שיח-עץ אבוטילן פורח מספר חודשים בשנה
R run5 New member 18/2/06 #11 תראו מי כל בוקר ממתינה בסבלנות לארוחת הבוקר בדלת המטבח. טווסה שאימצה אותנו לפני מס' שנים. החלק הפחות כיפי שהיא רומסת את הצמחים ומחרבנת כאילו איין מחר.
תראו מי כל בוקר ממתינה בסבלנות לארוחת הבוקר בדלת המטבח. טווסה שאימצה אותנו לפני מס' שנים. החלק הפחות כיפי שהיא רומסת את הצמחים ומחרבנת כאילו איין מחר.
ט טסונמי1 New member 18/2/06 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת אחותי אימצו 2 טווסים וטווסה- מיזמן כבר אין לאחותי גינה.....הם -התרנגולות- והברוזים אכלו הכללללללללללללל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת אחותי אימצו 2 טווסים וטווסה- מיזמן כבר אין לאחותי גינה.....הם -התרנגולות- והברוזים אכלו הכללללללללללללל
R run5 New member 18/2/06 #16 שביל הכניסה עיקר המאמץ הגינוני מושקע בשביל זה. בחצר האחורית בעיקר דשא מיתקנים ועצים. שם זו רחבת כדור הרגל -חבל על המאמצים...
שביל הכניסה עיקר המאמץ הגינוני מושקע בשביל זה. בחצר האחורית בעיקר דשא מיתקנים ועצים. שם זו רחבת כדור הרגל -חבל על המאמצים...
R Rוני New member 18/2/06 #21 חחחחחחחחחחח מה חדש? רן היה במפגשים אבל אני יודעת שאת לא זוכרת אותי את זוכרת?
R run5 New member 18/2/06 #22 עלבון ! חדש ? אני? אולי בין הוותיקים דווקא אומנם לא כותב הרבה אבל נכנס כמעט כל יום !
א אדנהר New member 18/2/06 #27 ../images/Emo48.gif והנדנדה הזאת, הייתה תמיד נדנדה או שפעם הייתה שולחן ? כל הכבוד ליצירתיות
R Rוני New member 18/2/06 #23 יופי ../images/Emo13.gif מה זה העגולים מאחור? אוסף כדורי הרגל של הילדים?