שלום חברים

שלום חברים

מאחר שמלאי הכרטיסים היה מוגבל והביקוש רב, החלטתי להוסיף 2 כרטיסים, אולם הכרטיסים הנ"ל שונים מהכרטיסים הקודמים שהוצעו פה למכירה. בטח אתם שואלים את עצמכם במה הם שונים, הסירו דאגה מליבכם ברנדה פה כדי לענות לכם על השאלות. הכרטיסים החדשים מקנים פריוולגיות לרוכשים אותם עכשיו אתם שואלים את עצמכם אילו זכויות יתר יש לכם???? אז כפרות ברנדה פה לא בכדי לגלות הכל ,ברנדה פה בשביל לעשות כסף. אז מי שרוצה לדעת צריך לשלם!! לא סתם קראו לי היהודיה עם האף הארוך, אני נולדתי עם חוש עסקי אני באתי ממצוקות כמו פנינה רוזנבלום וכעת אני פורחת.... ואני רוצה לבשר לכם בזאת שמלאי הכרטיסים הקודם אזל, אז בבקשה לא להציף אותי יותר במסרים אישיים ובבקשה לא להציע לי הצעות מגונות בתמורה לכרטיס .... וכנראה שעוד צפויות הפתעות.... מחר יום חדש ושבוע חדש, אז שאני אחזור מהמשרד אני אעדכן אותכם אוהבת את כולכם שבוע טוב מחכה למסרים ומזומנים שלכם ברנדה

Cuttie Cat

New member
לכי תמצאי חיים...

או לך... למה את לא משאירה כתובת? טלפון? מה את חושבת לעצמך שאת עובדת ככה על אנשים אנחנו לא עד כדי כף פתטים... אם את עובדת על מישהו והוא מגלה הוא יכול להוציא את האיי פי שלך ובקיצור.. את מקבלת תביעה לפנים. למה לך?

v e g a

New member
עזבו אותה,לי יש כרטיס יותר שווה!

הוא עולה רק 500 שקל,ובתמורה אתם זוכים לגעת בעובד במה שנוסע עם הבלק אייד פיס בהופעות שלהם! הוא אפילו פעם ראה את פרגי מקרוב! אז קדימה,למה אתם מחכים,המלאי מוגבל!!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת מה זהההההה../images/Emo15.gif

חמודההההההההההה תמימה כזאתי
לא לא הוא אמר את זה בצחוק..ציניות

NightAngel

New member
וואי! את פשוט שכעת אותי! ../images/Emo46.gif

די!!!! תפסיקי להמציא שטויות! לא רוצים אותך כאן!? מה כבר לא מובן!? תפיסיקי להטריף לי את השכל!!! ואם כבר את באמת כ"כ אמיתית, אז איפה הלקוחות שלך!? איפו כל ה-10 האלו שקנו ממך את הכרטיסים!? למה אין שום תגובה מהם!? ורק שתדעי... אני לא יודעת מה בידיוק עובר לך בראש אבל הכינוי "יהודיה עם אף ארוך לא מחמיא לאף אחד"... בקיצור- עזבי אותנו!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמאמי../images/Emo15.gif

<מותק, כפרה> את מטריפה פה את האנשים לא מאמינים לך ואת בכל זאת ממשיכה ועוד פותחת הודעות חדשות אני מבקשת ממך יפה להפסיק (ולכל הפורום בבקשה אל תתעצבנו ותגיבו מגעיל ככה..היא לא שווה ת'עצבים שלכם
)

koral669

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

היא מטריפה אותי!! אני מתחרפנת!!
ררררררררררררררררר.....

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifתקשיבו אל תאמינו להה..

היא גם נכנסה לפורום של מאיה בוסקילה (המהממת) והתחילה לחרבש שם דברים וזהה.... אפילו על תחשבו אולי היא באמת וזה..!! יש לה פיצול אישיות או משו!!!

ניצן חומד

אני מאוד מעריכה אותך שאתה רושם ומעריץ את מאיה אתה צודק 100 אחוז שאני אכן אתמול נכנסתי ורשמתי בפורום של מאיה ויש לציין שזו הפעם הראשונה שלי אבל ,אבל ,אבל למה אתה אומר שאני רשמתי שם שטויות???? סיפרתי שם סיפור אמיתי וכנה, ואתה מזלזל למה מי אתה שתזלזל ומי שרוצה מוזמן לקרוא מה רשמתי שם וחברים שימו לב למה שרשמתי שם בהתחלה ששוב חזרתי וציינתי שהתעסוקה שלי היא אמרגנות, ואני אישית אם מאיה בוסקילה הייתה תחת חסותי אז היא הייתה כבר פורצת בחו"ל ומי שיצליב בין ההודעות שלי ויסיק מסקנות יראה שאכן ברנדה דנה היא אמרגנית צמרת וכן אני זאת שתייצג את "שלום העין השחורה " בארץ והלוואי ומאיה בוסקילה הגדולה הייתה תחת חסותי כי היא הייתה פורחת אבל אני מאמינה שחברחח למקצוע רוברטו ואייל יעשו את העבודה טוב!! מקווה שתקראו את השרשור שלי שם כי הוא ממש נוגע ללב!!! מקווה שתסיקו מסקנות נכונות לגביי כי אני ממש פגועה ממכם שלכם תמיד ומצפה ל .... ברנדוש או ברני כמו שאם נוהגים לכנות אותי פה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאמרגנית מס' 1../images/Emo15.gif

בארץ של הלהקה מס' 1 בארץ שאם במקרה יצא והיא לא בארץ אז היא מספר 1 במאדים
(פרדיייייייייי נייס 2 מיט
)

Euterpe

New member
את מעלה גחגוך ../images/Emo13.gif

בבקשה תפסיקי לזבל את מוחינו בשטויות שלך.

koral669

New member
אכן, את גורמת לי לחיוך קל על פניי.

השגיאות המוזרות והבלתי ניתנות להבנה פשוט מעלות חיוך קל על פניי. שכן, את אמרת: "סיפור אמיתי וכנה". הרשי לי להגיד לך שבעברית, לא קיימת המילה "כנה", במקומה באה המילה "כן". מה שאת יודעת, בא לביטוי בצורת ההתבטאות שלך, שחסרת סימני פיסוק. כנ"ל לגבי "...." בעברית תקינה, רושמים 3 נקודות, ולא 4. "!!" גם הוא לא קיים, במקומו בא "!" או "!!!" בהתאם לכוונה. כשאת רושמת סימני קריאה, את רושמת אותם סתם, לא נכון לשים אותם איפה שאת שמת, משום שאת לא מצווה, לא קוראת למישהו. העברית שלך דלה, אם היית אמרגנית, היית צריכה ללמוד באוניברסיטה לשון, כדי שתוכלי לנסח מכתבים ונאומים כראוי. עוד משהו, אם את רואה שאין התעניינות בכרטיסים שלך, מדוע אינך עוזבת? כל העניין הזה הוא שטות אחת גדולה. הא.

למעלה