כיתה מטומטמת???????????????????? ואז במתכונת השנייה חזרתי לציונים שלי וקיבלתי 98 עכשיו המניאקית הזו פשוט לקחה ועשתה ממוצע של 2 המתכונות יצא 75 אל תשאלו אותי איך וסה"כ הגיעה ל88 ועשתה לי טובה והגישה אותי על 90!!!!!! המתכונ הראשונה הייתי מעל הממוצע הכיתתי ובכל זאת נכשלתי אם הממוצע ל הכיתה של היה קצת יותר נורמאלי הייתי יכולה גם לגשת על 95!!! אתם לא מבינים אני עוד רגע בוכה מעצבים! כבר חשבתי לגשת בחורף ולעשות מחדש מתכונות לקבל בהם 98+ וגשת עם מגן תותחי!!!! זה לא פייר אני משקיעה שנה שלמה בשביל שיורידו לי ?? עכיאלו מה??? כל הכבוד ענבר השקעת כל השנה הגעת לציונים מעולים ובכלל הבגרות שלך קיבלת מאה.. טוב אז אנחנו חושבים שעל זה כדאי שנוריד אותך ל95!!!!!1

nitzan111

New member
גם לי זה תמיד קרה,

וזה כל כך מעצבן
כל המורים תמיד הורידו ציונים כדי להגן על התחת שלהם. בבגרות במתמטיקה בכיתה י' אני וידיד שלי הוגשנו על 95, וזה אחרי ששנינו קיבלנו מאה במתכונת, ולא היו שום מבחנים ועבודות במהלך השנה. כמה התווכחתי בכיתי למנהלת לא עזר. בבגרות קיבלתי מאה. בקיץ של אותה שנה, אותו סיפור עם היסטוריה- כל השנה למדתי והשקעתי את נשמתי כל הבחנים היו מעל 97, כשהכיתה עשתה את המגן הייתי אמורה להיות בלונדון (ולא בשביל הכיף- לטיפול רפואי!), אז המורה הקדימה לי את המגן והודיעה לי על זה יומיים קודם! וקיבלתי 84. בסוף היא החליטה להגיש אותי על 87. שוב דיונים אצל המנהלת- עשו לי טובה והעלו לי את המגן ל90. זה הוריד לי אייזה 4 נקודות בבגרות... אחר כך עוד מורים הורידו לי את הציון עם מגנים נמוכים (יחסית), אבל זה לא היה באשמתם, כי זה מה שהגיע לי. היחידה שהעלתה לי את הציון בעזרת המגן הייתה המורה שלי ללשון. היא הגישה אותי על 98 למרות שלא הגיע לי כל כך. היא הייתה מקסימה. אהה ודרך אגב, בגלל שאני וחברים שלי לפני כל בגרות הלכנו להתלונן על ציוני המגן שניתנים שרירותית, ישר אחר כך גיבשו בפרלמנט (למדתי בבית ספר דמוקרטי)נוהל מסודר לנתינת ציוני מגן...

nis original

New member
לגבי

ערן כץ- "סוד הזיכרון המצוין". ספר מצוין ויעיל ביותר. מומלץ.

למעלה