שלום חברים

Gilgooola

New member
במקום להתעצבן

פשוט תתעלמו. בסוף היא תבין את הרמז (אהממ!) ותתחפף...
היתה לי מתכונת זוועתית היום באנגלית... חח.. קצת שיתוף

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifיש לי משפט חזק בשבילה..

תעשי פוזה של מתנחלת ותעופי מהפורום הזה... ובכלל... קישטטט אוייש באסה בקשר למתכונת.. מה עושים עם יש ציון נכשל? יש אפשרות לתקן??

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo131.gif

עזבו אותה, אנשים. אתם יודעים, בגיל 12 יש הרבה זמן פנוי...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מתגעגעת לגיל הזה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gifאחחח../images/Emo15.gif

תקופת הטמטום
אי וונט טו גו באק

RenanaD

New member
כנ"ל ../images/Emo7.gif ../images/Emo131.gif

הצרות היחידות שלי היו שלא היה משהו מעניין לראות בטלוויזיה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifנכווון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

וואאאייי את מזכירה לי תקופה כזאת נוסטלגית את מכירה את התקופה שהיית ממש קטנה ומה שהיית רואה זה התוכניות לילדים אבל הייתה שעה שהיו שמים רק תוכניות באנגלית כמו אריזה משפחתית, הנסיך המדליק (טוב ככה לפחות זה היה בערוץ 6) והייתי מתבאסת כי לא היה לי כוח לראות באנגלית ואז יום אחד החלטתי לראות במה מדובר והתמכרתי חחח ילדה בכיתה..אולי ב' רואה תוכניות באנגלית בכיף שלה

RenanaD

New member
"וזו ילדים, היתה שעת סיפור עם ../images/Emo131.gif

רייצ'ל!"

Good 2b Me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo217.gif

ברני, כפרה נשמה עיניים שלי!

אתתתתתת חיייייייייייייבבבבתתתתתתתת להשיג לי כרטיס!!!!1111אחדאחד בבקשה! אני כל כך רוצה לראות את הסיליקון של פרגוש מקרוב!!!1111אחדאחד אם לא אני אמות!!!!! אני אעשה הכל בשביל זה!!!!!!!111 פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני מתחננת תשיגי לי כרטיססססססססס סורי, ההיתי חייבת
היא כל כך רוצה תגובות כאלה אז בואו נתן לה, ושתלך!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifחחחח..שהיא תיהייה מאושרת!!!

וקוראים לה ברנדה לא??

ניצן הסטלן

כן מאמי קוראים לי ברנדה ושמי המלא הוא ברנדה דנה ואתה פשוט כל כך מאמי שאתה אוהב את מאיה , היא פשוט מהממת מקווה שתבין שלך ברנדה

תות או בשמך המלא אסתי

בגלל שאת כל כך חמודה , אני אשלח לך מסר עם פרטיי האישיים אבל אני מקווה שלא תפיצי את הפרטים בו בפורום על מנת שזה לא יהיה נחלת הכלל בגלל שאת כל כך מתוקה, אני אשיג לך כרטיס רגיל מתוקה אני אהיה אתך בקשר

למעלה