שלום חברה

שירה 26

New member
שלום חברה

הרבה הרבה זמן אני מנסה לאתר אותכם ותאמינו לי זה לא סיפור פשוט. אני סטודנטית לתואר שני באוניברסיטת תל-אביב,ומעונינת לעשות את התזה שלי על נושא החזרה בשאלה,אלא שהסיפור לא פשוט כלל וכלל ניסיתי לחפש מאמרים מקצועים בתחום ולא הצלחתי כלל למצוא.האם אתם יודעים על מאמרים שנכתבו בנושא החזרה בשאלה ? האם תוכלו להפנות אותי לספרות מקצועית ולשתף איתי פעולה ?

כוייפער

אתה מזכיר לי את מה שתמיד טענו על היהודים. שהם עשירים, חמדנים שמוצצים כסף מכל העולם... אני ממש לא מבין למה לא לעזור לסטודנטית שמנסה להוציא תואר?

rigoletto111

New member
לא מכיר סטודנט שישלם על ראיון

זה לא ערוץ 2 פה, אדוני . אני לא הייתי מעלה על דעתי לשלם לאינפורמנט, אבל סייעתי לאינפורמנט שלי מעט כמידת יכולתי. אולי גם הסטודנטית החמודה שלנו תוכל לעזור פה למישהו, למשל בשיעור פרטי אחד באנגלית/חשבון , ייעוץ לקראת לימודים וכדומה. (תוכלי לתת לי שיעור לקראת בחינת MA ?
)

neshamale

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא יודעת, זה נשמע משהו כמו לעשות חסד בשביל שתצה איזו 'מצוה', אפשר לעשות טוב גם בלי תמורה:)) או שאין מה לעשות - ישראלי זה ישראלי:))))))))

היי שירה

אני לא יודע לספר לך על מקורות "מקצועיים" בנושא אבל בואי תנסי להעלות את השאלות שלך כאן, ואנחנו ננסה לעזור לך.

שירה, נסי

את העבודות המצוינות (תיזה ודוקטורט) של שרית ברזילי. הביבליוגרפיה שלה מקיפה מאוד. חוץ ממנה יש את וויליאם ספיר saffir שכותב על המרת זהות באופן כללי וגם על יציאה לשאלה. מה לעשות. אין הרבה חומר אקדמי על הנושא הזה.

avidadon

New member
הספרים של יהודית רותם

אפשר ללמוד מהם המון. אמנם חלק מהתיאורים שם אינו נכתבו לפני שלושים שנה ואינם תקפים לימינו אנו, אולם לקרוא ולהבין את הרוח.

שירה 26

New member
שלום אנשים

ישבתי היום לקרוא את התגובות שלכם ואת השירשור שלכם באינטרנט,אני אענה לכם על מספר שאלות שחלקכם שאלו אותי אני עושה תואר שני בלימודי עבודה-זה ענף בתחום המשאבי אנוש. התואר הראשון שלי היה בעבודה סוציאלית למדתי אותו באוניברסיטת בר אילן. עדיין לא אושר לי הרעיון לתזה על חזרה בשאלה,אך מהניסיון של חיפוש מקורות וספרות מקצועית הדבר קשה מאוד,אין כמעט חומר.שמחתי מאוד על ההפניות שנתתם לי ללא סיפרות מיקצועית קשה מאוד לבצע תזה ועל כן עלי לתת רשימה של מקורות עליהם אני אתבסס. בנוסף קראתי את השירשורים שלכם על ספרים שונים אני מבטיחה להשתדל לקרוא את כולם בהקדם האפשרי. לגבי עניין הראיונות בו היה פולמוס רציני,אני לא אראיין בכוח את מי שלא ירצה להתראיין,בכל אופן זה עדיין לא רלוונטי כי הנושא טרם אושר לי. מה שכן רציתי להגיד לכל המתנגדים כי חשיפת ההתלבטויות,הדרך עד ליציאה לעולם החילוני מעניינת אנשים רבים,הבעיה היא שאין כמעט חומר או ספרים בהם יכולים להעזר אנשים,אם אוכל להעלות את העניין אני חושבת שכל הצדדים יתרמו מכך,אך עדיין זה עניין פרטי ואישי ואני מכבדת זאת לשאלתכם האם אני באה מרקע דתי,כן אני באה מרקע דתי,למדתי בתיכון דתי הייתי בבני עקיבא,אם אני דתיה? זאת שאלה קשה,אני לא מגדירה את עצמי דתיה ואני לא מגדירה את עצמי חילונית,קשה לי עם ההגדרות הללו,ואולי יש לי בעיה בקטע הזה בזהות. אז זהו בנתיים אם יש לכם שאלות אלי אשמח לענות עליהם,תודה רבה לכל מי שהפנה אותי לסוגים שונים של סיפרות הדבר מאוד יעזור לי ובימים הקרובים אבדוק את החומר. רציתי להגיד לrizzo בקשר לשיר שכתב לי אני מאוד מזדהה איתו ואוהבת אותו תודה. בכל מקרה אשמח מאוד לעזור לסייע אם צריך תרגישו חופשי לפנות

למעלה