שלום אנשים
ישבתי היום לקרוא את התגובות שלכם ואת השירשור שלכם באינטרנט,אני אענה לכם על מספר שאלות שחלקכם שאלו אותי אני עושה תואר שני בלימודי עבודה-זה ענף בתחום המשאבי אנוש. התואר הראשון שלי היה בעבודה סוציאלית למדתי אותו באוניברסיטת בר אילן. עדיין לא אושר לי הרעיון לתזה על חזרה בשאלה,אך מהניסיון של חיפוש מקורות וספרות מקצועית הדבר קשה מאוד,אין כמעט חומר.שמחתי מאוד על ההפניות שנתתם לי ללא סיפרות מיקצועית קשה מאוד לבצע תזה ועל כן עלי לתת רשימה של מקורות עליהם אני אתבסס. בנוסף קראתי את השירשורים שלכם על ספרים שונים אני מבטיחה להשתדל לקרוא את כולם בהקדם האפשרי. לגבי עניין הראיונות בו היה פולמוס רציני,אני לא אראיין בכוח את מי שלא ירצה להתראיין,בכל אופן זה עדיין לא רלוונטי כי הנושא טרם אושר לי. מה שכן רציתי להגיד לכל המתנגדים כי חשיפת ההתלבטויות,הדרך עד ליציאה לעולם החילוני מעניינת אנשים רבים,הבעיה היא שאין כמעט חומר או ספרים בהם יכולים להעזר אנשים,אם אוכל להעלות את העניין אני חושבת שכל הצדדים יתרמו מכך,אך עדיין זה עניין פרטי ואישי ואני מכבדת זאת לשאלתכם האם אני באה מרקע דתי,כן אני באה מרקע דתי,למדתי בתיכון דתי הייתי בבני עקיבא,אם אני דתיה? זאת שאלה קשה,אני לא מגדירה את עצמי דתיה ואני לא מגדירה את עצמי חילונית,קשה לי עם ההגדרות הללו,ואולי יש לי בעיה בקטע הזה בזהות. אז זהו בנתיים אם יש לכם שאלות אלי אשמח לענות עליהם,תודה רבה לכל מי שהפנה אותי לסוגים שונים של סיפרות הדבר מאוד יעזור לי ובימים הקרובים אבדוק את החומר. רציתי להגיד לrizzo בקשר לשיר שכתב לי אני מאוד מזדהה איתו ואוהבת אותו תודה. בכל מקרה אשמח מאוד לעזור לסייע אם צריך תרגישו חופשי לפנות