שלום חברים יקרים

yuvalg6

New member
שלום חברים יקרים

אני גרוש טרי (4 חודשים) ויש לי ילד בן 1.5 . נוכחתי לדעת כי ברגע שאני אומר לבחורה רווקה או גרושה בלי ילדים שיש לי ילד אני שרוף ואין מה לדבר על המשך קשר. אשמח לשמוע את החוויות שלכם מהנושא הנ"ל וטיפים איך לצאת מהמילכוד הזה. יום נפלא

ליבליב1

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif מסכימה עם פינקי לגמרי!

זה לגמרי אצלך בראש. אם זה אישו בראש ובתחושה שלך, ככה זה ישודר לזו שמולך. באופן אישי, כגרושה בלי, ברמה עקרונית, לי זה לא מפריע.

EFRATY10

New member
כשאתה היית רווק הסכמת לצאת עם

גרושה עם ילד?גם אני נתקלתי לא פעם בבעייה הזו. למה שלא תנסה להכיר גרושה עם ילד?

yuvalg6

New member
הי

פחות מתאים לי גרושה עם ילד כי ילד שנמצא המשמורת של האישה גוזל לה זמן רב על חשבון זוגיות של פרק ב'. במקרה שלי הילד נמצא אצל גרושתי ויש לי המון זמן פנוי לפרק ב'.

שלום אדון יובל

איזה מתחשב אתה,נשמה טהורה. בגישה שלך גם אף אחת עם ילד או יותר לא תרצה אותך.כי כל זמן שהיא תקדיש לילד שלה יבוא על "חשבון" הזמן שיכלה להקדיש להוד רוממותו...וזה הרי מצב בלתי נסבל... באמת כדאי שתחפש מישהי בלי ילדים,כי לפי איך שאני קורא אותך,מערכת יחסים כזו לא תצליח לך,עד שתשנה פאזה,או שתמצא עצמך מושלך מכל המדרגות... על גרושתך גם כעסת כשהקדישה זמן לילד שלך ?או שזה בסדר מצד כבודו ? אולי זה תרם לגירושים שלכם...? ואולי... רווקה אומרת לעצמה,מה אני צריכה גרוש עם ילד קטן ונטל מזונות מעיק לעוד כל כך הרבה שנים ? עדיף לי רווק או גרוש בלי ילדים. יש מבצע בהום סנטר על מראות. תקנה אחת ותתבונן טוב.(ע"ע דבשת...) בינתיים אתה לא נראה לי כל כך מוטרד לגבי התינוק שהשארת מאחור. איך הוא יגדל ?,איזו דמות גברית תהיה בחייו ותשפיע עליו ועל חינוכו ?,איזו תמונה תעלה לו בראש כשיראה אותך ?,ואיך תנצל את הזמן הפנוי שיש לך לזוגיות ב',כדי "לבזבז" קצת גם עליו... תשאיר מקום לטפל ,גם הוא חשוב. אבל אל תשכח את העיקר. אל תשתכר מה"חופש" שנחת עליך אחרת תקום עם הנג אובר.

yuvalg6

New member
הי

לקחת את כל השיחה רחוק מידי ויש לך השערות שגויות לחלוטין. אין שום קשר בין הזמן שאני מקדיש לילד שלי ולפרק ב', מאחר והילד לא נמצא במשמורת שלי יש לי הרבה זמן פנוי לחפש פרק ב' איכותי יותר וזה לא בא לעולם אחד על חשבון השני. כמו כן, יש פער עצום בין לצאת עם מישהו/מישהי שהילד נמצא במשמורת שלו/שלה לבין מי שלא, יש פער עצום של זמן פנוי שהולך לזוגיות. אני ניסיתי לצאת עם גרושות עם ילדים והלוגיסטיקה של היציאה היא כמו לתכנן טיול לתאילנד, צריך לרשום ביומן שבועיים מראש וגם אז לא בטוח. עם כל הכבוד ויש כבוד, אי אפשר לעולם להשוות בין הילד של מישהי אחרת לילד שלי והלוואי שכל הגברים (ש-90% מהם עובדים עד שבע בערב כל יום) ישקיעו בילד שלהם כמוני.

מה אתה מתפלפל באמצע היום...?

מה אתה בדיוק רוצה שנכתוב לך ? אתה לא רוצה בת זוג עם ילד ? זה דופק לך את התוכניות ? לא מתאים לך לגדל ילד של מישהו אחר ? אז מה כל ההתנצחות הזו באמצע היום ? חפש רווקה או גרושה שאין לה ילדים,תקווה שהיא כן תוכל לחיות ולהתמודד עם העובדה שלך יש ילד,ויש לך מחוייבות כלפיו ,הסדרי ראייה,מזונות וכדומה (שמן הסתם אם לא היית מחוייב לעמוד בהם,היה לך יותר זמן לזוגיות ב'...). אני בטוח ויודע שיש כאלו וזה לא נכתב בציניות,רק שהן ממש לא הרוב המצוי. אם אתה לא רואה שהגישה וההתנהלות שלך מול בת הזוג העתידית דפוקה מיסודה,ולא רוצה להישיר מבט במראה,וחושב שכולם טועים חוץ ממך,מה עוד יש להוסיף ? אלו החיים שלך,ותעשה איתם מה בא לך. מאחל לך בהצלחה. ההתפכחות תגיע לבדה,וככל שתקדים כן ייטב לך.

yuvalg6

New member
הי

מכל המגילה שכתבת לי אני מנסה להבין מה הפיתרון שלך לסיטואציה שאני נמצא בה. אני שומע רק ביקורת, איפה הרעיונות. אני לא אמרתי שמה שאני עושה זה הפיתרון היחיד, בגלל זה אני נמצא כאן בפורום.

רווקה או גרושה ללא ילדים

קצר, לעניין, קל ופשוט. איזה בדיוק פיתרון אחר יש? שינוי חשיבה אולי?......לא...... ומצטרפת לאחרים, היום זה סוף שנה 31/12/2009 יש סיילים מעולים ...

למה שמישהי בסטטוס הזה תקח אותו...

הרי לפני שהוא מכניס שקל הביתה יש לו הוצאות על הילד שלו...ומה עם הזמן שהוא מבלה ביחד איתו - זה יבוא על חשבונה. בנוסף, היא תצטרך לחיות במעין יחסי צללים עם גרושתו...ואם גרושתו תעשה להם ת'מוות. בודדות, אם בכלל, יסכימו לכך... אפילו במכירת סוף עונה.

שרשירית

New member
בחיי - כדאי שתפסיק להגיב, אתה עושה בושות !

"לקחת את כל השיחה רחוק מידי ויש לך השערות שגויות לחלוטין. אין שום קשר בין הזמן שאני מקדיש לילד שלי ולפרק ב', מאחר והילד לא נמצא במשמורת שלי יש לי הרבה זמן פנוי לחפש פרק ב' איכותי יותר וזה לא בא לעולם אחד על חשבון השני. בוא ואגלה לך סוד - יש לך ילד והוא מעל הכל גם מעל רווקה / גרושה / ילד או לא ילד של מישהי אחרת. תתעורר, אתה אבא ורוק מלהיות רווק. כדאי שתפנים זאת ותשנה את הגישה. כמו כן, יש פער עצום בין לצאת עם מישהו/מישהי שהילד נמצא במשמורת שלו/שלה לבין מי שלא, יש פער עצום של זמן פנוי שהולך לזוגיות. אני ניסיתי לצאת עם גרושות עם ילדים והלוגיסטיקה של היציאה היא כמו לתכנן טיול לתאילנד, צריך לרשום ביומן שבועיים מראש וגם אז לא בטוח. ולך הכי פשוט להשאיר את הילד אצל הגרושה ולקפוץ לתאילנד - שהיא תתמודד. בוא ואגלה לך עוד סוד - גם לנסוע לסופשבוע לצפון צריך הכנה של שבועיים לפחות - ככה זה כשיש ילדים. עם כל הכבוד ויש כבוד, אי אפשר לעולם להשוות בין הילד של מישהי אחרת לילד שלי תרשה לי להתעלם מהמשפט המטומטם הזה, מה הפלא שאף אחת לא תרצה לצאת איתך עם כזו גישה והלוואי שכל הגברים (ש-90% מהם עובדים עד שבע בערב כל יום) ישקיעו בילד שלהם כמוני. אני בטוחה שמגיע לך פרס על האב הנפלא של העשור רק עם כל כך הרבה זמן פנוי שיש לך כדי לחפש רווקות, תאר לך איזה פרס מגיע לגרושתך שנשארת לטפל בילד שלך"

בדיוק בשביל זה קיימות אופציות...

ההדגשות ב-
. אחלה ונכון וצודקת...אבל לדעתי הוא ימשיך לחיות בסרט עד שירגיש על בשרו עד כמה הזויים הדברים שכתב ועד כמה הזויה דרך המחשבה שלו. סירים כאלה כנראה ולא מוצאים מכסה.

yuvalg6

New member
הי

הבנתי שהחלטת לסמן אותי, שיהיה לך לבריאות. אתה כנראה שכחת שיש דבר כזה שנקרא הסכם גירושין ובו כל צד מוותר על משהו ע"מ להגיע לעמק השווה. אז אם הילד נמצא המשמורת של גרושתי ויש לי יותר זמן פנוי ממנה זה הוחלט והוסכם בחוזה ואתה משום מה הגעת למסקנה שאני החלטתי על זה , מאוד מעניין. לגבי ילד של גרושה עתידית, כל מי שיגיד לך הילד שלו הוא כמו הילד שלה הוא שקרן ובתור אחד שיש לו חברים כאלו ומהסיפורים שלהם, עדיין לאותו ילד יש אבא, כבודו במקומו מונח.

אף אחד לא מסמן אותך

אתה בטוח שהגעת לפורום הנכון ? הסברתי לך כבר כמה ימים קודם,תפתח את העיניים ותסתכל באיזה מצב אתה,ומה אתה בעצם צועק פה בחוצי חוצות . במקום להתבכיין סימנו אותי,לא מבינים אותי,תנסה לקרוא באמת מה כותבים לך פה ותנסה ללמוד מהניסיון והחכמה של שאר הכותבים. צא מהגישה של אני ורק אני צודק,וכל השאר טועים. אתה כמו הבחור שנוסע באיילון ושומע ברדיו שיש מטורף שנוסע נגד כיוון התנועה,ואומר לעצמו,מטורף אחד ?אני רואה עשרות כאלו... הגישה שלך צורמת כבר מהפוסט הראשון שלך,וההתעקשות שלך בצדקתך לא ממש תורמת. הסכם גירושים כמו כל הסכם הוא לא סוף דבר,ודברים משתנים עם הזמן,תרצה או לא תרצה. אתה נותן משקל יתר לזוגיות ב' שלך,שזה בהחלט דבר מובן ולגיטימי,במיוחד בנקודת הזמן בה אתה נמצא,אבל וזה אבל ענק,זה ממש נשמע צורם ובהחלט אגואיסטי,לאור העובדה שאתה מתחבא מאחורי ההסכם שחתמת עליו,ובו אתה פשוט בורח מאחריות כלפי התינוק שלך שהשארת מאחור. אתה בעצם אומר :זה מה שחייבו אותי בהסכם,ואני עומד בזה,וזהו.אם אני עומד בהסכם אני אבא לתפארת,שעושה את חובתו מעל ומעבר.... תנסה להבין מה עקום בגישה שלך. ייתכן שעדיין לא נקשרת לילד שלך מפאת גילו ?(למרות שאני לא מאמין שזה אפשרי..) אבל גם אם היה לך נוח ומתאים לחתום על הסדרי ראייה כמו אלו שחתמת,עדיין ביום יום אב סביר ונורמלי היה חותר בכל מאודו לקבל יותר שעות עם בנו הקטן,מנסה להגיע לסידור עם הגרושה לניסיון לינה של הילד אצלו,וגם סתם לבלות זמן איכות איתו ביום יום על מנת להעמיק את הקשר ואת ההיכרות איתו,גם מעבר למה שאתה חתום בהסכם. הגישה שלך אומרת שאם אני לא מחוייב לעשות זאת בהסכם אני לא עושה. וזה בדיוק מה שהופך אותך לחרא של אבא.(במיוחד בעיניי חברי הפורום שכאן,שרובם אבות ואמהות עם ילדים שהם משוש עיניהם וסיבה עיקרית למלחמה עם הצד השני). כזה שהקשר עם הילד שלו ילך ויתרופף במשך הזמן,אם בכלל יהיה קשר כזה לאור גילו הצעיר של בנך. ומה הסיבה לכך מדבריך ? הרצון הבלתי נשלט שלך למצוא זוגיות חדשה,ושתהיה בלי ילדים מצד בת הזוג. אתה מבין מה קורה פה או להאיר את עינייך ? על הילד שלך עצמך אתה שם קצוץ,ולא חותר לחיזוק הקשר איתו.בת זוג עם ילדים אתה אתה לא רוצה,כי אתה לא יכול לגדל ילד שלא שלך,וגם כי זה ממש מפריע להרגלי הבילוי שלך.הרי זה ברור שמי שלא מוכן לגדל את ילדו שלו מהמקום הכי אבהי וטבעי,בהחלט לא יוכל להתמודד עם גידול ילד שלא שלו. ולכן כבר כתבתי לך שאכן כדאי לך לחפש בת זוג ללא ילדים,כי תמצא עצמך מהר מושלך מכל המדרגות. כמו חרא של אבא אחר שאני מכיר..... לסיום חיובי,קבל עצה ידידותית. על כישורי האבהות שלך אתה חייב לעבוד בדחיפות ועדיף עם עזרה מקצועית,לטובתך ולטובת בנך. לגבי הגישה וההתמודדות עם גידול של ילד שלא שלך,אתה צריך קודם להגיע לזוגיות אמיתית,כנה,ואוהבת עם בת הזוג ועם הזמן והאמון יגיעו גם המיומניות והאצלת הסמכויות מצד בת הזוג כלפיך,וממך כלפי ילדיה. קודם כל תתחיל עם הילד שלך,שהוא אמור וצריך להיות בראש מעיינך,השאר יקרה מעצמו. ותזכור כלל שאני תמיד נוהג לפיו. תנהג כלפי הילד של בת זוגתך בדיוק כפי שהיית רוצה שינהגו עם הילד שלך. ואז תראה איך הדברים מגיעים למקום הכי חיובי שיכול להיות.עבור כולכם. ושוב קודם כל תתחיל עם הילד שלך. נשבע לך שאני כותב מהמקום הכי אמיתי שבי למרות שאתה והפוסטים שלך מטריפים אותי. לפחות עם האקסית שלי לא תתחבר,היא גרושה+3.אז אני רגוע. למרות שאם תיקח אותה ותשאירו לי את הילדים,אני אודה לשניכם מכל הלב.(ובטח גם הילדים....)

yuvalg6

New member
אוקסימורון יקר

אוקסימורון יקר, איך הגעת למגילה היפה הזאת , בסך הכל שאלתי שאלה פשוטה , קיבלתי את התובנות שצריך. נכנסת בי כאילו הרגתי מישהו. אני שמח שאתה מוציא את העצבים שלך עלי במקום על מי שעיצבן אותך במקור (אולי גרושתך). למרות הכל, אני חותם עכשיו שאתה לא רואה את הילדים שלך יותר ממני , אבא נפלא שכמוך (אני רואה אותו בממוצע כל יומיים). דרך אגב, צריך להיות גאון כדי להתגרש כשיש שלושה ילדים, אני לצערי פגעתי בילד אחד , אתה בשלושה !!! מי שחסר אחריות פה זה אתה.

למעלה