שלום.. זוכרים אותי..?

yayael

New member
שלום.. זוכרים אותי..?

אני יעל
ואני רוצה לשאול אתכם כמה דברים.. יש לי חבר כבר שנה ומשהו, אבל בזמן האחרון אני מרגישה די מוזר בקשר לזה. אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו כמו פעם. אנחנו לא מתראים יומיים וכבר הוא אומר לי 'אני מתגעגע אלייך' ואני ממש לא התגעגעתי אליו. וכבר לא כיף לי איתו כשאנחנו מבלים ביחד. וכשאנחנו נפרדים לשלום הוא כל הזמן רוצה עוד נשיקה ועוש נשיקה ועוד חיבוק וזה קצת מעצבן אותי.. זה נהיה קשר קצת דביק, ואני רוצה קצת מרחק. אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה להמשיך להיות איתו, אבל מצד שני אני ממש מפחדת לפגוע בו - אני יודעת כמה הוא ייפגע, וכמה אני אהיה עצובה. מה לעשות
אני מאוד מתוסכלת !

sh53

New member
אמרת "בזמן האחרון"

כמה זמן את מרגישה כך במערכת היחסים הזאת? האם קרה משהו (נפגעת ממנו אולי) שגורם לך קצת להתרחק ממנו? האם את מרגישה קצת לחוצה/חנוקה בקשר? כלומר הוא לא נותן לך "אוויר" לנשום? ניסית לדבר איתו על איך את מרגישה בקשר? לנסות למצוא פתרונות יחד?

yayael

New member
עקרונית זה בזמן האחרון

בערך חודשיים ככה.. הוא לא פגע בי בכלל, הוא לא עשה שומדבר שהעליב אותי וכ'ו.. כן, אני מרגישה חנוקה ולחוצה בקשר.. ואני לא אוהבת את זה כשזה ככה.... ואני לא רוצה לדבר איתו על זה, כי אני יודעת שהוא ייבהל ולא יבין ויחשוב ישר שאני לא רוצה בקשר שלנו. אני רוצה קצת space.. אבל איך אומרים לו את זה בלי שהוא יבין לא נכון? ואם אחרי הספייס הזה אני אבין שאני לא רומה להמשיך את הקשר.. מה אז !?

sh53

New member
אתם כבר כמעט שנה יחד

בכל קשר יהיו בעיות, מה תעשי בקשר הבא? גם לא תדברי? אין קשר שלא צריך לדבר בו ולעבוד עליו. שום דבר לא בא בקלות. נסי לדבר איתו, גם אם זה לא הכי נוח, גם אם זה לא הכי כיף. אני בטוחה שהוא גם מרגיש בשינוי אצלך, שאת כבר לא פעם, שאת לא אותה בחורה כמו שהיית בעבר. איך תדעי לאחר שתדברי אם הקשר מתאים לך ואם בכלל את עדיין רוצה להמשיך בקשר הזה? אם יהיה לך טוב - תדעי שאת רוצה להמשיך בקשר. אם שום דבר לא ישתנה למרות שדיברת ונתת לו הזדמנות (שינוי לא לוקח יום אחד, קחי את זה בחשבון) - אני מניחה שתדעי שזה המצב, שאת עדיין נמצאת באותו מקום ומרגישה חנוקה.

תעשי מה שטוב לך .

לדעתי אם לא טוב לך , עדיף לחתוך ולא להשלות אותו שאת רוצה אותו , זה יפגע בו עוד יותר .

למעלה