שלום. זה רוני פרומן.

ערב רב

New member
בעוד חודשיים קלגסים הולכים לפרוץ

לאלפי חדרי ילדים בגוש-קטיף ולעקור אותם ממיטותיהם. על רקע זה, אינני חושב שמחאה של ילדים נגד הגירוש היא מחאה פוליטית.

snapis

New member
בטח שהיא מחאה פוליטית!

זה שבעולם המערבי רוב המחאות היום, הן מחאות של "עשירים למען עניים", "בן אדם למען בעליי חיים" וכדו', זה לא אומר שמחאה על צער אישי שלך היא לא מחאה פוליטית. זה שילדים זה הרבה יותר דמוגוגי, מוכר ותמים, לא הופך את זה לנקי מכל הזבל שבפוליטיקה. להגיד כזה דבר, זה כמו להגיד שהמאבק של הנכים לא היה מאבק פוליטי, או המאבק ההומו-לסבית. הלהרבה מאוד אנשים אין "אידיאולוגיה שלמה" והם נאבקים על איפה שהם נפגעים. איתמר. אני סתם פה כי אין לי כוח ללמוד לבגרות בפיזיקה.

ערב רב

New member
מאבק נגד פשעים נגד האנושות אינו

מאבק פוליטי, והנסיון להציגו ככזה הוא חלק מהבנאליזציה של הרוע.

croovy

New member
../images/Emo107.gif זה המאבק הכי פוליטי!

המאבק נגד פשעים נגד האנושות הוא המאבק הכי פוליטי שיש. גם אם אני לא מסכים איתך שאלה פשעים נגד האנושות. הרוע קיים ואנחנו לא מסכימים לו, אז אנחנו נאבקים נגדו. אין לי כוח לפרט את זה. אני מקווה שתבין לבד, אבל אני לא מצפה...

האם אי-פעם קרה...

שהאמנת למילים היוצאות מן המקלדת שלך, ערב רב? "הבנאליזציה של הרוע" בהקשר הזה, נו באמת.

את אותה הגדרה ניתן לתת לשמאל

רק ששם באמת מדובר בפשעים נגד האנושות ולא בקומץ משיחיים מטורפים שהם הציבור הכי מטופח ומושקע בארץ.

ערב רב

New member
כלומר, רבע-מיליון מתנחלים מטורפים?

זו התרומה שלך לדיון? כמו שבוודאי שמת לב, אני מסוגל להוכיח ועשיתי זאת אינספור פעמים שמדובר בפשעי מלחמה ובפשעים מזוויעים נגד האנושות.

אני מסוגל להוכיח שהאריזות המקוריות

של עוגיות עבאדי הן פשע נגד האנושות, אם אני אשתמש בכמה מילות תואר יפות כמו "הבנאליזציה של הרשע". הבעיה היא שזה לא יהיה תקף בחוק בין לאומי, או במציאות.

למעלה