שלום חברה צריך המלצה

שלום חברה צריך המלצה

אני כרגע סטודנט במסלול כלכלה חשבונאות שהבין שזו לא שאיפת חייב להתעסק בחשבונאות ונהנה הרבה יותר מלימודי הכלכלה בכוונתי לבדוק אפשרות של להחליף קורסים מחשבונאות בקורסים של כלכלה בעתיד אני מתכוון להשיך ללימודי מתקדמים בכלכלה וכאן באה השאלה אילו קורסים יותר יעזרו לי בתארים המתקדמים(כנראה יהיה קשה לחשוב אל קורסים ספציפים אז יותר כיוון קורסים שמלמדים כלים מתמטים או קורסים תאורתיים שבאים להרחיב ידע). סופ"ש מהנה לכולם...

איפה אתה לומד?

במחלקות שאני מכיר אין צורך להחליף שום קורס כי בכל מקרה עושים תואר מלא בכלכלה ובנוסף לומדים לתעודת רו"ח. במקרים מסויימים הקורסים בחשבונאות מחילפים את הקורסים הכלליים בתואר ולהם אין נגיעה לכלכלה. אני ממליץ לך להשקיע הרבה ובעיקר להפנים את קורסי הליבה של התואר הראשון, מחירים, מיקרו, מאקרו,סטטיסטיקה ואקונומטריקה, ובנוסף לחפש נישה שממש מעניינת אותך ולהעמיק בה קצת יותר (אפילו לבד) שבסופו של דבר תכתוב את עבודת התיזה על הנושא שבחרת. אם יש אפשרות כזו במוסד שאתה לומד, תיקח את קורסי החובה במתמטיקה לתואר שני בשנה ג' של התואר הראשון.

תודה רבה על התגובות המהירות

המצב אצלינו בחיפה הוא כמו שתיארת אבל הבעיה שלי היא שסיימתי את חשבונאות פיננסית עם ציון שדופק לי את הממוצע מכיוון שאין לי כוונה לעסוק בראיית חשבון בעתיד אני רוצה לקחת קורס בחירה בנושא כלכלה במקום חשבונאות פיננסית השנה וכן גם קורסי בחירה בשנים הבאות במקום קורסי ההמשך של חשבונאות...

למעלה