שלום חברים

NightAngel

New member
חחח... מי הציע לה "הצעות מגונות"?!

איכס... חחחח.... נ.ב. טוב שאת לא מציפה את עצמך עם מחמאות מי פה ועד ההודעה החדשה... חחחח.... "נולדתי עם חוש עסקי"- טוב.. אני הייתי מתקנת את זה ומשנה ל"פיגור שכלי".. חחחח "באתי ממצוקות כמו פנינה ר. וכעת אני פורחת"... -הההממ.... הייתי מוסיפה לזה תגובה, אבל זה לא יהיה יפה... מוטב שאשתוק... חחח...

מלאך בלילה

את ממש מעוררת רחמים את ממש עם רגשית נחיתות, אני לגמרי עצבנית ורותחת עכשיו כי מכבי הפסידו ואני עוד קוראת את מה שכתבת את פשוט מעלה לי את הסעיף, אני ממש מרוקאית בדם אז תנוחי!!! כל מה שאת אומרת זה מקנאה וצרות עין, כן אני מצליחה ואשת ציבור לעומתך!!! אני מקווה שהעתיד יאיר לך פנים כי בנתיים אנחנו בהווה, ואני למעלה ואת.......... טוב מאמי אני כולי מבואסת אז אני לא אתחיל להוציא את הכל עלייך ופעם הבאה תשמרי את הערות המטופשות שלך לעצמך ותחשבי על זה מואאהההה מואאהההההה שלך תמיד ברנדה

NightAngel

New member
חחחחח...

מה אני יעשה?! את פשוט מוציא ממני את הארסיות! =) בואי נתחיל מי זה שתפסיקי לרשום בפורום בולשייט!

RenanaD

New member
אני מציעה לך לעזוב את הפורום ../images/Emo131.gif

ולתמיד.

green rebel

New member
איפה המנהלת (רייצ'ל?) בכל הסיפור הז

הזה?!!? למה היא לא חוסמת אותה פשוט?..

RenanaD

New member
בניגוד לדעה הרווחת... ../images/Emo131.gif

אסור למנהלים לחסום כ"כ מהר. ולמרות שהיא עולה לכולנו על העצבים, ככל שידוע לי - אין כאן עילה לחסימה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifזה מה שבאתי../images/Emo15.gif

לכתוב אכן אין עילה לחסימה במקרה הספציפי הזה. אפילו סיפרתי את הסיפור הזה לחברה שלי היום (היא לא כל כך קשורה לתפוז) והיא אמרה לי אז למה את לא חוסמת אותה פשוט ואמרתי לה שאי אפשר סתם ככה. היא ב'מת עולה לכולנו על העצבים אבל אני לא יכולה לחסום אותה כי זה יהיה כאילו אני חוסמת סתם מישו מהפורום. זה לא הוגן ואסור לי לעשות את זה, בתור מנהלת יש לי גם חוקים שאני צריכה לציית להם. איפה המנהלת בכל הסיפור
המנהלת עומדת עם היד על הדופק כדי שהסיפור הזה לא יתפוצץ ויצא משליטה וכדי שלא יתפתחו כאן ריבים מכוערים ומיותרים אני שולחת מסרים מרגיעים ומשתדלת שלפחות חברי הפורום הנחמדים והנורמלים לא יתפרצו בגלל הבחורה המעצבנת הזאת
אם הייתי יכולה הייתי עושה יותר הפתרון היחיד הוא להתעלם ולא להתסיס את האווירה כמו שהמורות בכיתה ב' אומרות בסופו של דבר יימאס לה

green rebel

New member
אני חושבת שדווקא מותר לך...

אותי חסמו בפורום אינויאשה בגלל שפתחתי הודעת חג-שמח (בפסח) כשליחות מפורום אחר.... טוב לא משנה כי זה לא נושא לוויכוח...

RenanaD

New member
אם זו הסיבה היחידה שבגללה ../images/Emo131.gif

נחסמת-נחסמת שלא בצדק!
ואני אומרת את זה בתור מנהלת בתפוז שמכירה את החוקים היטב.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזה ב'מת לא כ"כ../images/Emo15.gif

נושא לויכוח חסימה כאן לא מוצדקת ואם חסמו אותך שם רק בגלל זה זה לא מוצדק אני לא אוהבת לדבר על מנהלים אחרים אז אני לא אתערב או משו בכולופן לפי החוקים אני לא יכולה לחסום אותה

Xsposed

New member
סליחה שההצעה שלי לילה איתי מגונה

מידי לך , נו באמת , רצית שאני אוסיף וורדים במיטה ושמן מסאג'! תעשי לי טובה ושתקי

למעלה