שלום חברים!

ימני היית וימני תשאר

מה לעשות. ישנה אוכלוסיה של אנשים כמוני וכמוך שנלחצים מפעולות צה"ל וחושבים שהחמאס יפתור להם את זה, במקום להסביר להם אתה מעדיף להרוג אותם? נו, ערבים זה כמו זבובים-אתה הורג אחד מגיעים עשר, עדיף להגיע להבנה מאשר להלחם בהם!

מקפיא

New member
אני ימני!!!

בלי קשר לשום דבר, אלו הם הדעות שלי, בלי קשר לרבנים....

דעתי היא

הערבים מתים לרצוח אותנו, זה נכון. הם שקרנים פתלוגיים מלידה, זה גם נכון. אבל איך פותרים את זה ??? איך שמים סוף לדבר הזה??? שישים שנה היינו בטוחים שאם ננגח בהם אזי נמגר בהם את הרצון לרצוח, שישים שנה! ומה קיבלנו? ממשלת חמאס, אירן מאיימת, לבנון מתחמשת, האום עצבני, האיחוד האירופי רותח ועוד ועוד! לא הגיע הזמן שנתעשת?? לא הגיע הזמן שנשים לכל ההרג והרצח הזה סוף?? אל נא אחי תרעו! הרוח תנצח את החומר!!

שומר 23

New member
הדרך היא..

אוגנדה.. את לא חושבת ? אני לא הולך לשם.. אגב הבנתי שהתכוונת לדרך התורה..

מ'כפת לך, בוא נלך לאוגנדה..

לא, התכוונתי למשיח. אני באמת לא חושבת שיש בכוח אנוש לפתור את המצב הקיים. המקסימום שאני מעלה על דעתי הוא שהזמן יעשה את שלו, ואני מקווה שמשיח יבוא קודם.

מקפיא

New member
אתה ממש מצחיק אותי....

בוא נתאר לפי רצונך איך זה יראה, במעבר ארז חיילי צה"ל עומדים במקום, כל ערבי שרוצה להכנס עובר בדיקה קלה ע"י גלאי מתכות ויכול להכנס למדינת ישראל, באותו יום בשעות אחה"צ תדליק את הרדיו ותשמע על פיגוע בלפחות אחד מערי הארץ... אתה לא מבין שאם תתן להם מה שהם רוצים, תצטרך לעוף מהמדינה הזאת ?? הם רוצים את מדינת ישראל!!! הם לא רוצים שלום!!!

אתה טועה!

מדובר על אנשים שמאות שנים חיו פה ברגיעה ובשלום, ומעונינים להמשיך לחיות כך. זה לא האירופאים השונאים את היהודים מעצם היותם! אפשר ללכת לקראת הבנה וקיום הדדי, צריך רק להאמין בזה!

מקפיא

New member
הם לא רוצים אותך פה!!

אף אחד לא רוצה לחיות איתך בשלום!! רוצים רק שנעוף ממדינת ישראל ועדיף אם נעןף לשמיים!!!

שומר 23

New member
אחי

כולנו חושבים כך.. ברם אנו אם מודעים לכך שאין לזה פתרון.. תפנים את זה הם לא מעונינים לדבר בכלל האופציה היחידה היא אוגנדה מתאים לך אוקיי לי לא מתאים..

אז ככה

הממסד הרבני נחלק לכמה קבוצות: -בתחילת המאה (לערך 1920) ניסו כמה רבנים ירושלמיים בעידודו של הגרי"ח זאננפעלד ליזום אלטרנטיבה להנהגת הישוב הציונית ואף נפגשו לשם כך עם פייסל מלך ירדן ורצו לקדם מהלך של שלום, הבעיה שהם דלגו על כמה מהתנאים הבסיסיים : הם הפקירו (כלומר לא לקחו בחשבון) את קיבוצי השומר דאז שהיו נתונים לסכנת חיים מידי הפלאחים הערביים, הם הציעו לערבים שיתוף פעולה בלכידת ה'מתפרעים היהודיים' כלשונם- הם הם חברי מחתרות האצ"ל והלח"י שאדהאן וחביריו רצו למסרן כדין 'רודף' . לחוגי הימין בתוך הסתדרות הציונים הכלליים לא נותרה ברירה אלא לחסלו. כמה מאנשי האצ"ל שמו לזה סוף (פרפר; לא ההגנה!). -הגרא"מ שך והגר"ע יוסף שטחים תמורת דם. -רבני הצה"ד וגרוריהם שמנופפים בדגל אדום בעד המלחמה וידיהם נוטפות דם. מה איתנו הישיב'ע בוח'רס?

למעלה