שלום, זה דחוף !

moonflim

New member
זה עיניין של אטיקה

האם זכותנו לקחת כסף על ידע ששייך לכולם ? Diableror ,neophile ,gwizard ToryMaster ,ארדן העם היתם לוקחים כסף על הצטרפות בקוון או ללמד וויקה ?

neophile

New member
קיבוץ פאגאני

מבחינתי הקוון האידיאלי הוא קיבוץ פאגאני ,ככה שכסף לא ממש רלוונטי. בנוסף יש את המודל , אני לא זוכר איך קוראים לזה, שאנשים נותנים שירותים אחד לשני ובתמורה הם מקבלים *קרדיט* ש"תמורתו" הם מקבלים שירותים מאנשים אחרים, בלי כסף מעורב בעניין. מבחינתי זה מועדף כי זה מעלה את רמת האמון בין החברים במקרה של מסיבה פאגאנית לכבוד העונות(או לכבוד כל ארוע אחר :) ) זה לגיטימי לחלוטין לגבות תשלום כמו על כל מסיבה. לגבי לימודי וויקה , לא שזה תחום ההתמחות שלי כרגע, אם זה היה לא היתה לי בעיה עקרונית לגבות תשלום עבור קורס ,למרות שכפי שכתבי בהתחלה , ישוב קהילתי פאגאני הוא האידיאל מבחינתי.

Diableror

New member
כן

(בהתחייסות לכישוף) כל ידע שאתה רוכש,כל מיומנות שאתה רוכש,זכותך לדרוש תמורתה תשלום.אני לא יפה נפש,ואני לא מאמין שהכישוף נועד כדי שאביא מזור לחולים ולחלשים.הכישוף נועד למטרות האינטרסנטיות שלי בלבד.אם מישהו רוצה שאני אלמד אותו כישוף,הוא ישלם על זה,בדיוק כפי שהיה משלם אם הייתי מלמד אותו לבשל.חוץ מזה,אנשים מעריכים דברים כאשר הם משלמים עליהם.אומנות שתלמד בחינם לא תוערך מספיק. Diableror

ToryMaster

New member
זה תלוי

לא הייתי לוקחת "שכר דירה" ממישהו שמצטרף לקוון, אבל במידה והיו הוצאות כספיות כן הייתי מצפה שכולם יחלקו בהן.

ForbiddenSoul

New member
אל תשכחו את המוסג הישן

input = output בשביל שני הצדדים, אם הוא לא ישקיע, הוא לא יקבל תוצאה. ובאותה המידה אם אתה כן משקיע, אתה צריך לקבל משהו בעבור זה. בן אם אתה מקבל כסף, הרגשה טובה, ניסיון, או אפילו טובות הונאה (בדיחה אישית) :) אתה מקבל משהו חזרה, השאלה היא מה אתה רוצה לקבל :)

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

לא שאיכפת לי לקבל כסף, כן? אבל מקוון הייתי מעדיפה להשתכר בדברים אחרים.

ForbiddenSoul

New member
../images/Emo9.gif

אני לא מניח שתרצי לפרט?

ToryMaster

New member
זו דווקא שאלה מעניינת

מכריחה אותי לחשוב
אני חושבת שתמורה רגשית בעיקר. יש המון דברים, אבל בראש ובראשונה להרגיש שייכת ומנקובלת ואהובה.

gdisrael

New member
אתם מעוניים, מצד שלי לא מציעים

עזרה. מה זה אומר רבותי ?

ToryMaster

New member
לא מציעים עזרה?

רק בשליף יש את ארדן שכבר כמה פעמים סייע לאנשים מהפורום ואת מאי, שכבר כמה פעמים הזכירה שהיא עוסקת בטיפול אנרגטי. מה זה לא מציעים עזרה? יש לנו זכות לבחור למי אנחנו בוחרים להושיט יד, לא נראה לך? חוץ מזה, יש הבדל בין לקבל תמורה כלשהי מקוון [ותקרא שוב מה שאמרתי על זה] לבין תמורה פיזית ממישהו שעשית עבורו עבודה.

gdisrael

New member
אממ לא, ארדן לא מעוניין

ומאי לא הציעה את עצמה בכלל - וביקשתי מדיום - בכל אופן, ההצעה עדיין פתוחה. מקסימום ויק, אם אתה רוצה להכפיל את חשבון הבנק שלך בגיל 18 (נגיד)

neophile

New member
תשלח את הבן אדם

למפגש עם ריקי קיטארו באגודה לפיתוח מודעות

.m

New member
חוק חינוך חינם../images/Emo35.gif

אז זהו שלא ממש... כמו שתלמידים משלמים כדי לרכוש ידע בפיזיקה, פסיכולוגיה, פילוסופיה, ביולוגיה וכו', אין סיבה שלא ישלמו כדי לרכוש ידע בטארוט, בהרבליזם, בכירולוגיה וכו'. כי, עם כל הכבוד, עם "אור ואהבה" אי אפשר לשלם במכולת...
mai

gwizard

New member
בוודאי

אני כבר לוקח כסף על קורס וויקה אותו אני מעביר יחד עם אישתי. הידע לא שייך לכולם, הידע שייך לבעל הידע. מאגיה זה לא קומוניזם, מאגיה זו עבודה קשה שיש לה מחיר.

למעלה