שלום. זה רוני פרומן.

שלום. זה רוני פרומן.

שלום לכולם, אחרי חודשים רבים בהם לא נכנסתי לפורום נוער יחד, נכנסתי עכשיו. אני חייב להודות שהסיבה שנכנסתיהיא האירוע של אתמול ברחבת המוזיאון. האירוע אמנם לא היה גדול, אבל שמחתי לראות רבים מתקופתי בנוער מרצ (ש"שים ורכזים בעבר, חניכים ותיקים וכמובן ש"שים ורכז מכהן). מאד שמחתי גם לראות שישנם חניכים רבים אשר איני מכיר, שבאים לאירוע ביום ו' אחה"צ, ולובשים את חולצות התנועה. זה ממש החזיר אותי לפחות שנתיים לאחור, בתקופה שסיימתי את עבודתי בנוער מרצ, לפני תקופת הקייטנות ואירועי הקיץ. הרבה דברים השתנו במהלך השנתיים האלו, גם בתנועה וגם בחיי האישיים. אני מניח שבמבט לאחור אני יכול להגיד בסיפוק שמהצד נראים הרבה מאד דברים טובים שעשו ליאור וזהר, וכמובן צוותי הש"ש. בכל מקרה, בעוד חודש וחצי בערך אני הולך להיות לראשונה אבא. אני משוכנע שבתנו הבכורה תהיה דור ההמשך לפעילות שלכם, תצא לצמתים ולהפגנות, משמרות מחאה, קייטנות ואירועים חברתיים אחרים וכל אותם דברים שאתם עושים היום. (לצערי ,כאמור, אני לא כל כך מעודכן ואני משער לאור השנים הקודמות). המשיכו בדרככם ואל תתיאשו. יש עוד הרבה מה לעשות גם שהשלטון הימני הופך להיות, לפחות למראית עין, מרכז ושמאלה מכך. יש אנשים במדינה שצריכים את "נוער יח"ד" גם לסייע בפתרון הבעיות החברתיות ,או לפחות להעלות אותן על סדר היום. הודעתי זו יצאה קצת מבולבלת, אבל באמת בהתרגשות,אחרי הפעילות אתמול. ד"ש לכל העוסקים במלאכה ותודה על תשומת הלב, רוני פרומן נ.ב. הצעתי את עזרתילעידן במידה והצוות הבוגר יצטרך אותה. למרות הזמן המועט היום לקראת... וגם בגלל העבודה והפעילות בקרן. כמו כן, למי שמתענין בפעילות חברתית בקיץ (התרמות וקייטנות) ומעונין לסייע ,יפנה אלי דרך הצוות הבוגר, אחרי שיבדקו אם זה מסתדר בלו"ז הקיץ של התנועה. שלכם, רוני

מזל טוב לנוער ולרוני ../images/Emo77.gif

לנוער יח"ד, הנוכחות הניראית לעין של התנועה אתמול הייתה הוכחה ניצחת לכל אלה המדברים על 'קץ האידיאולוגיה', על אי-הרלוואנטיות של השמאל בזמן ההתנתקות. לרוני היקר, המון המון מזל טוב על הריונה של אישתך ואני מאחל כל טוב לבנך העתיד לבוא לעולמנו ולאישתך ההרה.

מזל טוב, רוני!

וכמו שאמר לי אדם חכם ברחוב, לפני כמה שבועות, "אני רואה שעברת לילדות קטנות...". אגב, הוא אמר את זה כשלקחתי את אחותי מהגן.

Roobie

New member
מזל טוב רוני!

לא שהייתי באיזשהי פעילות כבר שלוש שנים לפחות (מלבד עצרות רבין למיניהן והפגנות נגד ההתנתקות בכיכר רבין), אבל אני זוכר מתקופות קודמות. מזל טוב מראש!!

the first duke

New member
כל הכבוד לנוער על נוכחותכם אתמול!!

רק רוצה הלגיד לכם כל הכבוד על הנוכחות שלכם אתמול:) בעוד שהנוכחות הכללית באירוע הייתה די דלה בעיניי ולא באו מספיק אנשי שמאל-מרכז , הנוכחותש לכם הייתה בולטת ומרשימה! כל הכבוד לכם עך המרץ שלכם, על האידאולוגיה והעשייה! בכלליות ציפיתי וקיוויתי שיהיוב אירוע הרבה יותר אנשים אבל אפילו החרבה הלא גדולה הזאת הייתה ברובה ריקה ולהערכתי היו במקום לא יותר מ400-500 איש וגם זה אופטימי.......

ערב רב

New member
להגיד על התינוק שלך שאתה משוכנע

שהוא יהיה פעיל שמאל קיצוני כשיגדל, מעיד על תפיסת הורות פגומה מאוד, לדעתי.

Mr Duck

New member
אני לא מוצא שום פסול

בחינוך לאקטיביזם, למעורבות פוליטית ולהומאניזם.

ערב רב

New member
בחינוך למפלגה מסויימת מגיל 0?!

אין לי מספיק מלים על מנת לבטא את הסלידה מכך.

that girl

New member
וילדים קטנים שגדלים בהתנחלות

על תורת ארץ ישראל השלמה וחוסר אמון מוחלט בכל מי שהוא לא כמוהם, ילדים קטנים בידיים של אימהות בהתעמתות עם חיילים ושוטרים, ילדים קטנים בהפגנות ענק כיציאה משפחתית, חלצות כתומות במידה 0, זה, זה בסדר?

ערב רב

New member
תתפלאי אבל אין אחדות בהתנחלויות

יש אנשים שמצביעים לחירות, למפד"ל, לאיחוד הלאומי, לליכוד, לש"ס ליהדות התורה, ואפילו מעט שמצביעים לשינוי ומרצ. אבל גם מבחינה עקרונית אינני מבין אותך - אם המתנחלים הורים גרועים, אז גם השמאלנים צריכים להיות כך?

croovy

New member
../images/Emo107.gif גם אני קצת סולד מזה

רציתי להגיד את זה. אבל אתה דווקא תומך בזה לפי הדברים הקודמים שאמרת. תמכת לגמרי בהשתתפות של ילדים קטנים בהפגנות הימין ובחסימות כבישים וכו', נגד הגירוש.

למעלה