שלום חברים

טל249

New member
../images/Emo24.gif יהיה עצוב בלעדייך

מקווה שתשארי ב"שכונה"..

כאחת שמשתתפת מעט מאד בפורומים

אם כי מציצה פה ושם אני בשוק. גם בימים המרים בינינו שתודה לאל פסו מהעולם תמיד היה בינינו מין חיבור שרק את ואני יודעות מהו ותמיד ואני בשוק מהידיעה שאותך, דווקא אותך בחרו ל"שחרר" מתפקיד? ככה קוראים לזה היום? נו, שוין, קטונתי מלהבין. במחשבה שניה, אולי יותר טוב בשבילך. העתיד יספר לך כבר.. שימי פס על הקרקס
אני משוכנעת שתצליחי בכל מה שרק תרצי אלינוער

Master Stav

New member
מוזר לי ומאד מאד מפתיע

כן אני כנראה תמים .... מה אומר לך בהצלחה באשר תלכי ...

מנהלת

אריאלה אומנם לא הכרנו אישית לוחצת אבל אני לא מבינה אותם, אני בטוחה שתצליחי בכל אשר תיפניההפסד שלהם אריאלה

kdr

New member
יאללה כושי, הביתה.

את התהילה של תפוז כמנהלת פורום אין לי ספק שאת בנית, אני גם די משוכנע כי הפורום לדוגמה שהוצג למפרסמים כדי לגרוף כסף לקניות היה פורום זה. תמיד התנגדתי לשיטות של תפוז, בעיקר לאחר חילופי ה"מנהלים". אם זה לא היה פוגע בשותפתך הנאמנה, הייתי מבקש להחרים את הפורום ולהשביתו. לחליפין, כפי שכבר כתבתי בעבר, אני אשמח להשתתף בפורום תחת פלטפורמה אחרת ואשמח לראות שם את הגלויים והסמויים ומנהלי פורומים נוספים המשתתפים כאן. אז אני אחכה לכתובת החדשה כמו (אני מקווה) גם אחרים. בעבר כבר הפסקתי פעילותי כמחאה על התנהלות תפוז וחזרתי כי האנשים שביקשו ממני לחזור היו חשובים לי. לדעתי האישית, מנהלי תפוז איבדו כל צלם אנוש בהתנהלותם ההישגית, גם אם לא זו הייתה הסיבה לשחרוררך מהתפקיד. בזה אני מכריז כי הניק KDR פנוי ולא יראה בפורומים של תפוז. ולאריאלה, את גדולה מהחיים, שום תפוז רקוב לא יקלקל את האוירה, תפליצי והריח ישתפר.

אמנם איני מכירה אותך אישית וגם איני ותיקה פה,

אבל לא צריך להיות פה יותר מדי זמן כדי לגלות כמה את מקסימה, חמה ומוכשרת. גם תגובתך המאופקת על ה"בשורה" שניחתה עליך מוכיחה שבעתיים את אצילותך... אז בהחלט חבל לי שנושלת מתפקידך, אבל אני מקווה שתמשיכי להפיץ אופטימיות ואהבה לכולם, גם בלי הצבע הכחול, ושרוחך הטובה תמשיך לשרות על הפורום, יחד עם שותפתך הנאמנה לניהול. שיהיה בהצלחה!

HayaBee

New member
שלא תחסרי, תשארי בסביבה, אוהבים אותך.

אני מ ז ו ע ז ע ת !!! למה????????? נשמה, מה כבר יכולת לעשות? הרי את כולך נשמה מדהימה , לב גדול ונתינה. לא מסכימה שלא תהיי כאן, הכחול חשוב? אפשר גם בלי. העיקר שתהיי כאן עם הרוח החיה שאת משרה בפורום..

Noaal

New member
לא תודה

תתפשטי! אני לא צוחקת! נו? סתם
אבל גרמתי לך להעלות חיוך, לא?

tsaa5

New member
אריאלה. אני בהלם!!!!

בדרך כלל סמויה כאן, וחייבת לציין שנעזרתי על ידכם בענין כלשהו שנפתר באופן חיובי בעזרתכם. חייבת לציין, אני לא מבינה למה "העזיבו" אותך מניהול הפורום. "הנהלת תפוז" נפלו על הראש? פורום אשר כל כך מצליח..... פשוט לט מבינה.

noa555555

New member
את מה שיש לי להגיד עדיף שלא אגיד.

רק אשלח חיבוק. את אחת המסורות ביותר לתפוז שראיתי בחיים שלי. מאמינה או לא זה לא הנושא בכלל. התפקוד שלך במערכת הזאת ראוי לציון ולמדליה. ואם יש אנשים שלא ראו את זה, לבי עליהם. מבחינתי את הצלחה ענקית, מה שלא יהיה. אני במקום האנשים שהודיעו לך הייתי נלחמת עד חורמה על היותך מנהלת כאן. אז בכל זאת אמרתי
ועוד חיבוק.

מאקי

New member
שו??. מה נהייה? מי מה מו?

צר לי ש"שוחררת" אח היית מי שהביאה אותי לכאן... חבל לי. רצחת מישהו לאחרונה ולא סיפרת? (חוץ מהבצק ..) מעניין מאקי

למעלה