שלום חברים!

Brurya

New member
../images/Emo8.gif שלום שלום..

נעים להכיר אתכם ואתכן, קוראים לי ג´ניה ובאתי להצטרף לפורום.. :)) אתחיל בעובדה שאני צמחונית, נוטה לטבעונות (לא אוכלת ביצים) וכמובן שאני נגד התעללות בבעלי חיים.. לא קונה מוצרים מעור או שנוסו על בעלי חיים ומטיפה לכל המטורפים בשכונה שלי שזורקים אבנים על כלבים.. :)) רציתי להתחיל בשאלה נחמדת.. האם יש בחברי הפורום צמחונים וטבעונים (זה נראה לי מעט קשור..) ואם יש אז כמה? תודה לכם, ברוריה (שהיא בעצם ג´ניה אבל לא משנה..)

Brurya

New member
../images/Emo42.gif דור אישי היקר...

וואו, הרבה זמן לא דיברנו (אהם אהם.. אתה נורא משעמם באייסיקיו) ! טוב לדעת שיש עוד אנשים צמחו/טבעונים ועוד מוכשרים (הופה.. אני מחמיאה לך פה..) בפורום הזה ובעולמנו הקט בכלל. אוהבת (אולי קצת..), ברוריה

תודה, תודה, חתימות אחר כך ../images/Emo8.gif

האמת שכבר שכחתי מזמן מה הכינוי שלך באיסיקיו. אין לי מה לרשום ממש... בלה. וטוב לדעת שגם את פה. וזהו

m_shy

New member
היי, וברוכה הבאה לפורום!../images/Emo24.gif

יופי שבאת! את מוזמנת לקרוא את ההודעה לחברים חדשים, שם מוסברים בפרוט כל מיני עניינים הרלוונטיים להתנהלות הפורום. לגבי שאלתך על הצמחונות/טבעונות של חברי הפורום: לפני זמן מה נעשה כאן סקר אנונימי בין חברי הפורום בעניין זה בדיוק, ואפשר לראות את תוצאותיו כאן. שי משולם

TalKz

New member
שלום חברים!

אני טל, בן 18 מירושלים. הייתי מעוניין לדעת אם יש פה מישהו שמתנדב באגודות של חיות בירושלים כמו SOS, תנו לחיות לחיות וכאלה. ומוכן לספר לי קצת איך זה... ופרטים. תודה

sn00p

New member
צ´לום!חדשה בפורום

היי אני איה בת 14 מירושלים.......יש לי כלבת פודל-טרייר בת 5 ואוגר סיבירי בן שלושת רבעי שנה היו לי אינסוף חיות ואני משוגעת עליהם...ואני אעשה כל מה שצריך כדי להגן עליהן...אז באתי להצטרף לפורום!

enbalush

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

יש עמותות ואגודות למען בע"ח גם בירושלים ("אנונימוס" ו"העמותה למען החתול"-זה מה שאני מכירה). יש לך תמונה של האוגר הסיבירי?

musmus

New member
עמותות של בעלי חיים בירושלים

ירושלים - העמותה למען חתולי רחוב בירושלים מקור חיים 12, ירושלים טל´: 701277-058 פקס: 6710649-02 - למען החי הקבלן 18, ת.ד. 9290, ירושלים טל´: 932100-050 - צער בעלי חיים ירושלים ת.ד. 4009, ירושלים (המכלאה באזור התעשייה עטרות) טל´: 5851531-02

sUpEr YoNiT

New member
../images/Emo49.gif, קנו לי טופו !!

סופסוף אמא שלי קנתה לי שניצלוני טופו...:) החלטתי להיות צמחונית !! לא שזה מעניין כאן מישהו... אבל.. לויודעת סתם אם מישהו רוצה להגיב:)

סימן טוב ומזל טוב...

אם את כבר קונה אוכל מוכן, ואת צמחונית ולא טבעונית, אז אני ממליץ בחום על הבורגרים של טבעול... פשוט טעים. כמו כן, הפעם הראשונה שאמא ממש שמחה שאני צמחוני זה שהיא גילתה שאפשר להכין ספגטי בולונז עם סויה, טעים וזול במיוחד. בחנויות הטבע הקרובות לביתך...

למעלה