שלום חברים.

Misundaztood

New member
שלום חברים. ../images/Emo13.gif

הרבה זמן לא כתבתי פה. מאז הבנתי שהדרך הנכונה בשבילי היא הכישוף דרך הקבלה. לא וויקה ולא שמיקה. קראתי המון. באמת המון. אבל אני אשמח אם מישהו ייתן לי קישורים למאמרים, הסברים ושאר ירקות בנושא הקבלה. (אנגלית, עברית, גרמנית, יידיש- הכל!) תודה.

dopey_wizard

New member
שלום..

עצה קטנה.. ספרים בנושא הקבלה ממש לא חסר ולא קשה להשיג בארץ.. וקצת מרגיז שאומרים וויקה שמיקה.. כמו שאני יגיד יהדות שטות.. אז בבקשה בלי הערות מטומטמות..

jbu

New member
הי גם על היהדות צחקו וגם אני יהודי

נראה לי שאתה מוכן לספר "קבלה מעשית" אפשר לקנות אותו בסטימצקי. יש אתר עם קורסים על הקבלה אני ישלח לך כמה קישורים המסרים עכשיו.

L e s t a t

New member
ספר על הקבלה

"קבלה באור בהיר" מאת יגאל אריכא. "משנת הזוהר" (שני כרכים) מאת ישעיה תשבי. אני ממליץ לקרוא קודם את הראשון.

dopey_wizard

New member
אפשר

למצוא בעיקר בחנויות של דתיים.. כאלה שמוחרים מזוזות כלים לפסח.. וכול השאר..

L e s t a t

New member
למעשה

ניתן למצוא אותם בכל חנות ספרים שהיא או להזמין מסטימצקי או ממיתוס.

Swicca

New member
היי .....

... ברוכה הבאה ... וזה יהיה טוב עם לא תגידי וויקה שמיקה (למרות שכבר העירו לך על זה) למה עם את לא יודעת מה זה על תגידי שטויות!!!(כמו שאני אגיד קבלה שווה זבל .. אותו דבר אני לא מבין על זה דבר אבל בכל זאת מתחשק לי להגיד שזה זבל ) אור ואהבה ,שימי.

Misundaztood

New member
שימי..

אני יודעת מה זה וויקה טוב מאוד. האמת היא שלמדתי על זה כמה חודשים.

suki da yo

New member
קודם כל,

אני חושבת שזה לא נאה להיכנס לפורום שמקושר באופן יחסית הדוק לפאגאניזם ולוויקה, ולהגיד וויקה שמיקה. יש פה אנשים שמאמינים בזה, וזו צורת זלזול שעלולה בהחלט להכעיס אנשים. דבר שני, אני לא חושבת שזה הפורום המתאים לדיוני-קבלה. אבל אם יש פה מישהו שמכיר את הנושא, אני בטוחה שיעזרו לך..

למעלה