שלום חברים

מושו 21

New member
מנצל"ש ברשותכם

ויודע שהשאלה לא קשורה לגוף השרשור - מצטער. 1394 Net Adapter ? מה זה ?

s o l a r i s

New member
y.welis התותח

חלה התקדמות משמעותית: שיחקתי שם עם הדרייבר של וויסטה, התקנתי קודם עדכוני KB של חראסופט שנמצאים בתתי ספריות של הדרייבר. הוא באמת התקין את הUAA. כבר אמרו לך היום בלילה שאתה אליל, תותח ומסטר? שאפו בפניך אני מוריד את הכובע. אם מישהו רוצה לדעת את הטריק המורכב אשמח להסביר!

ypm

New member
מה ז"א התקנת דרייבר למעבד ?...

אתה מתכוון ל ChipSet ?

ypm

New member
יש לי שאלה אלייך

אם אתה כל כך שונא את מיקרוסופט, מדוע אתה מתקין 2 מערכות הפעלה שלהם על המחשב שלך ?

s o l a r i s

New member
מתוך הרגל

לגבי וויסטה אני חייב ללמוד אותה ולינוקס.... לינוקס גבורותיי ורבותי... אלופה. עוד החודש הספקתי להתאהב קשות בזו למרות שXP מצויינת ולא אכזבה.

s o l a r i s

New member
במדוייק יותר

VISTA כדי ללמוד אותה למהנדס רשתות XP תאימות תוכנות וקלילות ביחס לוויסטה על המערכת ומתוך הרגל LINUX בשביל WAR DRIVING אבל למעשה נדלקתי חזק.

bar666xp

New member
אגב הוא אולי התכוון לציפסט אבל מה הפליא אותך?

בדרייבר למעבד?? AMD Processor Driver Version 1.3.2.0053 for Windows XP and Windows Server 2003 (x86 and x64) - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination to match the instantaneous user performance need. This package is a user friendly localized software installation of the driver designed for end-users. This driver supports AMD processors on Windows XP SP2 and Windows Server 2003 SP2 x86 and x64 Editions. אחד מני רבים... בדר"כ המשתמש לא מודע כלל לקיום הדרייבר כי הותקן ע"י המערכת הפעלה עוד בהתקנה/הפעלה ראשונה.

Y. Welis

New member
שמח לעזור!

ותודה על המחמאות. בד"כ העידכון מותקן אוטומטית, אבל בגלל באג בהתקנה (לא תמיד, אבל בהרבה מקרים) המערכת לא מריצה חיפוש אוטומטי אחרי הדרייבר הזה.

למעלה