שלום חברים!!!

שלום חברים!!!

קניתי די אר 400 z ואני לא מגיע עם הרגליים לריצפה, כבר כיווצנו את הקפיץ, מישהו סיפר לי על קיט הנמכה אל תצחקו שהרי אצלנו בארץ מחפשים רק להגביהה מישהו מכיר פיתרון?

Tom281

New member
מנצלש

האם הכתומים ( 125\250 ) גבוהים יותר מהדרוזי ? ( בעיות של מאותגרי גובה )

theshark

New member
ריכוך המתלים יעזור.

כמו כן תלמד להוריד רק רגל אחת. עם דרדס כמוני (מטר שישים וקצת וזה רק בבוקר. כן) רכב על ק.ט.מ 300 ללא כל שינוי גובה, ויש לי עוד כמה חברים בגובה הזה שרוכבים על חרגולי השטח ללא כל בעיה, גם אתה יכול. הכל עניין של טכניקה נכונה וביטחון.

Tom281

New member
זה אולי אפשרי בשטח אבל מה עם נסיעה

בכביש ? שצריך להוריד רגל בצומת וכדומה ?

theshark

New member
בשטח המצב הרבה יותר

קיצוני מבכביש. בורות,עליות, דרדרת וכל מה שאתה רוצה. ללמוד לרכב נכון, לפתח טכניקות רכיבה נכונות זה הכל.

yoe66

New member
יש קיט הנמכה

כל מה שיש שם זה שתי מוטות שמאריכים את המרחק שמחבר בין בולם הזעזועים לזרוע יש לי את הלינק במחשב אחר אני אעביר לך אותו

alophind

New member
ככה זה נראה.

אלו לדוגמא של TALON (יש עוד 2 חברות לפחות שמייצרים כאלה). 10 פאונד בEBAY (ויש יותר זול אפילו , רק צריך למצוא). קח בחשבון עלויות משלוח אם אתה רוכש ושמשלוח מאנגליה לארץ יותר יקר ממשלוח מארה"ב לארץ...

ש

שומאכר777האגדי

Guest
מנצל"ש איפה הארנב? חברים שלו אצלי

sc יוגי

New member
אפשר להרוויח עוד כמה סנטימטרים

ע"י הרמת הבקבוקים במשולש עד גובה הכידון ואפשר גם להחליף לצמיגים בעלי חתך(פרופיל)נמוך

alophind

New member
זה יהפוך את ההיגוי לאיטי יותר... קח

בחשבון כי אתה משנה את הזיות...

yoni21l

New member
להיפך

ההיגוי יהפוך מהיר וזריז על חשבון היציבות הכיוונית. המרחק בין בסיסי הגלגלים יקטן והזוית היגוי תהפוך קטנה יותר. יותר משקל על הקדמי יספק אחיזה אבל לאחורי תהיה נטייה "לזרוק". ואם אני טועה, אנא תקנו אותי!

yoni21l

New member
לפי מה שהבנתי מהכתוב למעלה

מדובר על הרמת הבקבוקים במשולשים, היינו - הנמכת החלק הקדמי של האופנוע ביחס לקרקע. כמו גם קיצור המרחק שבין ציר ההיגוי לקרקע ולכן הקטנת זוית ההיגוי ועם זה בא קיצור בסיס הגלגלים ואיתו זריזות ההיגוי לא?

yoe66

New member
ההגוי יהיה מהיר יותר אבל אם לדייק

אז לא בגלל הקטנת הזווית אלא הקטנת המפסע הזווית דווקא תגדל מבלבל העניין הזה קצת

yoni21l

New member
?

למיטב הבנתי המפסע הוא תוצר ישיר של זוית ההיגוי שכן הוא מהווה "צלע" במשולש דמיוני שנוצר בין ציר הגלגל - נק' המגע של הצמיג בקרקע - נקודת חיבור שבין קו דמינוי הממשיך את המזלג לקרקע. זוית ההיגוי היא הזוית (בין X ל-Y) שבציר הגלגל. המפסע הוא "צלע הבסיס במשולש" (Z) לא? וסליחה על הציור המעאפן...

yoe66

New member
הטעות הנפוצה היא לחשוב על החיבור

לפרונט כחיבור של נקודה אחת הוא לא הוא חיבור ששומר על הזווית של הפרונט ביחס לשלדה כך שכשמעלים את הבקבוקים כך שיבלטו יותר מהמשולש העליון בעצם מקטינים את המפסע מבלבל אבל אמיתי תן לי מייל אני אשלח לך (בשבוע הבא) סריקה של כתבה בנושא

yoni21l

New member
אין ספק שמקטינים את המפסע אבל!

זה בגלל שזוית ההיגוי קטנה. כמו בשרטוט. לא? אני באמת אשמח אם תשלח לי את הכתבה, [email protected]

enigo

New member
הזווית תגדל?

לא מסתדר עם מה שאני מכיר. אפשר הסבר מפורט? ההסבר ללמה היא תקטן - צוואר ההיגוי של האופנוע יורד, נע במעגל שצירו ציר הגלגל האחורי, ולכן הזוית של ציר ההיגוי הופכת לאנכים יותר. איפה השגיאה פה?

למעלה