שלום חברים יקרים

רוצה להבין.....

אתה עושה איתי תחרות על אב השנה ? יהללך זר ולא פיך. יש פה מספיק שמכירים אותי טיפ טיפה יותר ממך. ככה שאין מצב שארד לרמה שהגעת אליה כרגע. הטיפשות שלך חוצה גבולות ואתה בן אדם קטן,במיוחד כשאתה כועס. " אני לצערי פגעתי בילד אחד , אתה בשלושה !!!" אתה לא פגעת בילד שלך בגלל שהתגרשת,אולי אפילו להיפך,אבל איך שאתה מתנהג עכשיו אתה פוגע בו. בדיוק הפוך ממני. לגבי כל שאר הליהגוגים דימיקולו שלך,לא מוצא טעם להגיב ולהתייחס. כמו שאמרתי בן אדם קטן. בהצלחה לך. אתה בהחלט תצטרך אותה.

yuvalg6

New member
בור עמוק

אתה בן אדם גדול שגרם לשריטה לשלושה ילדים לכל החיים. אחלה אבא. הכי חשוב שאתה מטיף פה מוסר לכולם ואתה גורם נזק לכל החיים לשלושה ילדים. נראה לי שאתה מתוסכל ממזונות של 5000-6000 כל חודש שאתה מוציא את זה על אנשים בפורום. תסתכל במראה ותנסה להבין את השורש של האנטגוניזם שלך. גיסנו , נראה לי שעוד לא הבנת שאתה בבור עמוק מאוד .

כבודו מטיל דופי בכישורי האבהות שלי ?

די לחכימה ברמיזה. אם היית מכיר אותי היית מוחק את השטויות שכתבת עכשיו. אני לא מתכוון ללמד סניגוריה על עצמי מולך. פשוט כי אתה לא ראוי לה. אהה,ותפסיק למחזר תובנות,עדיף שתפנים אותן. "גיסנו....????" הגיסים שלי עוד לא נכנסו הבוקר לפורום.

כל אחד צריך להיות אגואיסט קצת...

הבעיה שאתה הרבה יותר מכך. זו הסיבה שתשאר לבד או ש'תאלץ' להתפשר.

rarariot

New member
קבל טיפ

לדעתי, מי שפוסלת אותך בגלל שאתה גרוש עם ילד, לא ממש שווה את הדאגה שלך. אין מה לעשות, אתה מי שאתה, עם החבילה שלך. ולכל אחד יש חבילה כלשהי, בלי קשר לסטטוס משפחתי, ילדים או העדרם. תתחיל בלאהוב ולקבל את עצמך כמו שאתה - גרוש עם ילד - וכמו שאתה מצפה מאחרים לתת לך הזדמנות אף על פי ולמרות הכל, תן גם אתה הזדמנות שווה. שפוט אחרים כפי שהיית רוצה שישפטו אותך - בלי קשר לסטטוס המשפחתי. השאר יסתדר מעצמו. ואף, אף פעם אל תשקר. לכתוב רווק למרות שאתה גרוש+ זה שקר גס. בהצלחה!!

מכירה מכל הסוגים

אלה שלא רוצות מישהו עם ילדים - שמעו סיפורים מסמרי שיער על אלו שעשו את זה והיו להן בעיות עם הגרושה, עם הילד וכו' ואלה שכן רצו - סיפרו על בעיות לא קלות שנובעות מהמצב אז מה המסקנה? אם אתה מעורב בחיי הילד שלך, וחשוב לך שבת זוג שלך תקבל אותו כחלק מה"חבילה" - אלה שזה מרתיע אותן פשוט מראש לא מתאימות לך. בדיוק כמו שיש מי שמעדיפה לצאת רק עם מישהו בטווח גילאים מסויים, בגובה מסויים וכו'.

yuvalg6

New member
הי

תודה על התגובה אבל ברגע שאני כותב גרוש+ 1 באתרי היכרויות אפילו ינשוף לא פונה אלי !!!

יערית

New member
ינשוף לא

אולי ינשופה או במינימום כונפה :)) אתה חי בעולם שלנו ? אם כן, תתעורר, היום רווקות רבות מתחברות לגרושים++++, כאילו איזה היצע עוד נשאר? <מחייכת לעצמי>

Rtitan

New member
רד מרשימת הקניות, לך לטייל - מי יודע...?

את מי תפגוש בדרך? אתה כל כך ממוקד מטרה "אני רוצה להכיר רק אישה רווקה או גרושה בלי ילדים!" עד שזווית הראייה שלך עשויה לגרום לך לפספס הכרויות מאד מאד טובות בדרך. לאור מה שכתבת כאן לאורך השירשור, ואני הייתי אישה (עם ילדים או בלי ילדים) - אתה מבחינתי היית שרוף כאוד עשן ביערות דרום קליפורניה אחרי עונת השריפות. אתה מבטא חוסר רצון בסיסי לקבל מישהי רק בזכות מי שהיא ולהיות איתה באמת - אתה מחפש רק את "הצעצוע שבאישה" ולא את הקשר העמוק איתה... כשאתה מתאהב באמת במישהי, לא איכפת לך אם יש לה ילד אחד, שניים או ארבעה... לא איכפת לך עוד הרבה דברים - אתה אוהב אותה בגלל מה שהיא ובשל מי שהיא... אבל אתה מסמן את בת הזוג העתידית שלך בתור מגרש משחקים, ולך זה מתאים וזו בהחלט זכותך. מצד שני - לרווקה צעירה שוחרת כייף, אתה בדיוק מצטייר כמו שמצטיירת לך גרושה עם ילדים: איש עם ילד ומחוייבות, שחייב לשלם מזונות וכמה פעמים בשבוע יהיה עם הילד שלו ולא יהיה לך זמן לצאת איתה בדיוק כשיש מסיבה חורכת במועדון הכי נחשב בעיר. למה לה להיכנס לזה איתך?... פתח את עצמך למראות שיש מסביב, עזוב אותך מרשימת קניות והכר - אתה לא יודע אם זו שתתאהב בה עד העצם היא לא אימא לשלושה זעטוטים שיהפכו את הלחיים שלך לאושר אחד מתמשך. הקפה
עלי - יש לי מנוי בסטארבקס

קראתי את התגובות שלך

והן קצת מרגיזות. חבל שהגדרת את עצמך ( גרוש + ילד קטן) כסוג א' ואת הגרושות עם ילדים כסוג ב'. אולי לגרושות עם ילדים אכן אין זמן לפנוי אך גם אתה מתחיל את הפרק ב' עם מזונות+ מדור+ דמי טיפול+ הסדרי ראיה וכו'. מציאה? ספק! יש לי עצה עבורך: אם יש לך הרבה זמן פנוי ועדיין לא מצאת שום רווקה/גרושה ללא ילדים, תבקש הסדרי ראיה מורחבים, תקדיש זמן לתינוק שלך, תטייל אתו בגני שעשועים. אלה רגעים שלא יחזרו.... ותזכור, נתינה היא לא מילת גנאי. אם אתה מצפה להיכנס למערכת יחסים חדשה, תצטרך להשקיע וגם לתת מעצמך. ואותה גרושה + "שויתרת עליה" רק זכתה. הפסד אחד כבר היה לה, היא לא צריכה עוד אחד.

למעלה