שלום , זקוקה לעזרה

שלום , זקוקה לעזרה

אני בחורה בת 27 מלאה , ושנים שהברזל וb12 שלי נמוך.חוץ מזה הכל לכאורה תקין - רק שאני נראית מאוד לא בריאה , יש לי צלוליטיס בכל מקום אפשרי ואני בעלת צבע עור צהבהב , ואני חולה בקלות ולעיתים תכופות. אני רוצה להבין מה אני עושה לא נכון , ולשנות זאת. למישהו יש המלצה למי ניתן לפנות? ואם אפשר שלא יעשוק אותי ?(יש לי כללית מושלם במידה וזה רלוונטי). תודה רבה ..

מה את לא עושה נכון או בעצם

מה את כן עושה? האם את עושה פעילות גופנית כל שהיא? איך התזונה שלך? מה אורח החיים שלך? אם יש לך כללית משלים את יכולה להתחיל טיפולים דרך הקופה אבל הטיפולים יהיו פחות אישיים ויסודיים לדעתי מאשר באופן פרטי. בהצלחה.

שכחתי לציין

שאני גרה באיזור פתח תקווה. מה אני עושה? שום פעילות גופנית - אני מלצרית שמתזזת הרבה , ואני משתדלת לאכול הרבה ירקות , ומשתדלת לאכול בריא. אבל נראה לי שאני מפספסת משהו . אני גם מעשנת , אמנם לא הרבה , אבל אני מעשנת:) אני נורא חוששת מהמחיר , אין לי הרבה כסף בכלל, אבל אני ממש צריכה עזרה ואבחון.

האם את סובלת מעייפות?

איך הברזל שלך? האם יש לך שעות של נפילות אנרגיה רציניות? האם יש לך שטפי דם דוגמת "סימנים כחולים" שמגיעים בקלות? לגבי המחירים של טיפולים, כל אחד גובה מחיר לפי ראות עיניו. יש כאלו שגובים 120 ויש כאלו שגובים 700, בקופת החולים תשלמי משהו כמו 75 שקלים (ותקבלי שם גם חצי טיפול לטעמי) ותיכנסי לסרט הנע של המטופלים שם בלי זמן לתשאול ואבחנה מעמיקה = טיפול לא מעמיק = תוצאה בינונית מינוס. למטפל פרטי יהיה את הזמן לתת לך גם המלצות לתזונה שתתאים לך לפי הרפואה הסינית, בקופת חולים ישלחו אותך אל דיאטנית מנסיוני. בברכה, אור.

אני לא סובלת מעייפות או נפילות אנרגיה אבל

אני כן סובלת משטפי דם שנוצרים בקלות יתרה , והברזל שלי אכן נמוך יחסית. אוקיי שכנעתם אותי , אם יש לכם מטפל פרטי (שלא עושק) אני אשמח לקבל פרטים... תודה לכולם!

נסי בקליניקות טיפוליות של מכללות

שם את מקבלת טיפולים ממתמחים במחירים סמליים. אם את מפ"ת, נדמה לי שיש שם מכללה בקרית מטלון. יש גם את מדיסין ליד קניון איילון. אגב, מאוד לא אהבתי את העובדה שאת קוראת למטפלים שגובים יותר כסף "עושקים". אולי יכולת לבחור מלים שאין בהם האשמה. בקשי טיפול זול, זה הכל.

תודה רבה על העצה

אני לא מבינה מה כל כך מפריע לך , כן , אין לי כסף , כן , אני סטודנטית , ואני לא יכולה לשלם הרבה. האינטרנט מלא בדברים שהרבה יותר חורים לי מבחורה שמבקשת מטפלים שלא ייגבו ממנה הון. ובאמת למה לגבות הון?אני מוכנה לשלם כסף טוב תמורת טיפול טוב ואיכותי אבל לא מוכנה שיעשקו אותי. בקיצור אני לא מבינה את ההתקפה נראה לי מיותר. אבל זכותך... תודה ושלום.

בבקשה

לא מפריע לי שאין לך כסף, יש הרבה אנשים שלא יכולים לממן טיפול יקר. אבל במילה לעשוק יש מן הביקורת, ולדעתי זה לא במקום. כשאת מגיעה לפורום שחלק מחבריו הם מטפלים ברפואה סינית וחלקם גובים מחירים שלא נכללים בתקציב שלך, ואת אומרת שהם עושקים אנשים שאין להם, זה נשמע מאוד לא נעים, בלשון המעטה. וחלק מהתשובות שקיבלת הם ממטפלים כאלה, שלהם קראת עושקים. אולי אני קטנונית, אבל אני חושבת שסמנטיקה זה דבר חשוב. חשוב להשתמש במלים שלא פוגעות באחרים ולא מאשימות אותם, מבלי שנדע את כל הפרטים.

סבבה ,

חבל להמשיך זה באמת מיותר , את לוקחת את זה אישית שלא לצורך מתנצלת אם פגעתי בך לא היתה שום כוונה כזאת. הבהרת את הנקודה , תודה

איזו מכללה יש בקריית מטלון?? ../images/Emo2.gif

מוזר, אני לא מכיר... (וזה כבר לא סימן טוב) אגב, מדיסין כבר לא נמצאים באזור קניון איילון, הם עברו השנה שוב לאזור ת"א.

וואו, חתיכת שינוי תדמית...

אני זוכרת משם את בית הספר למשחק של יורם לוינשטיין, שהוקם שם כחלק מהשקפת העולם של מקימו. מעניין לראות כיצד מדיסין ואנשיה ייטמעו בנוף המקומי.

למעלה