שלום חברים, שאלה

bizbiz123

New member
שלום חברים, שאלה

אני לא יודע אם אני פונה לפורום המתאים או לא, אז במקרה ואני פוגע בעצם פנייתי לפורום זה, אני מתנצל מראש. הייתי רוצה לבצע חדירה אנאלית, קראתי על הנושא והבנתי שמומלץ לעשות הכנות קודמות, בינהם חוקן. אינני בקיא יותר מידי בהכנות כאלו או אחרות. רציתי לשאול אם אפשר יהיה להפנות אותי למקור מידע העוסק בנושא, רצוי באינטרנט. בתודה מראש!

Sonata Of Tears

New member
אוקי

אם אתה תיהיה הפסיבי ( הנחדר) אז כדי שתתנקא ( אתה מבין אותי אני מקווה) חוקן זאת אפשרות ,אפשרות דיי קיצונית,אם תשב כמה שעות ככה בשרותים זה יהיה גם טוב. עוד דבר, יש דבר שקוראים לו פמפרס ( אני חושב שככה קוראים לזה) והדבר הזה עוזר לפתיחה של הרקטום והחדירה תיהיה קלה יותר ופחות כואבת אם אתה האקטיבי ( החודר) אז אתה רק צריך קונדום חזק ושוט.ואזיקים ורצועות עור,ומסכת תליין..גררר טיר דיי!!

featherhead

New member
*מעכל*

אנשים באמת עושים סקס..

Sonata Of Tears

New member
אני לא מבין

אתה כאלו מנסה לשכנע את עצמך שסקס זה מגעיל? חלס?? אנחנו כל שניה אומרים אני אוהב בנים אני אוהב בנות? כל הודעה שניה שלך מראה לנו כמה שאתה לא אוהב מין חלס נמאס זה מעצבן זה כבר לא להיות מה שאתה,זה כבר להראות לכולם שאתה לא נמשך לכלום זה כבר מתחיל להראות כאלו אתה רק עושה את עצמך או לפחות מנסה לשכנע את עצמך!

featherhead

New member
../images/Emo25.gif

תלמד מה זו ציניות (או שתלמד לכתוב, מה שיבוא קודם).

Sonata Of Tears

New member
אבל אתה כל הזמן אומר את זה!

אתה כל הזמן נותן את הערות של איכס וכמה שזה מגעיל אותך ואני דיסגרף זה עדיף מאיפוטנתיות פסיכולוגית

LuNaTiC

New member
אהה... יש אדם-ספליט, שאומר שהוא

א-סקסואל... וזה אסף. ואם אני זוכרת נכון הוא לא אמר על עצמו כלום...

adamsplit

New member
כמה נחמד שגם כש

אני שותק אני מומת בחצי המילים אבל זה בסדר אני אוהב אתכם אנשים עבר עלי יום טוב ואני אוהב את כולם אז קבלו נשיקה! ואחת חזקה! ועל לחי אחת! וגם על השניה! תנו גם לחן ויהיה שיר נפלא...

adamsplit

New member
עכשיו אני אמות מאושר

אמות?! למה מי מת?! תצתרכו לגרד אותי מכאן בציפורניים

resputin

New member
אממ אוקיי,

השאלה החשובה ביותר אולי: חדירה אנאלית לבד (כאילו, כאתה משחק עם הגוף שלך לחקירה והנאה) או כחלק מסקס? בין אם זה לבד או בסקס, אז כמובן- להתנקות קודם. אפשר חוקן, אפשר פשוט לבקר בשירותים ואח"כ מקלחת חמה (הרבה יותר נוח\נעים לטעמי). עכשיו, מה שבעצם חשוב- זה לקחת את הזמן שלך, ולהתחיל בקטן. אחרי שאתה מתנקה, במקלחת אח"כ (לדוגמא. אפשר גם בחדר) עם חומר סיכה (להוסיף כל הזמן, לא להתקמצן על הכמויות) להתחיל להחדיר אצבע אחת, תנועות טיפה מעגליות בשביל להרחיב את החור, להרגיל אותו- ורק אח"כ ללכת על אצבע שניה. כאן להפסיק. אחרי פעם פעמיים, ללכת על אצבע שלישית ומשם, התרגול יכול לבוא רק יעיל יותר לדברים עבים יותר (להלן, עומק וקוטר של איבר מין) -ולכן עדיף להתחיל קודם כל בחקירה עצמית, ככה שבחדירה הראשונה שלך עם זכר אתה תהיה יותר מתורגל, וזה יקל על אפקט הכאב ויגביר את ההנאה (וגם בינתיים כשאתה משעשע את עצמך, במקום גמירה תהיה לך אורגזמה
) היה לא ממזמן בפורום "סקס וזוגיות גאה" (נראה לי שיש קישור איפשהו פה בצד, אם לא מהעמוד פורומים. מיותר לציין שהכניסה היא מגיל 18 ומעלה כמובן) התייחסות לנושא, כולל קישורים לאתרים כלשהם. אולי תבדוק במסרים או בקישורים שלנו, יכול להיות שיש גם- ואם לא, אז בפורום "בנים בלבד". בקשר לסקס: לא לשכוח, חומר סיכה- והרבה! על בסיס מים כמובן, בשביל שלא לפגוע בקונדומים וכמובן להיות קשובים, ולזרום. :) עוד משהו שאני חייב לציין, ניתנה כאן עצה מעלי להשתמש בסם מסוג 'פופרס' שבעקרון הוא חומר הגורם לשלשול (+ניקיון הקיבה והרקטום)- לא כדאי להשתמש בחומר, עצם היותו לא בריא לכבד ואי חוקיותו. מעלה ההודעה, נגער בפרטי מכיוון שאין להציע הצעות לא חוקיות או מעודדות שימוש בחומרים ממכרים כאלה או אחרים על דפי הפורום או תפוז קהילות בכלל. מקווה שעזרתי.

Iris Carmon

New member
היה לנו הרצאה על סמים לפני קצת זמן

ואמרו לנו שפופרס זה תרופה לחולי לב...

resputin

New member
הייתה לי שיחה על זה לפני כחצי שנה,

עכשיו, ממה שזכור לי בהחלט זה סם רפואי ש"אומץ בחום ע"י הקהילה ההומולסבית"- בעיקר ההומואים, בגלל 'תופעות הלוואי' שלה. מבחינת לקחת את הסם ל'התמסטל' אין ממש מה, כי זה 'ממסטל' בדיוק לשניה וחצי. מה שכן, אני כמעט בטוח שזה לכבד, זה מזיק לגורם די חיוני בגוף ולכן לא כדאי להשתמש בו ממש, בטח שלא בכמויות גדולות. בין אם זה כן או אחרת, עדיין, *אין* לעודד שימוש בסמים בפורום, ובטח שלא להציע אותו!

Sonata Of Tears

New member
סורי רספ

לא ידעתי שזה לא חוקי פשוט ידעתי שזה עוזר..אבל סבבה,אני עצמי בכלל נגד סמים

עוד מילה על פופרס...

חוץ מזה שזה לא חוקי זה גם דוחה! אחרי הסנפה אחת בא לי להקיא!!!
רספיוטין, קבל ח"ח על התאור הגרפי...

ליטל ו

New member
מה שחשוב

זה חומר סיכה (לובריקנט) וקונדום (להחזיק את הקצה שלא יהיה בו אויר וכו'). חוקן הוא עניין של דעה ומשתנה מאדם לאדם - לדעתי ממש אין חובה. האתר המצורף מיועד, אמנם, לכותבים אבל נכתב על ידי הומו חביב שמבין בעניין.

למעלה