שלום חבר'ה מה קורה?

fire121

New member
שלום חבר'ה מה קורה?

יש לי איזה כמה סמינריונים לעשות וחשבתי אולי להתייעץ איתכם?? אז ככה הראשון: "פיתוח תעשייתי בישראל"- בעיקרון זה עוסק בתחו שבין 1985 ועד ימינו אלה.. אני צריך לבחור איזה ארוע שקרה ולנתח איך זה השפיע על התעשייה בישראל.. למשל העלייה בשנות ה-90. או תוכנית האינפלציה ב1985. וקדומה.. יש לכם עוד איזה רעיונות אולי?? ואולי אתם יודעים באיזה ספרות עדיף לי לחפש ומה אתם אומרים כדאי לחפש? איזה חומר כאילו? בתודה ענקית מראש! והשני זה סמנריון עיוני-ואני חושב שאני יעשה אולי על הקשר שבין גודל הצלחה של פירמה לגובה משכורת של המנכ"ל.- אותן שאלות כמו קודם! בתודה ענקית מראש על ההתיחסות והקריאה. נ.ב אם יש לכם מקורות טובים להפנות אותי אליהם, בכייף אל תתבישו! :)

blumh

New member
אז ככה...

לגבי הסמינר הראשון - תוכנית האינפלציה ב1985 מרתקת ביותר ומצדיקה עבודה סמינריונית. לגבי הסמינר העיוני - אני עשיתי עבודת סמינר מעניינת ומקיפה על ממה מושפע שכר מנהלים (וזה כמובן לקח בחשבון גם פרמטרים שיכולים להעיד על גודל ההצלחה של הפירמה). מקורות - גלובס (פעם בשנה יש גיליון של שכר המנהלים בכל החברות הגדולות) ואתר אנליסט. בהצלחה!

NIKESTYLE

New member
ספר מומלץ בנושא "ייצוב במשק"

ספר גדוש במאמרים של אנשי מפתח בכלכלה כמו אבי בן בסט,פרופ' יוסף זעירא ,פרופ' סטנלי פישר ,פרופ' דניאל צידון ואחרים. הספר נקרא:"ממעורבות ממשלתית למעורבות שוק-המשק הישראלי בשנים 1985-1998 מעניין מאוד מומלץ בחום

meitush123

New member
"כוח השוויון בכלכלה"

של אסתר אלכסנדר עוסק באינפלציה של שנות ה-80.מתייחס גם לתוכנית הייצוב עוד זווית.

למעלה