שלום זה מאוד דחוף....

ברכוח

New member
שלום זה מאוד דחוף....

שלום לכם, יש לי סינטיסייזר של ROLAND דגם EM-55 ואני יכול לחבר אותו למחשב, עכשיו, הבעיה שלי היא ככה, אני חיברתי אותו למחשב, הורדתי 2 תוכנות הכי טובות בתחום ככה אמרו לי , CUBASE, ו SONAR עכשיו התוכנות האלה, אני חושב שצריך ללמוד שנה באוניברסיטה או משהו כדי רק להשתמש בהן, כי זה נראה מסובך. אני רק רוצה לעשות משהו פשוט , וזה לסנכרן את הקלידים שלי עם המחשב, ושום דבר לא קורה, בבקשה אולי מישהו יודע משהו ? כל עזרה תתאים, אולי צריך דרייברים מיוחדים או משהו ? בתודה מראש, ושוב חג שמח!

mocko

New member
hello

i´m not a cubase user and as far as i think most of us here are not so educated when it comes to synth . If someone here will be able to help you - great , but What i can recommend to you is to try and post this question in the music instruments forum in nana or go through earlier answers there . There are some good sound/synth/midi people there which will hopefully be able to help you .

D.G OD

New member
באיזו צורה חיברת אותו?

בעזרת MIDI? אם כן, תבדוק מספר דברים, שאתה יכול לנגן בעזרת תוכנת קלידים פשוטה, כלומר שאם אתה תנגן על האורגן זה ישפיע על התוכנה.. שנית, שהחיבורים שלך באורגן הם in ל-out ולהיפך )צריכים להיות שני חיבורים) שלישית, תבדוק בעזרת החוברת ההפעלה של האורגן שהוא מכוון על שליחת מידע, אם לא אז צריך לסדר את זה.. אם זה לא עובד נא פרט על סוג החיבור וכו´.. בברכה, The wizard of Oz, D.God

למעלה