שלום חברים....

שלום חברים....

מזמן , מזמן , מזמן לא התראנו, אני מקווה שכולכם בריאים ושמחים, כמו שהייתם . אני מצידי די שמח והכי חשוב , אני בקו הבריאות, מרגיש סבבה. ועכשיו לאחר שסיימנו את הקטע של הסמול טוק, נעבור לתאכל'ס. והנה סיפור על ידידי שמעון שכולם מכירים אותו בכינוי "שמעון הרומני". שמעון הרומני הוא כמעט בן 70 , נהג מונית ענתיקה , פז'ו ישנה וחבוטה שידעה ימים טובים בעברה. שמעון מסתובב עם מוניתו ברחובות העיר כשמידי פעם אחד התושבים מושיט יד ועוצר אותו, לצורך נסיעה מקומית, פה איזו אישה מהשכונה שמבקשת להגיע הביתה עם סלי הקניות מהשוק, שם איזה קשיש המזהה את שמעון הרומני , ומבקש שיסיעו לקו"ח, והוא מבטיח לשמעון שישלם לו עבור הנסיעה בפעם הבאה. שמעון לא מסרב לקחת אף אחד, גם אם הוא יודע שאת התשלום עבור הנסיעה לא ייראה לעולם, ככה הוא שמעון הרומני. אתמול בבוקר ראיתי את שמעון הרומני עומד מחוץ למוניתו החבוטה, נשען עליה, כובע הקסקט שלו שמוט על פדחתו בזוית, ובידו סגריה. מבטו בוהה, ובכלל הוא נראה לי מהורהר מאד. נגשתי אליו, וטפחתי על כתפו "אהלן שמעון" אמרתי לו, "אתה פנוי"? "לרגע הוא התבלבל, אבל לאחר מספר שניות התעשת וענה לי "בטח שאני פנוי, לאן ?" "לקניון"עניתי לו נכנסנו למונית, ואז שאלתי אותו " מה קורה שמעון?" "תשמע מה קרה לי היום" ענה לי "מה קרה?" שאלתי "בא לי מישהו עם שני מזוודות ושאל אותי כמה תעלה לו נסיעה לנתב"ג. 250 ש"ח , אמרתי לו, הוא שאל אותי אם המחיר כולל את המזוודות, ואני רציתי להראות לו שאני לארג', אז אמרתי לו שהמזוודות בחינם, מצוין, אמר לי האיש, תיקח את המזוודות בחינם לנתב"ג, ואני אגיע כבר באוטובוס לבד..." ?נו , שאלתי אותו, מה עשית ? " "מה יכולתי לעשות , אתה מכיר אותי, אצלי מילה זה מילה, לקחתי את המזוודות חינם ,וכרגע חזרתי מהנסיעה" ואז עצר שמעון הרומני ואמר לי "הגענו" ירדתי מהמונית, המום מהסיפור מתבונן בעשן השחור מאחורי המונית המתרחקת , ורק לאחר מספר דקות , פתאום הבנתי שאפילו לא שילמתי לו עבור הנסיעה.....

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

טאKילה

New member
בוזגלו התגעגעתי..../images/Emo25.gif

ככה נעלמים חברים???): טוב עכשיו אני שמחה שאתה פה, בעיקר שאתה תמיד זוכר להיות פה. והסיפור שלך משהוא צחקתי אבל כאב לי על שמעון הרומני, בטח שתישאר לו מונית ענתיקה,איך יחליף איך??? לא משלמים לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר שלי קיבלתי עוד פורום..[: תבוא גם לשם..

Mוניk

New member
חחחההה אחלה סיפורררר בוזי

אהבתי וחוצ מזה אופו נעלמת? העיקר אתה פו שוב וזה כבר טוב סיו בוזגלו

חתולון*

New member
בוזגלו....טוב לראות אותך ../images/Emo45.gif

אחלה סיפור אל תשכח לרדת לשוק ולשלם לרומני חחחחחחחח אצלי הרומני היה ספר, הוא נפטר כל אחד והרומני שלו

למעלה