מול פלנדרס
New member
שלום חברים
טוב אז אחרי הכנס הדי המשמים בחור העוד יותר משמים בארה"ב הייתי כמה ימים בנחיתת ביניים בלונדון שכמובן כרגיל לא איכזבה. לא היה לי יותר מדי זמן לחוויות ספרותיות אבל כן הזדמנתי למוזיאון שרלוק הולמס שהוא ממש ממש חמוד. יופי של שחזור של בית מהתקופה הויקטוריאנית, כולל התלבושות של המוכרות בחנות. פגשתי שם גם את מר ווטסון אבל שרלוק בדיוק יצא למשימה חשובה, אז מסרתי לו ד"ש
קניתי גם מגש ויקטוריאני עם סמל המוזיאון אבל אמא שלי הזדרזה לגנוב לי אותו
כמובן ששוטטתי בצ'רינג קרוס. Foyles נראית הרבה יותר טוב ממה שזכרתי. לפחות בקומות שאני הייתי יש שם סדר של בית מרקחת. אני זכרתי בלגן עצבני. לא קניתי יותר מדי ספרים, אבל השגתי את My Life של הרקדנית איזדורה דנקן שנורא רציתי. קראתי את הספר לפני כמה שנים ורציתי לקרוא שוב. אוטוביוגרפיה מופלאה ועצובה על אישה מופלאה. במוזיאון השעווה אמרתי שלום לשיקספיר, אוסקר ווילד ודיקנס. לסטרטפורד לא הספרתי להגיע, אז הסתפקתי בקניית ספל של ה- Bard. ובהשפעת הפורום התחלתי לאסוף סימניות. אבל הן הרבה יותר מדי יפות מכדי להשתמש בהן...
טוב אז אחרי הכנס הדי המשמים בחור העוד יותר משמים בארה"ב הייתי כמה ימים בנחיתת ביניים בלונדון שכמובן כרגיל לא איכזבה. לא היה לי יותר מדי זמן לחוויות ספרותיות אבל כן הזדמנתי למוזיאון שרלוק הולמס שהוא ממש ממש חמוד. יופי של שחזור של בית מהתקופה הויקטוריאנית, כולל התלבושות של המוכרות בחנות. פגשתי שם גם את מר ווטסון אבל שרלוק בדיוק יצא למשימה חשובה, אז מסרתי לו ד"ש