שלום חברים

s o l a r i s

New member
שלום חברים

על הXPS1530 יש BOOT עם שלוש מערכות הפעלה: linux xp vista לכולם יש דרייברים להכל חוץ מהXP שחסר דרייבר לכרטיס קול. נסיתי את הדרייבר של 15, 13, 17 אבל זה לא הולך. חיפשתי וגיגלתי ונסיתי לצוד איזו תקווה אך לשב. מישהו יכול לעזור לי? (ניזכור ולא נשכח את אחינו ואחיותנו
)

s o l a r i s

New member
אגב

הXP הותקן מדיסק מוכן עם SP3 והדרייברים הותקנו לאחר מכן. יתכן והבעיה היא הSP3? אולי בכל זאת מישהו יודע דבר?

s o l a r i s

New member
נסיתי את שלושתם

לצערי זה לא זה. מישהו יכול לעזור לי ? אני פשוט שונא סימנים צהובים :)

Y. Welis

New member
איפה הסימן הצהוב? העלה תמונה מ'מנהל ההתקנים'

כי אם זה כרטיס שתומך ב-UAA (היי דפינישן אודיו של MS), צריך עידכון שמאפשר את האפשרות הזו בלוח, לפני התקנת דרייבר כרטיס הקול.

s o l a r i s

New member
אם אתה מוצא לי דרייבר אני ממנה אותך לאלוף

הפורום בגיגולים ללא ספק. גילתי וגיגלתי והתגלגלתי מלצוד ומעט להתייאש. נ.ב התקנתי את המעבד לאחר מכן כרטיס מסך לאחר מכן דרייברים נוספים ואז נסיתי את הכ.קול. לפי מה שהיבנתי היה צריך להתקין לפי: מעבד מסך קול האם זה בעייתי?

bar666xp

New member
סתם שאלה {אולי אפילו דבילית אבל...}

אתה בטוח שזה הכ.קול? אין לך קול במחשב? בכל זאת מופיע רק PCI...

s o l a r i s

New member
ב

בוט וויסטה יש קול גם בלינוקס באקס פי אין קול. אני לא היחיד עם הבעיה בXP וXPS 1530. אתם לא מבינים בכל הפורומים גם בתמיכת דל אנשים לא מוצאים לזה פתרון כך שאם מישהו פה מוצא פתרון זה ראוי להתרשמות וגם לטיגלון של ממש!

s o l a r i s

New member
זה לא עובד אבל אשאיר את זה למחר ואדווח

התקנתי אותו אבל הוא אומר ש no bt device connected חראסופט תמשיכי לשלם לחברות שיקשו עלינו תחיים כדי לפרסם את פיכסטה שלך. לא יאומן איזה סלט בשביל 1530 וXP

s o l a r i s

New member
סה"כ התקנתי אתמול את המערכות

היום את הדרייברים, לא זוכר מה נשאר. אכפת לך לצלם לי DEVICE MANAGER?

bar666xp

New member
תעלה את הנתונים על הכ.קול מהאיכסטה...

חברה דגם... לאחר מכן אפשר יהיה לבדוק אם יש אולי בעיה ידועה איתו בXP ושיטות לעקוף אותה {אפילו בעקיפה מימין בלי איתות
}.

למעלה